Demi Lovato - leaving her hotel in New York (2014.06.29.)
2014. június 30. 09:40
Demi Lovato - leaving her hotel in New York (2014.06.29.)
2014. július 06. 13:56
|
|
LuLu1212visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 201523 offline
|
Idézet (lisbon @ 2014.07.04. 19:40)
Nem tartozik Demi a kedvenceim közé és előre is elnézést, de szerintem ocsmányul néz ki. Mi ez a sok smink és ez a haj? 
lisbon, ha nem tartozik a kedvenceid közé akkor miért írtál ide, az ő paparazzi képei alá egy ilyen csodálatos véleményt? Ha nem szereted akkor szard le őt és kész.. nem kell itt boldogítani a népet ilyen hozzászólásokkal.
2014. július 06. 14:11
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Idézet (LuLu1212 @ 2014.07.06. 13:56)
lisbon, ha nem tartozik a kedvenceid közé akkor miért írtál ide, az ő paparazzi képei alá egy ilyen csodálatos véleményt? Ha nem szereted akkor szard le őt és kész.. nem kell itt boldogítani a népet ilyen hozzászólásokkal.
Hagyjad, ő biztos az összes napján top formában van, és azért engedheti meg magának hogy másokat kritizáljon külsőleg XD Tény hogy ez élete eddigi legsz.rabb sminkje, még ha úgy nézzük hogy épp a new yorki melegparádéra igyekezett mivel fellépő volt, és ott az a lényeg hogy az ember minél jobban ki legyen kenve minden szarral mint egy bohóc, de az ocsmány elég erős kifejezés még egy olyan személyre is akit épp utálsz.. Ha lenne bennem kultúra akkor úgy fogalmaznék, hogy előnytelen.
2014. július 06. 20:12
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Nem tartozik Demi a kedvenceim közé és előre is elnézést, de szerintem ocsmányul néz ki. Mi ez a sok smink és ez a haj? :o
Majd akkor kritizáld ha te is el jutsz idáig ameddig ő! ;)
2014. július 06. 20:36
Nem tartozik Demi a kedvenceim közé és előre is elnézést, de szerintem ocsmányul néz ki. Mi ez a sok smink és ez a haj? 
Számomra is döbbenetes, hogy egy emberre, hogy lehet olyan jelzőt használni, hogy ocsmány?
2014. július 07. 10:15
|
|
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 offline
|
szerintem teljesen igazad van!! amugy nem értem miért nem lehet elfogadni a másik véleményét???
2014. július 13. 18:52
|
|
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline
|
Idézet (lisbon @ 2014.07.13. 16:42)
Engem csak egy valaki bírálhat k*rvák és az Isten. Világos?
Szerintem ez nem bírálat volt, egyszerű 'tanács'. Hiába nem tartozik valaki a kedvenceid közé, egyszerűen nem mondhatod rájuk, hogy ocsmány. Mert nem illik, és degradáló. Tény, hogy a sminkje elcseszett volt, de ocsmánynak hívni, elég erős túlzás. Finomabban is lehet fogalmazni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

2 felhasználónak tetszik: