Duplaplatina a Jégvarázs albuma
2014. július 02. 17:23
Mondjuk én nem csodálom, hogy ilyen nagy sikert aratott ez a mese és a soundtrack album. Nagyon jó mese és a dalok is csodásak, amik benne vannak.
2014. július 02. 17:36
Én nagyon szeretem a Jégvarázst! De énekelni Demi és Martina tudja jobban!
2014. július 02. 17:56
Idézet (Diomendes @ 2014.07.02. 14:36)
Atyám... Mindjárt idehányok.. A kis ponyvatörténet hogy kinőtte magát. Én szétuntam magam ezen, a zene meg annyira irritáló benne, hogy kénytelen voltam átugrani azt a részt. Gondolom a megtekintők és vásárlók átlagéletkora nem haladja meg a 13 életévet.
Kapásból 100 ennél mérföldekkel jobb zenét és animációs filmet tudnék mondani.. Na, de a kis szeretethívők jól jártak vele.. Annyit még, hogy tized olyan jó nincs, mint amennyire sztárolják. Ez olyan, mint az 1D xd
Nem csak a 13 évesek és 13 alattiak nézik meg ezt a filmet. Ráadásul ha dupla platina lett,akkor ez azt jelenti,hogy a legtöbben nagyon klassznak tartják. Lehet,hogy van ennél jobb zene és animációs film,de az embereknek nagyon megtetszett ez a történet és imádják. Szerintem is klassz film. Én már rég elmúltam 13,és még mindig szeretem az animációs filmeket. Na de hát ízlések és pofonok. Mindenkinek van saját véleménye.
2014. július 02. 17:57
Szeretem a Demi féle verziót de ezt a fajtát nem nagyon.Amúgy az meg elkeserít,hogy a dal magyarul annyira más mint angolul.A Let it go angolul annyit jelent:Enged,hogy menjen
Magyarul meg az lett a címe,hogy Legyen hó!
Magyarul meg az lett a címe,hogy Legyen hó!
2014. július 02. 18:00
|
|
Hazelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 477 Csatolások: 32 Azonosító: 167208 offline
|
Ha ez a feldolgozás nem tetszett, akkor nézzétek meg a "The Snow Queen" 2012-es változatott. Az alábbi linken megtaláljátok angolul, magyarul még nem láttam, hogy meglenne. http://www.linkembed.net/watch.php?idl=http://www.linkembed.net/putlocker.php?vid=4D1FFAE1999930D6
2014. július 02. 18:03
Sohasem értettem,hogy mi ez a felhajtás körülötte.Szerintem nagyon túl van sztárolva az egész mese úgy,ahogy van.Komolyan,múltkor kíváncsiságból megnéztem a húgommal és még ő könyörgött 12(!)évesen,hogy nézzük meg inkább az xy filmet,mert erre a nagy rakás lócitromra még ő sem kíváncsi.A Let it go nekem egy kicsit nyálas,de tény,hogy Demi odatette magát,de 1000 számot tudnék felsorolni,amelyik még ezt is kiüti a ringből.Nem értem,hogy miért kell egekig magasztalni ezt a mesét,ugyanolyan mese,mint az összestöbbi.Személyszerint én a Johnny Bravo-t többre tartom,mint ezt.Egyszer úgyis átveszi tőle a reflektorfényt egy másik film,aztán pápá Jégvarázs.Azért kíváncsi lennék,hogy Walt bácsi mit szólna ahhoz,hogy mostanában mit csinálnak egykoron szeretett és normális meséket gyártó cégével.
2014. július 02. 18:32
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
Itt valaki írja, hogy csak 13 évesek/alattiak nézik.. Aha persze. Én már elmúltam annyi és még mindig nézek ilyeneket. De nem csak én. Ismerek olyat aki már 20 is rég elmúlt mégis imádja. Egyébként pedig nekem tetszik a zene
2014. július 02. 18:35
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Let it go
let it gooooooo, can't hold it back anymoreeee
2014. július 02. 18:58
Én sosem tudtam azonosulni egy filmmel, sorozattal (kivétel a Trónok Harca a Szex és New York és a Skins de ezeket kötöm valamihez) szóval én sem értem mi benne ennyire sztárolni való. Megnéztem szép volt jó volt, tényleg a készítők nagyon odatették magukat, gyönyörű volt a látványvilág. De azért ennyire nem kuriózum pláne nem a zenéi
2014. július 02. 19:05
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Ezen nem kell meglepődni
2014. július 02. 19:23
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Durva, de gondolni lehetett, hogy nagy siker lesz.
2014. július 02. 19:24
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
Egy kicsit rojtosra hallgattam és most már nagyon unalmas!!!de amúgy jó a mese
2014. július 02. 22:36
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Egyetértek Lauren12
Egyébként meg imádom és akinek nem tetszik... izlések,pfonok
2014. július 02. 22:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (BeHappyGirl @ 2014.07.02. 17:56)
Nem csak a 13 évesek és 13 alattiak nézik meg ezt a filmet. Ráadásul ha dupla platina lett,akkor ez azt jelenti,hogy a legtöbben nagyon klassznak tartják. Lehet,hogy van ennél jobb zene és animációs film,de az embereknek nagyon megtetszett ez a történet és imádják. Szerintem is klassz film. Én már rég elmúltam 13,és még mindig szeretem az animációs filmeket. Na de hát ízlések és pofonok. Mindenkinek van saját véleménye.
Ezt a filmet igazából az emberek a látványa miatt szeretik - szerintem azon kívül más pozitívumot aligha tudunk mondani, mert egyszerűen nincsen. Ez tipikusan az a mese, amiben extra CGI-t használtak, bedobtak jó pár kornyikálást és csácsumi. Én is nagyon szeretem a meséket, még a mai napig is szívesen nézek bármilyet, de a Frozen pontosan a nagy büdös semmiről szól. Nincsen története és tanulsága se nagyon, amiből a gyermek levonhatná a következtetést. Lehet, hogy felnőtt fejjel vagyok kritikusabb, de ennél az összes létező klasszikus Disney rajzfilm milliószor jobb. Ha valaki úgy érzi, akkor nyugodtan leírhatja ide, hogy mi az amit eszik ezen az animációs filmen, mert eskü nem vágom, hogy miért akkora durranás. Én is úgy ültem neki anno, hogy jajj, de szupi lesz, mert szó szerint az ember torkán dugdosták le, aztán amikor vége lett, csak annyit tudtam mondani, hogy ez meg mi a rák volt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: