Megan Fox: „A nők legyenek erősek”
2014. július 02. 21:25
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Mintha az esetek legnagyobb részében nem úgy lenne, hogy a férfi csapja a szelet nőnek meg szalad utána, nem pedig fordítva, szóval nem tudom miféle feminista bullshit ez.
2014. július 02. 22:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem tartottam hatalmas lángésznek ezt a nőt, de abban valóban igaza van, hogy a mai fiatal lányokban, fiatal nőkben és sajnos a középkorú nőkben sok esetben nincsen tartás. Hány és hány olyan esetet hallottam már, amikor a nő rohant a pasi után és a fiataloknál is egyre elfogadottabbá válik, hogy a lány kezdeményez és udvarol a fiú helyett. Nekem volt egy barátnőm középiskolában aki a fiúnak szó szerint udvarolt, mert az illető nem volt hajlandó lépni - végül egy éves párkapcsolat lett belőle. Biztos megérte neki valamilyen szinten, de nőként megalázónak érezném, hogyha nekem kéne rohannom valaki után. Egyébként az való igaz, hogy a férfiakat jobban izgatja az, amit nem kaphatnak meg könnyen. Csak sajnos tele vagyunk manapság r*bancokkal, és valóban kevés az olyan lány/nő, aki nem adja magát csak úgy oda valakinek.
2014. július 02. 23:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mostanában egész szimpi lett.
Mondjuk ez a mentalitás akkor lenne igazán nyerő, ha nem azért csinálnánk, hogy a pasik csússzanak utánunk, mert így ott vagyunk, ahol a part szakad
Csináljuk magunkért, ha meg utánunk csúsznak...jó.
Mondjuk ez a mentalitás akkor lenne igazán nyerő, ha nem azért csinálnánk, hogy a pasik csússzanak utánunk, mert így ott vagyunk, ahol a part szakad
2014. július 03. 01:42
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.07.02. 21:25)
Mintha az esetek legnagyobb részében nem úgy lenne, hogy a férfi csapja a szelet nőnek meg szalad utána, nem pedig fordítva, szóval nem tudom miféle feminista bullshit ez. 
Ejj rosszul értelmezed
2014. július 03. 13:38
Nem kedvelem igazán a nőt, de ebben nagyon igaza van
2014. július 03. 15:12
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
Igazat mondot
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: