Keke és Zendaya ruhája nem a legszebb...Felnőtt nő? Zendaya? Hagyjuk már.

Csak kiröhögteti magát ebben a göncben...17 évesen nem a nem létező mellét kéne kihangsúlyoznia, hogy nem vesz fel felsőt (oké, hogy ez a divat, tetszik is, csak nem éppen ez a verzió..

) ez a hip-hop stílus nem nagyon vált be neki..Vagy legalábbis nem áll jól neki. Na mindegy, ő tudja..Ha neki ez tetszik, akkor hordja. Egészségére. Csak mindenki rajta röhög.

És keke? Ne is beszéljünk róla....Őszintén..Hogy vehetett fel egy ilyen ruhát egy gálára?? Borzalmas. És az a baj, hogy ezt semmilyen alkalomra, akár egy bulira, akár egy szülinapra, összejövetelre, iszogatásra, koncertre nem lehet felvenni...Nem ezekre az alkalmakra illő...Sehova nem illő. Neharagudjatok a kifejezésért, de ez nemes egyszerűséggel k*rv*s...

Sajnálom, de ez az igazság. És szerintem ezt a tudatalattijában ő is érezte, hogy nem a legjobb választás..
Na de Paris Hilton?? Egyszerűen fantasztikus ez a ruha. Remek választás. Pedig nem a kedvencem ez a csaj, de a ruhája csudijó! *.*
Michelle Williams ruhája is nagyon szép, tetszik az élénk türkiz szín.
Bár szerintem Kenya Moore ruhája a legszebb, nekem az övé tetszik a legjobban. Nyárias, elegáns is meg nem is. A legjobb választás.