Itt az első előzetes A Kiválasztott első részéhez
2014. július 01. 13:12
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Már naaaaaaaaaaaaagyon várom!
2014. július 01. 14:26
|
Smileey24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 228527 offline
|
Engem most csak még jobban felcsigázott!
Viszont amikor megláttam a videót, ez volt az első gondolatom: minden milyen fehér! Nálam csak ennyi negatívum volt. Lehetett volna valami szín is, de mindegy... Így is nagyon tetszik!
2014. július 01. 15:30
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Nagggggyyyyonnn várom!!!
2014. július 01. 15:43
Te jó ég már annyira várom!
A könyv is szuper volt és szerintem a könyvben sem fogunk csalódni.
2014. július 01. 21:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, a treaser - mivel ez szerintem nem trailer - engem is kíváncsivá tett, hogy a trilógia utolsó részét mégis hogyan fogják kivitelezni két filmben. Az első kettő úgy ahogy könyvhű volt, bár az való igaz, hogy aki olvasta, az sokkal jobban érti, hogy mi miért történik - elvégre Katniss érzései is le vannak benne írva, míg ezzel szemben a filmben nem hallható belső monológ, ami betekintést nyújthatna a főszereplő gondolataiba. Nem volt rossz a harmadik rész sem könyvben, de teljesen másról fog szólni, mint amit eddig kaptunk Éhezők viadala címen. Itt nem egymást fogják gyilkolászni az arénában a túlélésért, hanem a kormányt megdönteni. Mindenesetre várom az utolsó adaptációt, ám arra kíváncsi vagyok, hogy mivel is fogják kitölteni azt a (minimum) kétszer másfél órát, mert szerintem annyira eseménydús azért nem volt. Josh rideg tekintetétől még a hideg is kirázott...
2014. július 20. 10:51
alig várom!! VÁÁÁ!!!!!
szerintem nagyon jól sikerült megtartani ezt a titokzatosságot. a hideg kiráz ettől a pasitól.
2014. július 29. 11:00
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Lucyan nem tudom olvastad-e de szerintem úgy érthető.. nem biztos hogy benne lesz pont így a filmben de végülis lehet.. de nem is baj majd rájössz még
de jó úton jársz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: