Ruhamustra: BET Awards 2014
2014. július 01. 10:24
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
Nekem Paris Hilton ruhája lett a nyerő.
Zendaya ha nem vette fel volna a sapkát,és szvettert jobban nézni ki,még befonott hajjal is.Michelle ruhája is szép,de inkább feketében vagy fehérben,és selymes anyagban vettem volna csak fel. Kenya ruhája is nagyon szép,a szine is gyönyörű. Amber ruhája is nagyon szép,de az övet feketében vagy barackban fogadtam el volna.Kerry ruhája is nagyon jó,nagyon fiatalos.Keke ruhája elég ,,Tükrös",ha lehet így fogalmazni. Iggy nagyon jól néz ki.Usher pedig valamilyen erdei kis állatkának érzi magát. xd Pharell sokat kombinált a színekkel.A cipő színei helyett egy fehér cipőt is húzhatott volna. Ashanti ruhája sokat mutat.Egyébként beleillik a csipke.Adrienne ruhájának mély a dekoltázsa,de igaz így is nagyon szép.Jennifer vad öltözetet választott,de neki érdekes módon minden ruha,amit én láttam rajta nagyon jól állt.
Itt az én "kis" véleményem. xd
Zendaya ha nem vette fel volna a sapkát,és szvettert jobban nézni ki,még befonott hajjal is.Michelle ruhája is szép,de inkább feketében vagy fehérben,és selymes anyagban vettem volna csak fel. Kenya ruhája is nagyon szép,a szine is gyönyörű. Amber ruhája is nagyon szép,de az övet feketében vagy barackban fogadtam el volna.Kerry ruhája is nagyon jó,nagyon fiatalos.Keke ruhája elég ,,Tükrös",ha lehet így fogalmazni. Iggy nagyon jól néz ki.Usher pedig valamilyen erdei kis állatkának érzi magát. xd Pharell sokat kombinált a színekkel.A cipő színei helyett egy fehér cipőt is húzhatott volna. Ashanti ruhája sokat mutat.Egyébként beleillik a csipke.Adrienne ruhájának mély a dekoltázsa,de igaz így is nagyon szép.Jennifer vad öltözetet választott,de neki érdekes módon minden ruha,amit én láttam rajta nagyon jól állt.
2014. július 01. 10:31
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Zendaya ruhája szörnyű
Iggy nagyon szép és csinos volt <3
Iggy nagyon szép és csinos volt <3
2014. július 01. 10:59
Kerry Washington ruhája nagyon tavaszias, és szép.
2014. július 01. 11:00
és nem Tenitra Michelle Williams az (mert aki meg van jelölve az írásban Michelle Williamsként, az nem az a Michelle Williams)....
2014. július 01. 12:36
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
legszebb: Paris Hilton
legrosszabb: Zendaya Coleman
legrosszabb: Zendaya Coleman
2014. július 01. 12:52
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Hát szerintem rémes mind. Elnézést minden rajongótol. Itt mindenkiből kiölték az egyént? És akkor még ezek szídják Helena Bonham Cartert, hogy semmi egyénisége meg borzasztó a stílusa meg igénytelen....hát...ezek mellett meg úgy mindenki mellett egy divatistennő....
2014. július 01. 13:02
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
nagyából mindenki jól nézett ki
2014. július 01. 13:28
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Jennifer Hudson ruhaösszeállítása igazán tetszik... a többi sem rossz, bár van pár ami nem nyerte el a tetszésemet
2014. július 01. 16:44
Michelle Williams nézett ki a legelfogadhatóbban.
Nem tudom, ki hogy van vele, de a hétköznapi emberek hétköznapi ruhái ezerszer szebbek, mint ezek a pénzfaló "csinirucik".
Nem tudom, ki hogy van vele, de a hétköznapi emberek hétköznapi ruhái ezerszer szebbek, mint ezek a pénzfaló "csinirucik".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: