A tervek szerint idén ősszel kerül megrendezésre Perrie Edwards és Zayn Malik esküvője, erről pedig maga a menyasszony beszélt, hogy hogyan tervezi mindennek a megvalósítását!
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards a természetes külsőre megy esküvőjén!
2014. június 30. 11:15
2014. június 30. 11:30
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
szerintem ő a természetesség alatt nem természetességet értett. egy "nude", "lágy színű" sminkhez is szükség lehet sok sminkre. a természetes hatás már egy másik dolog, nem jelenti azt, hogy no makeuppal fog megjelenni.
2014. június 30. 11:45
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből az esküvőből is valami vagy úgy lesz, mint Miley és Liam vagy Selena és Justin.
2014. június 30. 11:56
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
N.k igen szőke eredetileg is, de festik is neki szőkére a szebb árnyalat érdekében....mert amikor az X-faktorban szerepeltek akkor is mutatták, hogy festették a haját...bár kitudja, lehet ez már a sajátja.
2014. június 30. 12:07
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
már 52636373393x mesélt pont ugyanerről, hát ne haragudjatok, de számomra ez a legunalmasabb dolog a világon. esküszöm, a királyi pár esküvőjéről nem volt ennyi hír meg interjú xD perrie és a természetesség valahol meglehetősen távol állnak egymástól, vicces így vele kapcsolatban hallani ezt
és mióta van a little mixnek lágy, pasztellszín a színpalettájában?
általában olyanok, mint egy kihányt szivárvány. bocsi a negatívumokért, tudom, hogy sokan szeretik a lányokat és a számaik nekem is tetszenek, de a stílusuk egyre jobban irritáló.
2014. június 30. 12:10
Biztos nagyon szép lesz, nem kell neki 1 kilo smink, anélkül is szép!
2014. június 30. 12:23
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Biztos szép lesz az esküvőjén!
2014. június 30. 12:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Egek, de várom már, hogy összeházasodjanak! Baromira unom már, hogy a csaj semmi másról nem tud ömlengeni, csak az esküvőjéről. Nem is tudom, mit gondol, ki Ő... Meg, hogy miért gondolja, hogy ez mindenkit érdekel...
2014. június 30. 12:52
Szerintem a sztárokon mindig egykilo smink van, de azért tuti jól fog kinézni
2014. június 30. 13:06
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ok, eddig örültem nekik, meg minden, de kezd kicsit gyanús lenni, hogy Perrie minden interjún felhozza ezt a témát...
Úgy néz ki, a little mixnek nem megy jól a szekér, ezért kell nekik az ingyen reklám, amit hogyan máshogy lehetne megszerezni, minthogy állandóan a nagy "sztáresküvőről" kell beszélni. Kezd elég érdekházasság szaga lenni az egésznek...
Úgy néz ki, a little mixnek nem megy jól a szekér, ezért kell nekik az ingyen reklám, amit hogyan máshogy lehetne megszerezni, minthogy állandóan a nagy "sztáresküvőről" kell beszélni. Kezd elég érdekházasság szaga lenni az egésznek...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: