Plasztikai műtéten esett át Kylie Jenner?
2014. július 01. 16:51
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Kimnel is korai volt a mutet...
Ez a csalad amugy is egy vicc :/ Amugy tenyleg gyanusan sokat valtozott az evek soran. Leginkabb az ajkan feltuno.
Ez a csalad amugy is egy vicc :/ Amugy tenyleg gyanusan sokat valtozott az evek soran. Leginkabb az ajkan feltuno.
2014. július 01. 17:00
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
Szerintem nem volt semmi plasztikája.Ugyan,kérlek.16 éves kislány,aki még serdülési korban van.Botox,orrműtéten és ajakműtét
ne ugrass.Egyébként valószinű lehet,hogy csak hazudnak.Mert milliomos szülei vannak,ahogy a showt néztem.Elég engedékenyek is.
ne ugrass.Egyébként valószinű lehet,hogy csak hazudnak.Mert milliomos szülei vannak,ahogy a showt néztem.Elég engedékenyek is.
2014. július 01. 17:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Úgy hívják, hogy smink. Tudjátok, néhány ember használja. Amúgy meg ha plasztikai műtétje lett volna, akkor mi lenne? Volt rá pénze és jobban érzi így magát, húúúú feszítsük keresztre. De ismétlem: smink.
Ja meg még van egy ilyen tök érdekes dolog, hogy serdülőkor.
Ja meg még van egy ilyen tök érdekes dolog, hogy serdülőkor.
2014. július 01. 17:01
A btox és az orrműtétet kétségbe vonnám, de az ajkait nem, azt tuti feltöltette
2014. július 01. 17:03
Nem gondoltam volna, hogy majd pont én fogok a Jennerek/Kardashianok bármelyike mellett szólni, de el nem tudnánk képzelni, manapság milyen profi sminkesek- illetve sminkek vannak, s hogy mennyire el tudják úgymond "torzítani" az ember arcát. Itt most főleg az ajkaira gondolok. De biztos az is közre játszik, hogy még változhat az ember arca ilyen korban, velem is volt már, hogy nem ismertem rá egy ismerősömre, mit tudom én, egy-fél év után, úgy megváltozott...
2014. július 01. 17:11
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
szerintem nem esett át 1. ha megcsinálta volna, akkor nem azért csinálta volna hogy szégyellje 2. most itt egy 2012 és egy 2014-es kép. 2012-ben kb 14 éves volt. mit gondoltok nem változott az arca? Amúgy meg a smink csodákra képes;)
2014. július 01. 17:27
Az lehet, hogy csak smink, de mire fel van ennyire felháborodva a "pletykákon" ..? Van különbség a képek között, ő is láthatja.
2014. július 01. 18:10
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hát nem is tudom.! :/ Végülis a haja is más milyen és az is változtathat az "összképen" meg azért tényleg 2012-ben még fiatalabb volt ilyenkor változik a legtöbbet az ember jó nem ennyit de máshogy van kisminkelve és az is megváltoztathatja meg sokkal sötétebb lett a bőre. de a száját valószínű feltöltette mert sokkal nagyobb lett.
2014. július 01. 18:17
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Teljesen másnak tűnik a két képen valami van a abban hogy arra gondolnak hogy megműttet magát.
Nem ő lenne az első tini aki kés alá fekszik,és nem is az utolsó.
Jó dolgukban túlzásokba szokták vinni a szépség műtéteket én nem ítélem el de ne tagadja ha már megtette.
Nem ő lenne az első tini aki kés alá fekszik,és nem is az utolsó.
Jó dolgukban túlzásokba szokták vinni a szépség műtéteket én nem ítélem el de ne tagadja ha már megtette.
2014. július 01. 18:17
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Engem az jobban sokkol, hogyan lehetnek Krisnek olyan tökéletes génjei, hogy 5 (!) brutálisan gyönyörű lányt hozott a világra?! Rohadtul nem érdekel hogyan, de egyre szebb ez a lány.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. július 01. 18:28
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Oké, hogy 16 éves. de ha van pénz, ez melyik orvost érdekli manapság, úgy őszintén... ???
én el tudom képzelni, hogy volt műtéte.. igaz hogy tini, alapból sokat változik (sokszor szépül) az ember arca olyankor, de a szája !!!! az nem lesz kétszer olyan vaskos.. lehet csalni az ajkak sminkelésével, de ekkorát nem. én azt az egyet, hogy az ajkait megműttette, el tudom képzelni, és elég valószínűnek is tartom.. csak meg kell nézni!!
én el tudom képzelni, hogy volt műtéte.. igaz hogy tini, alapból sokat változik (sokszor szépül) az ember arca olyankor, de a szája !!!! az nem lesz kétszer olyan vaskos.. lehet csalni az ajkak sminkelésével, de ekkorát nem. én azt az egyet, hogy az ajkait megműttette, el tudom képzelni, és elég valószínűnek is tartom.. csak meg kell nézni!!
2014. július 01. 18:31
A szája tényleg olyan, mintha plasztikáztatta volna.
2014. július 01. 19:08
A szája változott csak..és szerintem is felfújatta..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.