A sorozatban marad Szabó Zsófi
2014. június 30. 17:41
Visszatér? Még el se ment! Hogy egyes emberek mire használják a logikájukat, nem tudom.
Amúgy számomra nem sok vizet zavar, nem nézem, és azt hiszem semmit nem hagyok ki vele.
Amúgy számomra nem sok vizet zavar, nem nézem, és azt hiszem semmit nem hagyok ki vele.
2014. június 30. 18:06
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Szegény lány
Nem nézem a sorozatot, nem is igazán ismerem Zsófit, de nagyon sajnálom, és örülök, hogy úgy tűnik, sikerül talpra állnia!
Nem nézem a sorozatot, nem is igazán ismerem Zsófit, de nagyon sajnálom, és örülök, hogy úgy tűnik, sikerül talpra állnia!
2014. június 30. 23:18
Döntse már el mi van.Oké,hogy elhunyt az apja de nem kéne ennyit feleslegesen kavarni
2014. július 01. 07:58
Na ennek örülök, hogy marad.De nagyon sajnálom,nehéz dolgon ment keresztül.
2014. július 01. 10:21
Sajnálom őt. Élete talán legrosszabb időszakán ment keresztül. Rossz érzés lehet elveszíteni olyat, akit szeretünk...
2014. július 01. 11:50
|
|
pleaseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 67 Csatolások: 31 Azonosító: 224679 offline
|
Én láttam az interjút, egészen véletlenül kapcsoltam oda, de annyira megható volt, hogy úgy éreztem, muszáj végighallgatnom.Nagyon nagy akaraterő kellett hozzá, de örülök, hogy talpra tudott állni!
2014. július 01. 12:15
|
|
Rose Crystalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 227499 offline
|
Nagyon nehéz lehetett neki biztosan még mindig az.Talpra tudott állni és ez a fontos.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: