Klippremier: Radics Gigi - Brown-Eyed Girl
2014. július 03. 10:35
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
A dal nem a legjobb de a klipp tetszik! Amugy nagyon birom őt!
2014. július 03. 11:30
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Hihetetlen.Teljesen az. Még nincs 18 éves (most augusztusban lesz az) és ilyen hangja, dalai, ismeretsége, TEHETSÉGE van.(ami nagy szó, most a 21. századi magyar előadók körében, hiszen egy kezemen meg tudnám számolni, hogy kinek van)
Gigi csodálatos. Elbűvölő.
nincs mese #ezalányáldott
Nagy szerencséje van.
Gigi csodálatos. Elbűvölő.
nincs mese #ezalányáldott
Nagy szerencséje van.
2014. július 03. 16:53
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Borzasztó az angol kiejtése. Meg a hangja is. Irritáló hangja van, túl magas, bántja a fülemet. A személyisége is taszító. Próbálja magát kedvesnek tüntetni, holott egy pénzéhes, koravén szajha.
2014. július 03. 20:41
Könyörgöm maradjon a magyarszövegeknél! A "th" végű szavakat egyszerűen nem tudja kiejteni.De a klip és a szám tetszik!
2014. július 04. 13:33
Igen, a magyar nekem is sokkal jobban tetszik, az angolt kicsit erőltetettnek érzem, és a kiejtése is elég furi. Ezt leszámítva maga a dallam még mindig tetszik, és szerintem őrületes sikereket ér el 17(!) éves kora ellenére.
2014. július 05. 13:39
Csak engem zavar az, hogy a mai magyar számok 90%-a megvan angol nyelven is? Nem tudom megérteni, hogy ez miért jó... ha angolul szeretne énekelni tegye, de minek két változatot készíteni belőle? Egy amerikai sem kezd el magyarul énekelni (lehet, hogy nem is tud a létezésünkről, de mindegy
) Ha egy magyar énekesről van szó, magyar emberről, akkor szerintem a dal is legyen csak magyarul, mert akik nem itteniek, és megnézik azoknak a 99%-a nem is tudja, hogy milyen nemzetiségű a csaj. /szeretem őt, csak ez kicsit bosszant/
2014. július 05. 14:42
Ez szar már elnézést kérek a csúnya számért de magyarul sokkal de sokkal jobb!!!
2014. augusztus 10. 13:19
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
I love it
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: