100 dolog, amit meg kell tennünk életünk során
2014. július 02. 15:15
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
Ebből kb. 43-44 már megvolt nekem
Egyébként nagyon jó cikk,gratula a szerzőnek
2014. július 02. 15:33
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
Na jó,annál azért több,csak nem mindben vagyok biztos
2014. július 02. 15:44
|
|
banannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 214143 offline
|
ez miért olyan felháborító? pár éve talán én is azt mondtam volna, hogy jaj de izéé, de az az igazság, hogy a hülyeségek, amiket csinálunk (van bőven pár ilyen felsorolt hülyeség a cikkben), nagyon sokat hozzáadnak néha az életünkhöz, szerintem pozitív értelemben. ha nem csinálunk semmit, csak morgunk otthon a monitor előtt ülve, hogy ez hülyeség, akkor soha sem tapasztaljuk meg, hogy milyen jó emlék származhat egy-két dologból. nem vagyok unintelligens, nem vagyok yolo, csak igen is ki kell próbálni sok mindent, ami butaságnak tűnhet. minden apró kis dolog, minden hülyeség, minden esés (ami nyilván nem végződik halállal), hozzáad valamit az életünkhöz. mondjuk nyilván lehet kritizálni, mindenkinek megvan a saját véleménye, tisztelnünk kell egymást és egymás véleményét, de szerintem felesleges azzal jönni, hogy jaj de hát a cikkíró, biztos ezt találja menőnek, meg ilyesmi. én ismerem Karit, és biztosíthatom az okoskodókat arról, hogy egyáltalán nem egy olyan csajszi, aki direkt sokkot akar valamin kapni vagy hülyeségre biztatja az embereket, de ő is tisztában van azzal, hogy az ilyesmikből milyen szép emlékek válhatnak ha nem reagáljuk túl amikor le van írva egy cikkben..
2014. július 02. 15:46
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Hát talán akkor még értelmes lenne a cikk ha úgy szólna a címe: 100 dolog, ami megtörténik velünk életünk során. De így egy nagy hülyeség... Kb a háromnegyede az emberek felével megtörténik, de nem azért mert meg kell tennie és mert kötelező, hanem a tudtunk nélkül. Biztos nem fogok neki állni önszántamból 3 órán keresztül sírni, a szobámban ülni teljes sötétségben, leesni a lépcsőn, meggyűlölni önmagam, majd ismét megszeretni, vagy eltörni egy tányért, és még folytathatnám a cikkből idézést. XD Az pedig külön vicces hogy a 75. Énekkarral énekelni egy színpadon. mondat alá egy rockegyüttesről készült kép van belinkelve XDDD
2014. július 02. 15:53
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Vannak benne tényleg olyan dolgok amiknek meg kell történniük, de nem feltétlenül mindnek, és ez olyan mint egy bakancslista
2014. július 02. 15:57
Érdekes cikk. Már a felét tudtom nélkül véghez is vittem..
2014. július 02. 16:30
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Aranyos cikk, nincsen vele semmi baj, csak ezt úgy szokták hívni, hogy bakancs lista és mindenkinek egyéni. Nekem 91 megvolt a listából, 2-t tuti nem fogok megtenni soha...és még nagyon sok dolog van, ami kimaradt az életemből
2014. július 02. 16:55
a 95.-hez tartozó Harrys kép nagyon aranyos :3
A sokkosat és a dohányzósat szerintem nem kell megtenni, nem is kell rászokni, na meg a sokk. Az utolsót meg nem kell tenni, az akaratunk ellenére is meg lesz..
Jó cikk végül is, szeretem az ilyeneket és kedvem támadt bakancslistát írni. Ebből jó pár már kész, de igyekszem minél többet megtenni, kivéve a fent említetteket.
A sokkosat és a dohányzósat szerintem nem kell megtenni, nem is kell rászokni, na meg a sokk. Az utolsót meg nem kell tenni, az akaratunk ellenére is meg lesz..
Jó cikk végül is, szeretem az ilyeneket és kedvem támadt bakancslistát írni. Ebből jó pár már kész, de igyekszem minél többet megtenni, kivéve a fent említetteket.
2014. július 02. 16:58
Ebből már rengeteget tudtom nélkül megcsináltam... az volt a kedvencem hogy öld meg a szúnyogot, miközben a véredet szívja
2014. július 02. 17:11
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Sokat mar megcsináltam belőle, néhányat pedig remelem sosem fogok. Szerintem jo cikk lett!
2014. július 02. 17:20
Hát ez tényleg olyan mint egy bakancslista vannak benne olyanok amik már nagyon rég megtörténtek velem és vannak olyanok is amiket még nem tedtem meg.
2014. július 02. 17:22
jó lett párat már meg tetem de van amit nem szeretnék
<3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: