100 dolog, amit meg kell tennünk életünk során
2014. július 02. 11:58
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Hát már majdnem mindent megtettem erről a listáról, mondjuk az utolsót még biztosan nem
a kepek nagyon jók
2014. július 02. 12:12
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
én már nagyjábol mindet megtettem az ejtöernyön meg ilyeneken kivul. na meg a 100-ast még ne probaltam ki, de nem is akarom olyan nagyn hamar kiprobalni
2014. július 02. 12:17
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
Uhh,nagyon jó cikk lett.
Kb. a háromnegyede biztos,hogy meg van. Talán én leírom,egy listára,és majd kipipálok mindent amit megtettem. xd De én naplót ezerszer elkezdtem,de másnapra elfelejtem,hogy mi volt. Szóval,inkább 1 nem lesz meg,vagy majd megpróbálom. Fesztiválokra biztos,hogyha nagyobb leszek elmegyek.Egyébként a 61-es már 4-5 éves koromtól a birtokomban van.
Imádom a villámokat,és az esőt,majd az eső szagát. ♥ Ejtőernyőzni lenne a legjobb,úristen de kipróbálnám.A 100 meglesz.
2014. július 02. 12:20
A lista 805%-át már megtettem
Persze az utolsót nem
2014. július 02. 12:32
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
nekem már egy csomó sikerült
2014. július 02. 12:46
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Már rögtön az 1 egy kissé bibis. Mégis miért kéne? Ki mondta? Az 5.: persze, majd játszom az egészségemmel, vagy az életemmel. Ezt fogom tenni, egyértelmű.
8. Miért kéne macskát tartani? Azt persze nem írták bele, hogy kutyát tartani...csak azért mondom, mert az egy pöppet hálásabb jószág...
Nos, 20. mégis miért jó, ha valaki rongál? Most komolyan...erre kell buzdítani a hülyéket? 27.: Na ki akar mély gödörbe esni? Tök ingyen van! Én nagyon menő! Na, akar valaki mély gödörbe esni? Mert megteheted, és nagyon menőnek tűnsz majd tőle!
A 73-as is nagyon menő. Mert manapság nagyon menő szenvedni...85...biztos gondolkodott az író? Csak mert gondolom, az emberek nem a legnagyobb szórakozása direkt sokkot kapni...
Remélem mindenki vágta a szarkazmust.
A lényeg:
A "megtenni" szó azt jelenti, hogy valamit szándékosan, önszántadból megcsinálni, mert te azt akartad. Az egy dolog, hogy megvágod magad a papírral, de nem hiszem, hogy majd egyszer direkt fogod csinálni. Na és az utolsó. Megintcsak nem megfelelő a szóhasználat. Meghalni. "Egy dolog, amit meg kell tenned"...nonono. A helyes mondat így hangzik: "Egy dolog, aminek egyszer meg kell történnie veled" És ez vonatkozik a hasonlókra is. Nem kellett volna egy cikkben említeni a kipróbálandó, és a nagy valószínűséggel megtörténő dolgokat.
8. Miért kéne macskát tartani? Azt persze nem írták bele, hogy kutyát tartani...csak azért mondom, mert az egy pöppet hálásabb jószág...
Nos, 20. mégis miért jó, ha valaki rongál? Most komolyan...erre kell buzdítani a hülyéket? 27.: Na ki akar mély gödörbe esni? Tök ingyen van! Én nagyon menő! Na, akar valaki mély gödörbe esni? Mert megteheted, és nagyon menőnek tűnsz majd tőle!
A 73-as is nagyon menő. Mert manapság nagyon menő szenvedni...85...biztos gondolkodott az író? Csak mert gondolom, az emberek nem a legnagyobb szórakozása direkt sokkot kapni...
Remélem mindenki vágta a szarkazmust.
A lényeg:
A "megtenni" szó azt jelenti, hogy valamit szándékosan, önszántadból megcsinálni, mert te azt akartad. Az egy dolog, hogy megvágod magad a papírral, de nem hiszem, hogy majd egyszer direkt fogod csinálni. Na és az utolsó. Megintcsak nem megfelelő a szóhasználat. Meghalni. "Egy dolog, amit meg kell tenned"...nonono. A helyes mondat így hangzik: "Egy dolog, aminek egyszer meg kell történnie veled" És ez vonatkozik a hasonlókra is. Nem kellett volna egy cikkben említeni a kipróbálandó, és a nagy valószínűséggel megtörténő dolgokat.
2014. július 02. 12:49
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
hát igen,van olyan ami a mindennapi életben is van és lehet 50-ser megcsináltad már,de van amit lehet nem, mert ha valaki tériszonyos akkor az nem fog ejtőernyőzni,de a cím : 100 dolog amit MEG kell tenni!
2014. július 02. 12:51
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
A legtöbb már megvolt.Már csak 14 hiányzik:100,90,87,80,67,58,57,27,26,25,24,22,8,6
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: