Plasztikai műtéten esett át Kylie Jenner?
2014. július 01. 15:35
Szerintem itt semmilyen plasztikai műtétről nincs szó. Még tizenéves, ezért természetes, hogy változik az arca, illetve a sminkkel is kísérletezhet, hogy mi áll jól neki, ami szintén másnak tüntetheti fel.
2014. július 01. 15:35
Még jó hogy változik az arca hisz serdül.
Szerintem senkinek nem marad ugyanolyan mindenkinek változik pár év alatt az arcberendezése csak van akinek nagyobb vagy kisebb mértékben. Meg persze ha egy adott rmbernek valaki megphotoshopolja az arcát ne csodálkozzunk ha változik.
2014. július 01. 15:44
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ugyan már! ilyen idős korban rengeteget változik az ember arca és a teste minden szempontból...
2014. július 01. 15:47
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az ajkai teltebbek a 2014-es képen, és kicsit formásabbak is. Persze ez még nem magyarázza azt, hogy szétszabatta volna magát. Akár a smink miatt is lehetnek másabbak a vonásai. Nem tudom, az Ő dolga. Biztosat meg nem állíthatunk, mert nem volt ott senki amikor végrehajtották rajta a beavatkozás(oka)t...
2014. július 01. 15:54
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Csak SMINK! Ha kés alá feküdt volna ahhoz se lenne semmi köze senkinek csak azért mert 16! Akik ezt terjasztették azok gondolom még sose hakllottak a SMINKRŐL!
2014. július 01. 16:12
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Ugyan már, ne legyünk nevetségesek...az ajak műtét annyira egyértelmű! Sokkal vastagabb a felső, sőt az alsó szája is...
Az meg, hogy csak 16 éves nevetséges kifogás arra, hogy biztos nem volt még neki műtétje...
A kardashian-jenner klánról van itt szó. Nem épp arról híresek, hogy mindent későn kezdenek el...
Az meg, hogy csak 16 éves nevetséges kifogás arra, hogy biztos nem volt még neki műtétje...
A kardashian-jenner klánról van itt szó. Nem épp arról híresek, hogy mindent későn kezdenek el...
2014. július 01. 16:25
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Lehet, hogy csak a két év, de az ajka vastagabb..
2014. július 01. 16:26
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Bár lehet hogyha ugyanabból a szögből néznénk más lenne..
2014. július 01. 16:33
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
A smink azért sokat változhathat az árnyékolás meg stb. és nekik a mániájuk a szájuk vonalán kívül húzni az ajakceruzával való kontúrt mert úgy vastagabbnak tűnik de azért teltebb is lettek az ajkai. Szóval szerintem nem igazak a pletykák. És serdül, változik folyamatosan.
És sokkal idősebbnek néz is ki és viselkedésben is felnőttesebb, mint 16 de azért jusson eszünkbe, hogy hány éves..
A pletykák soha nem esnek jól az embernek kortól függetlenül.
És sokkal idősebbnek néz is ki és viselkedésben is felnőttesebb, mint 16 de azért jusson eszünkbe, hogy hány éves..
A pletykák soha nem esnek jól az embernek kortól függetlenül.
2014. július 01. 16:37
Hát,a Kardashian-Jenner klán sosem a természetességéről volt híres.Náluk az ajakfeltöltetés természetes tizenével korban.Szerintem ők még akkor szégyenkeznek,ha az egyiknek nincsen telebotoxoztatva az arca.
2014. július 01. 16:46
Idézet
zsozsoka09
Még jó hogy változik az arca hisz serdül. Szerintem senkinek nem marad ugyanolyan mindenkinek változik pár év alatt az arcberendezése csak van akinek nagyobb vagy kisebb mértékben. Meg persze ha egy adott rmbernek valaki megphotoshopolja az arcát ne csodálkozzunk ha változik.
Még jó hogy változik az arca hisz serdül. Szerintem senkinek nem marad ugyanolyan mindenkinek változik pár év alatt az arcberendezése csak van akinek nagyobb vagy kisebb mértékben. Meg persze ha egy adott rmbernek valaki megphotoshopolja az arcát ne csodálkozzunk ha változik.
egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: