nagyon jó cikk lett.
felsoroltakból már egy jó párat ki is pipálhatok:)
100 dolog, amit meg kell tennünk életünk során
2014. július 02. 12:54
2014. július 02. 12:54
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Lassan az egész tumblr be lesz másolva ide a képekkel együtt vagy mi? mert kb olyan színvonalú cikk ez, mint amilyen írásokat a tumblren is látni...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 02. 12:55
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
@cs.vera45 igazad van, vannak hibák, de örülök, hogy nem mindegyik felhasználó az betűket nézte, hanem azt, ami a cikk lényege. remélem egyszer te is rájössz
2014. július 02. 12:56
cs.vera45 valahogy úgy
ooo, és a macit ölelő Hazz^^ nagyoon cuki
ooo, és a macit ölelő Hazz^^ nagyoon cuki
2014. július 02. 13:06
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
érdekes cikk lett, van benne pár jó dolog, ugyanakkor tele van hülyeséggel. leszokni a dohányzásról? és ha nem is szándékozom rászokni? -.- komolyan, a kedves cikkíró vagy tizenéves vagy nem gondolkodik azon, hogy miket tanácsol a tizenéveseknek (mivel a starity-zók zöme nem több 18-nál...).
cs.vera45 írta: "A lényeg:
A "megtenni" szó azt jelenti, hogy valamit szándékosan, önszántadból megcsinálni, mert te azt akartad. Az egy dolog, hogy megvágod magad a papírral, de nem hiszem, hogy majd egyszer direkt fogod csinálni. Na és az utolsó. Megintcsak nem megfelelő a szóhasználat. Meghalni. "Egy dolog, amit meg kell tenned"...nonono. A helyes mondat így hangzik: "Egy dolog, aminek egyszer meg kell történnie veled" És ez vonatkozik a hasonlókra is. Nem kellett volna egy cikkben említeni a kipróbálandó, és a nagy valószínűséggel megtörténő dolgokat."
egyetértek. ablakot törni például nem éppen a kipróbálandó dolgok közé sorolnám-.-
cs.vera45 írta: "A lényeg:
A "megtenni" szó azt jelenti, hogy valamit szándékosan, önszántadból megcsinálni, mert te azt akartad. Az egy dolog, hogy megvágod magad a papírral, de nem hiszem, hogy majd egyszer direkt fogod csinálni. Na és az utolsó. Megintcsak nem megfelelő a szóhasználat. Meghalni. "Egy dolog, amit meg kell tenned"...nonono. A helyes mondat így hangzik: "Egy dolog, aminek egyszer meg kell történnie veled" És ez vonatkozik a hasonlókra is. Nem kellett volna egy cikkben említeni a kipróbálandó, és a nagy valószínűséggel megtörténő dolgokat."
egyetértek. ablakot törni például nem éppen a kipróbálandó dolgok közé sorolnám-.-
2014. július 02. 13:08
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
1. reakcióm: Héé, ott van Hazza *o*
2. reakcióm: most komolyan végigolvastam ezt? 3. reakcióm: há' mindegy, jó volt. XD
2014. július 02. 13:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Érdekes cikk lett, azt meg kell hagyni és hiába próbálom én keresni az értelmét, valahogy nem nagyon találom. Nekem is a tumblr jutott róla eszembe, és nagyon nem jön be ami arrafelé megy, így az anno nekikezdett tumblr oldalamat hagytam is a francba, aztán csak akkor megyek fel, ha kedvenc sztárokról akarok keresgélni animációkat vagy képeket. Ezek egyszerűen oly annyira elcsépelt dolgok, hogy már nekem fáj.
Vannak benne szép dolgok, tény, de a 80%-uk egy idő után így is úgy is megtörténik az emberrel, és igen, nem állok neki most randomban kitörni a szobám ablakát, mert, hogy egyszer ilyen is kell. Igen, sikerült már kitörnöm ablakot, ami annak volt köszönhető, hogy nem csuktam be időbe és a húzat becsapta. A gödörbe esésen én is megrökönyödtem - értem én, hogy f*sza meg nagyon muris, de, ha valakinek vágyálma egy fekvőgipsz, akkor áldásom rá. A csalánba nyúlkálást sem nagyon ajánlom, mert kegyetlen tud lenni - ráadásul, ha a kezeidet marja össze, akkor garantált, hogy napokon keresztül még egyedül a bugyidat sem fogod tudni felhúzni, annyira fog fájni és borzasztóan viszketni. A lépcső leesést meg már nem is kommentálom. Tele van ez az egész "cikk" f*szságokkal, amelyek valóban az ember testi épségét veszélyeztetik. Gondolom, ez is valami nagyon IQ helyről lett kimásolva, de egyszerűen már hányingerem van ezektől a YOLO sz*rságoktól. Ennél a 100 dolognál vagy 200 értékesebbet fel tudnék sorolni, csak ugye nem lenne sablon duma. Nekem egyáltalán nem jött be a cikk.
2014. július 02. 13:27
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Ebből 95 megvolt
Nagyon jó cikk mégha nem is tartozik ide
2014. július 02. 13:29
Tényleg van benne pár hülyeség (leszokni a dohányzásról? vagy mondjuk eleve nem rászokni...) valamit amúgy már rég megcsináltam és nem úgy, hogy teljesítsem, valamelyik szinte mindennap előfordult velem, például az, hogy felzabáltam egy egész tábla csokit, vagy plüssöt ölelve aludtam el, de szerintem ezt minden kisgyerek csinálta. Én legalábbis elég sok éven át így aludtam el, amikor féltem a sötétben. Vannak benne jók is, de pl. az, hogy megvágjam magam egy papírral, szerintem ezt nem direkt tenném meg, hanem véletlenül. Ettől függetlenül jó cikk lett, érdekes.
2014. július 02. 13:30
Mielőtt még lehurrogjátok a cikket, a 100 dolog miatt, talán olvassátok el azt, amit a cikkíró írt.:
Ne feledjük: akármit teszünk, a századik pont mindannyiunkat elér, de nem mindegy, milyen életet élünk le.
Ne feledjük: akármit teszünk, a századik pont mindannyiunkat elér, de nem mindegy, milyen életet élünk le.
2014. július 02. 13:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (popcorn-22 @ 2014.07.02. 13:30)
Mielőtt még lehurrogjátok a cikket, a 100 dolog miatt, talán olvassátok el azt, amit a cikkíró írt.:
Pont emiatt találom irreálisnak ezt az egész szösszenetet. Szerintem mindenkinek más és más száz dolog van az életében amit a halála előtt meg szeretne (mert nem kell!) tenni. Ez most szerintem olyan "nagy merengés" akart lenni az élet nagy dolgairól, és talán ezért is érzem olyan nyögve-nyelősnek. Egyszerűen elcsépelt, ennyi.
2014. július 02. 13:40
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
én csak össze akartam írni 100 dolgot, ami megtörténik velünk életünk során, illetve érdemes kipróbálni, mert azt hittem, valakinek érdekes lesz vagy elgondolkodik rajta.
de nem csodálkozok, hogy ennyien felháborodtatok, tényleg
2014. július 02. 13:45
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
A legtöbb dolgot megcsináltam illetve átéltem. De a 12. pont különösen illik rám
Anyukámmal pont egy napon születtem.
2014. július 02. 13:47
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Na ez nagyon nagyon jó cikk lett!! <3
2014. július 02. 14:49
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Utolsó animációnak nagyon jót választottak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.