Plasztikai műtéten esett át Kylie Jenner?
2014. július 01. 19:23
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Én nem látok iszonyatosan nagy különbséget. Talán tényleg egy picit a száján nem természetes a változás, de a többi úgy vélem nem plasztika, csak az idővel változott.
2014. július 01. 20:13
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igazából tök mindegy, hogy plasztikáztatott vagy sem, mert az igazságot úgysem fogjuk soha sem megtudni. Ám az, hogy így tagadja a dolgokat, nagy eséllyel van egy kis vaj a füle mögött és hébe-hóba, de történt némi plasztikai beavatkozás. Ez a kislány évekkel ezelőtt olyan is valami borzasztóan rút volt és valahogy szerintem most sem jobb a helyzet. Biztos én vagyok ízlésficamos, de egy kiélt ábrázatú sminkesdoboz k*rvára messze áll a széptől. Anno azt hittem, hogy a húszas évei végét tapossa, aztán szépen meglepődtem, amikor rádöbbentem, hogy szimplán csak 15-16 éves. Attól nem lesz valaki vonzó, mert a koránál vagy egy évtizeddel idősebbnek néz ki.
Elk*rt egy család, az szent, és talán a gyerekek itták meg ennek a levét a legjobban. Valahol sajnálom szerencsétlent, mert a kacsalábonforgó palotán és a végtelen pénztárcán kívül lósz*rt sem tudnak az életről. Végtére nekem édesmindegy, hogy kés alá feküdt vagy sem, mert alapjáraton hidegen hagy, no, de, hogy ez számítana manapság szépnek?!
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. július 01. 20:44
Az ajkakon a kontúrvonallal könnyedén lehet trükközni. Az orr vonalát is lehet karcsusítani, csupán sminkkel. Mutét 16 évesen...ahha...
2014. július 01. 20:54
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Lehet hogy csak csalánt evett
2014. július 01. 21:10
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Hát nem tudom... az tény, hogy sokkal szebb lett!
2014. július 01. 21:26
Az látszik, h a ajka fel van töltve, de a többin nem látok olyan nagy változást.....épp ilyen korban van, gondolom, h változik!
2014. július 01. 22:44
Azz orra szerintem nem változott,de szerintem száján tényleg elvégeztek egymár műtétet.Nem lehet,hogy valaki ENNYIT változzon 2 év alatt
2014. július 01. 23:02
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Eddig sem volt valami szép lány, úgyhogy ezzel csak rontotta még jobban magát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.