Mégsem Zendaya lesz Aaliyah
2014. július 01. 21:59
Ő legalább tiszteletben tartja a család kérését. Sajnálom, hogy a csatorna ezt nem teszi meg.
2014. július 01. 22:28
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Press Play tökre igazad van
2014. július 02. 08:50
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Van Isten! Annyira nem illett volna hozzá a szerep. Azt sem bánnám ha nem lenne film, hiszen kétlem, hogy a LifeTime esetleg megfelelő embert találna.. Pláne, hogy ők először ezt a kis Disney-mocskot akarták.
2014. július 02. 09:24
Én sem értem,hogy mitől lett ilyen felkapott. De én is ellenzem ezt a filmet.
2014. július 02. 09:29
Érett és tiszteletreméltó döntés Zendytől. Óriási nyomás az embernek, ha a saját példaképét kell alakítania és ő elismerte, fél, hogy nem lenne hozzá elég jó.
Viszont - némi körítéssel - azt is elmondta, hogy azért sem vállalja a dolgot, mert fenntartásai vannak a produkció minőségét illetően. Ahogy Aaliyah családjának is.
A fikázóknak: talán egy kicsit nézzetek magatokba. Ha el kéne játszani a saját példaképeteket egy, a példaképetekhez nem méltó filmben, vállalnátok?
Viszont - némi körítéssel - azt is elmondta, hogy azért sem vállalja a dolgot, mert fenntartásai vannak a produkció minőségét illetően. Ahogy Aaliyah családjának is.
A fikázóknak: talán egy kicsit nézzetek magatokba. Ha el kéne játszani a saját példaképeteket egy, a példaképetekhez nem méltó filmben, vállalnátok?
2014. július 02. 11:18
Megértem, hogy nem vállalta, hiszen a példaképe - nem akar kudarcot vallani. Éretten kezelte a helyzetet, ami egy nagyon jó dolog.
2014. július 02. 12:43
Én sem vállalnám el, megértem Zendaya-t. Ő még nem annyira érett a szerephez. De ezt ő maga is látja.
2014. július 02. 13:52
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Kár ! De megértem Zendayát!
2014. július 02. 18:39
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
abszolút érthető amit tett
2014. július 06. 15:08
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Aaliyah még csak a karrierje elején volt sztár volt de Whitney Houstonhoz képes sehol nem volt ki tudja mi lett volna ha nincs a baleset. Évekig nem lehetet hallani semmit róla amíg ki nem találták ,hogy tv filmet csinálnak róla. A család mozifilmet akart mert az több pénzt jelentene nekik ami szemét dolog a részükről azért csinálják ezt a cirkuszt.
2014. augusztus 08. 15:19
|
Puffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210023 offline
|
Én nem vagyok egy nagy Disney Fan, de azért elismerem, hogy Zendaya nagyon jó táncos (bár én a Shake It Up-ot nem néztem, de a Dancing With The Stars-t annál inkább), színész és énekes karrierjén is van mit fejleszteni, ezért nem nagyon mérhető Aaliyah-hoz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: