Dalpremier: Ariana Grande feat. Zedd - Break Free
2014. július 03. 15:07
Ha közös dalról van szó,és benne van Ariana csak jó lehet.Ez most sincs máskápp
2014. július 03. 15:20
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.07.03. 13:56)
Nem igazán szeretem Zedd-et, többek közt, mert nem tartom elég jó Dj-nek és producernek, másrészt meg remekül elb-szta Gaga albumát is azokkal a gagyi elemekkel, meg instrumentalokkal. Ő is kb. olyan szinten felkapott most, mint Katy Perry, különbség, hogy talán Zedd jobban énekel pepsinél
Csupán azt nem értem hogy miért érzed szükségét annak, hogy minden cikk alatt felemlegesd lédi gaga nevét, főleg olyanok alatt amiknek semmi köze hozzá, pluszba mindig belekevered Katyt is. Ennyire nem tudsz meglenni nélküle?
A dalban amúgy semmi extra nincs, tipikus tucatszám.
2014. július 03. 15:45
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Tipikus partinóta. Szerintem Ariana tud ennél jobbat is.
2014. július 03. 19:12
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a szám!!!
Szerintem nagyon jó a hangja!!
Szerintem nagyon jó a hangja!!
2014. július 03. 19:24
Ari kipróbálta ezt a műfajt is, és ez is remek dal lett
Várom a klipjét, már láttam belőle egy rövid teasert és már az alapján úgy tűnik, hogy Ari eddigi legszexisebb videója lesz
Ezzel az albummal végképp meggyőzheti azokat is, akik még mindig csak egy Mariah-utánzatnak vagy Nickelodeon-sztárocskának tartják
Ha van olyan dal, ami aggaszt egy kicsit, az a Bang Bang lesz, ami július végén érkezik (Jessie J száma, de Ari és Nicki Minaj is közreműködik benne).
Ezzel az albummal végképp meggyőzheti azokat is, akik még mindig csak egy Mariah-utánzatnak vagy Nickelodeon-sztárocskának tartják
Ha van olyan dal, ami aggaszt egy kicsit, az a Bang Bang lesz, ami július végén érkezik (Jessie J száma, de Ari és Nicki Minaj is közreműködik benne).
2014. július 03. 19:27
Jobbra számítottam. Annyira nem rossz végül is, lehet, hogy csak szoknom kell.
2014. július 03. 20:01
Nem annyira nagyon nagy kedvencem,de tényleg nem lett nagyon rossz. Sőt.
2014. július 03. 21:22
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Ez most tetszik... ééééééés ennyi!
2014. július 03. 22:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Leesett az állam, mikor meghallottam. Az első albumán kb egy ilyesmi dal volt, azt is átpörgettem nagyon gyorsan. De ez? Mi ez? Szörnyű. Nem is tudtam meghallgatni. Az első albumának tetszett a hangzásvilága, de ha ebbe az irányba akar fordulni, akkor nagyot csalódom benne. Pedig olyan bizakodó voltam vele szemben, hogy végre, ő "más".
2014. július 04. 08:43
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Nagyon szeretem Arianát
Jó lett a szám
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: