Perrie Edwards a természetes külsőre megy esküvőjén!
2014. július 01. 10:47
|
|
Swagiirl001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 222226 offline
|
Zayn ☺ Sok boldogságot ♥♥
2014. július 01. 11:22
Hát nem szeretem az 1Dt de Perriet és a Little Mixet igen szóval sok boldogságot Perrienek XD
2014. július 01. 21:45
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Zerrie ♥♥♥
Leges legszebb lesz!
♥
2014. július 02. 07:58
|
|
Louise1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 227037 offline
|
Eleinte nem bírtam Perrie-t, de amióta hallottam őt énekelni és rájöttem, hogy tényleg összeillenek, azóta már megbékéltem a gondolattal, hogy Zayn házas ember lesz. Sok boldogságot nekik!!!
2014. július 02. 08:06
kíváncsi vagyok hogy fog kinézni
sok boldogságot nekik!
2014. július 02. 15:04
Zerrie
nagyon sok boldogságot nekik...tuti, h gyönyörűen fog majd festeni, és Zaynoo is egy igazi Gentleman lesz majd^^
2014. július 02. 18:47
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
sok boldogságot nekik
2014. július 03. 21:37
Sok boldogságot nekik. igazából nagyon várom hogy láthassam Perrie ruháját:D
2014. július 04. 16:56
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
Hát nem tudom... Szerintem fura az ilyen fiatal sztároknál a házasság. Mármint nem tudom mi lesz ebből, szerintem nem is lesz esküvő... Illetve ha még is lesz, akkor előbb vagy utóbb a banda ID (nem a little mix) vagy a kapcsolatuk rá fog menni. Egyébként is minnek nekik papír a kapcsolatukról?? Szerintem csak azért mert szeretnének babát, ha pedig így van akkor befog következni a fent leírtak egyike. Nem azt mondom, hogy a sztárok nem házasodhatnak és nem lehet gyerekük, de szerintem túl korai és az ID most van a csúcson.. Semmi közöm hozzá és remélem nem úgy lesz ahogy én látom, de szerintem ebből semmi jó nem fog származni.:/
2014. július 05. 16:24
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
ÁÁÁh... De várom már!!!Nagyon kíváncsi vagyok már. Egy kicsit tényleg furi hogy ilyen fiatalon.Biztos hogy eszméletlen gyönyörű lesz Perrie és a Little Mix többi lány tagja. Zayn is nagyon jól fog kinézni. Sok Boldogságot majd nekik Zerrie
2014. július 05. 22:34
Nem mindegy nektek mennyit beszél az esküvőjükről? szerintem Perrie sokkal szebb kevesebb sminkkel, kár hogy az imidzse miatt szét kell magát sminkelnie
2014. július 06. 09:45
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én mindig a little mixben láttam ezt a nőt, de mindig az utolsó gondolatom lett volna rá nézve, hogy természetes... És mi van? A Little Mixnek van lágyabb színű palettája? Valami félreértés történt? Egyébként nincsen különös bajom a Little Mixszel, de azt sose szerettem, ahogy a tagok kinéztek. szerintem nagyon szépek lennének három kiló smink nélkül is.
2014. július 06. 12:13
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
nem vagyok pesszimista, de összeházasodnak és majd fél év múlva el is fognak válni, ami miatt majd a directionerek és a little mix funok egymás nyakának fognak ugrani, ki-ki a másik felet hibáztatva...
2014. július 07. 13:06
alig várom meg érdemlik egy mást bisztos szép lesz .
2014. július 07. 14:34
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Aww Istenkém
Örülök, hogy Perrie az esküvőjükön a kezébe veszi az irányítást a külső terén, ugyanis a stílusa nagyszerű szerintem.
Plusz, így biztosan nem fogja kellemetlenül érezni magát.
Én tűkön ülve várom a nagy napjukat!
Pezz ezer százalék, hogy lehengerlően gyönyörű lesz, Zayn pedig... nos, ő hozni fogja az öltönyös asdfghjkl formáját.
Valamint kíváncsi vagyok Jade, Jesy és Leigh ruhájára is. Szerintem harmonizálni fognak.
Ééés remélem sok-sok kép, sztori és videó lesz! Szinte előre látom a 1D srácok ökörködéseit.
Btw, szerintem Zayn mindig is meghaladta érettségben a saját korát, Perrie pedig kiegészíti Zaynt, úgyhogy egyáltalán nem hiba ez az esküvő. Mindig is úgy viselkedtek, mint a házaspárok, a házasság csupán egy hivatalos kötelék lesz. Fogadjátok el és élvezzétek a saját életeteket!
Örülök, hogy Perrie az esküvőjükön a kezébe veszi az irányítást a külső terén, ugyanis a stílusa nagyszerű szerintem.
Én tűkön ülve várom a nagy napjukat!
Valamint kíváncsi vagyok Jade, Jesy és Leigh ruhájára is. Szerintem harmonizálni fognak.
Ééés remélem sok-sok kép, sztori és videó lesz! Szinte előre látom a 1D srácok ökörködéseit.
Btw, szerintem Zayn mindig is meghaladta érettségben a saját korát, Perrie pedig kiegészíti Zaynt, úgyhogy egyáltalán nem hiba ez az esküvő. Mindig is úgy viselkedtek, mint a házaspárok, a házasság csupán egy hivatalos kötelék lesz. Fogadjátok el és élvezzétek a saját életeteket!
2014. július 11. 09:18
|
Taylor Swift13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.31. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 226858 offline
|
Nagyon nagyon szép lesz, ebben biztos vagyok!!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: