Tetoválásai jelentéséről mesélt Demi Lovato
2014. július 03. 11:20
Szép tetoválásai vannak,és ezek neki sokat jelentenek. <3
2014. július 03. 11:26
|
|
Dodo578visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 157193 offline
|
Imádom Demit!
És a tetoválásait...mindegyiknek van jelentése!
nem értem azokat az embereket, akik úgy tetováltatnak, hogy csak legyen. Az olyan semmilyen.
2014. július 03. 11:33
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nagyon jó tetoválásai vannak,és annyira passzolnak hozzá
2014. július 03. 11:36
Imádom Demit!A tetoválásai nagyon szépek és valahogy illenek hozzá.Nekem a kedvenceim a madarak és a Stay Strong kiírása.Már tudom,hogy amikor nagyobb leszek lehet,hogy nekem is lesz egy Stay Strongos tetoválásom.
2014. július 03. 11:44
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138414 Azonosító: 155975 online
|
Én is gondolkodtam már a tetováláson (majd pár év múlva) de egyenlőre még úgy gondolom, hogy nem szeretnék csináltatni. Demi tetkójait viszont imádom
A kedvenceim a madarak, a Stay Strong és a Now I'm a warrior felirat
2014. július 03. 11:51
Annyira szeretem!
Csak néhány jelentését tudtam, de jó tudni a többi tetoválása jelentésit is. Tényleg nagyon erős lány, egy igazi Warrior! ♥
Ő ad nekem erőt minden reggel felébredni, miatta van értelme az egésznek. Most már énis elmondhatom: "Now i'm a Warrior!"
Ő ad nekem erőt minden reggel felébredni, miatta van értelme az egésznek. Most már énis elmondhatom: "Now i'm a Warrior!"
2014. július 03. 12:10
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Imádom a tetoválásait ...♥♥♥
2014. július 03. 12:13
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Nekem is az Afrikás tetszik a legjobban. Lehet hogy az néz ki a leggagyibban, még is annak van a leggyönyörűbb jelentése, imádom.
Remélem idén megint visszalátogat mert tényleg jót tett neki és sok mindenben megváltoztatta, durva lehet saját magának megtapasztalni az ott lévő dolgokat, állapotokat, nagy vágyam hogy egyszer én is kijuthassak és segíthessek az ott élőknek. Nagyon szeretem még a madarait és a You make me beatiful feliratát. Nekem egy tetoválásom van, de a későbbiekben szeretnék majd még. :33
2014. július 03. 12:21
Szépek a tetkók, remélem nem lesz agyon tetováltava, mert az már nem annyira szép a nőknél!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: