Jennifer Lawrence a Forbes No.1 színésznője
2014. július 01. 12:41
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Natalie Portman csak a tizedik ? Such a shame...
Jennek meg gratulálok!
Jennek meg gratulálok!
2014. július 01. 12:55
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Tényleg szép, és jó szerepeket kap, de azért szerintem túlzás, hogy megelőzte Sandra Bullock-ot és Scarlett Johansson-t, meg azért Cameron Diaz se csak a 9. helyet érdemelte volna...! De azért nyilván grat! :-)
2014. július 01. 12:58
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ez a lány, pontosabban a felé irányuló rajongás engem mindig megdöbbent. Én nem igazán szeretem. Nem tartom akkora nagy tehetségnek. Biztos nem rossz színésznő, de az az igazság, hogy a Hunger Games (amit alig bírtam végig nézni, annyira unalmas volt) sem miatta lett világsiker. Ha Konta Barbara játszott volna benne, akkor is ugyanilyen sikeres film lett volna. Jennek szerencséje van, hogy ilyen sikervárományos filmeket csíp meg, bár biztos vagyok benne, hogy ennek is meg van az oka, nyilván jó a menedzsment. Szóval nem igazán értem, hogy miért kell őt annyira sztárolni. Nehogymár nagyobb "hatalmú" színésznő legyen, mint Angelina Jolie vagy Cameron Diaz. Tényleg elhiszi bárki is, hogy az X-Men azért termelt 700 milliós bevételt, mert ő játszott benne? Ugyan már. Az X-Men is egy olyan film, ami akkor is ugyanennyit hozott volna a konyhára, ha Misztik szerepét mondjuk Oroszlán Szonja játsza. Szóval röhej az egész. Szerencséje van, mert már olyan filmekbe rakják be, ami eleve kasszasikernek ígérkezik. Nem vagyok egy nagy szakértő, de a tátott száján kívül még olyan nagy alakítást én nem láttam tőle, pedig láttam már egy pár filmben. És tényleg ez az Oscar díj is. Di Caprio nem kap Oscart, de ez a csaj bezzeg igen. Ugyan mire? A folyton tátott szájára?
2014. július 01. 13:06
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Gratulálok neki!
2014. július 01. 14:02
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
én az éhezők viadalában nyújtott teljesítményéért nem estem hasra ami nekem tetszett az az amerikai botrány-os alakítása szó szerintem el vitte egyedül az egész filmet pedig nem is főszereplő volt de egyszerűen vártam hogy mikor bukkan fel ,én azért nem őt tettem volna az első helyre Meryl Streep -et tettem volna nem vagyok neki sem nagy rajongója de ilyen filmes múlttal simán megérdemli az első helyett másodiknak Angelina Jolie tenném ,a harmadik hely Cameron Diaz utána meg be raknám Sandra Bullock-ot és Natalie Portman-t
2014. július 01. 14:13
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gratulálok neki!
2014. július 01. 14:19
Gratulálok, imádom őt
Csak így tovább, mert nagyon tehetséges és szép színésznő
2014. július 01. 14:41
Garatulálok! Teljesen megérdemelte, iszonyat tehetséges. Így tovább Jenn
2014. július 01. 14:53
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Teljes mértékben megérdemelte a helyezést. Azért nem kis tehetség van benne ha Sandra Bullock-ot és Angelina Jolie-t is maga mögé helyezte.
JLAw forever
JLAw forever
2014. július 01. 15:08
Azért nem kis neveket utasított maga mögé, gratulálok a díjhoz.❤
2014. július 01. 15:36
|
|
dorina0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 195285 offline
|
Megérdemelte.
Gratu neki. ♥ *.*
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: