Minden ami Hobbit
2014. július 28. 21:17
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ééééééééééééééééééés az előzetes *oo*
2014. július 29. 12:45
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Nagyon izgalmas lesz a film
Sajna ez lesz az utolso
De szerintem jo befejezes lesz
Sajna ez lesz az utolso
1 felhasználónak tetszik:
Kitty miau
2014. július 29. 14:20
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
Idézet (BarbieFan @ 2014.07.29. 12:45)
Nagyon izgalmas lesz a film
Sajna ez lesz az utolso
Sajna ez lesz az utolso
jó???
Alavel
2014. július 29. 14:39
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Egyem meg őket.
2014. július 29. 16:00
Sziasztok!
Már régóta a háttérből figyelem a topikot, de most, hogy kijött az előzetes (előtte meg az előzetes előzetese...
), most már igazán késztetést éreztem arra, hogy idepofátlankodjak és hogy elmondjam, hogy: WOWEZAZTÁNTEÉDESÚRISTEN!
Először is Pippin dala, nyűű, gyerekek, eszméletlen ötlet volt. Aztán-aztán, nagyon epic befejezőrésznek nézünk elébe, mindenkinek olyan jó páncélja van, és Galadriel, és Tauriel & Legolas, és Thranduil (uff, és főleg Thranduil!
), tudom, hogy mindenki meghal és a többiek megsebesülnek, de akkor iis, nem bírok már várni decemberig!
(Ezt ilyen fangörcsben hadarva történt, nem zavar, hogy az imént mondottak felének nincs semmi értelme, IZGATOTT VAGYOK EMBEREK.)
Már régóta a háttérből figyelem a topikot, de most, hogy kijött az előzetes (előtte meg az előzetes előzetese...
Először is Pippin dala, nyűű, gyerekek, eszméletlen ötlet volt. Aztán-aztán, nagyon epic befejezőrésznek nézünk elébe, mindenkinek olyan jó páncélja van, és Galadriel, és Tauriel & Legolas, és Thranduil (uff, és főleg Thranduil!
(Ezt ilyen fangörcsben hadarva történt, nem zavar, hogy az imént mondottak felének nincs semmi értelme, IZGATOTT VAGYOK EMBEREK.)
2014. július 29. 21:02
|
|
Kitty miauHeichou |
|
Idézet (EscalusNightray @ 2014.07.29. 16:00)
Sziasztok!
), most már igazán késztetést éreztem arra, hogy idepofátlankodjak és hogy elmondjam, hogy: WOWEZAZTÁNTEÉDESÚRISTEN!
), tudom, hogy mindenki meghal és a többiek megsebesülnek, de akkor iis, nem bírok már várni decemberig!
hát azt kell hogy írjam, hogy nyugodtan pofátlankodj ide :3 azért az jáó, hogy még vannak emberek akik tudják mi a jáó :3 *---* én tegnap percenként változtattam a státuszomat, amíg el nem érkezett a várva várt óra *www* a páncélokat én is imádtam, de az akkor is borz aloom hogy az összes drágaszágom meghal :'oo de ettől függetlenül rohadtul várom a decembert és hogy megint premiernap csücsükélhessek a moziba *oo*
2014. július 29. 22:23
Ááá, előzetes, ez bearanyozta a hetemet
Csodálatos lett az egész, úgy ahogy van, imádom, még a harci kecskéket is! Basszus, és a törpök, és Bilbó, meg Thorin.. Sokan most azt mondják róla, hogy milyen, öhm.. talán genyó (ez az a szó, amit keresek?), de nem tudom, nekem irtóra tetszett
2014. augusztus 05. 19:54
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Én imádom a filmet - az a mindenem.
Kitty miau
2014. augusztus 07. 14:26
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Éowyn @ 2014.07.29. 22:38)
Megint Tolkien Lázban égek!!!

Én még mindig.
Kitty miau
2014. augusztus 11. 19:35
|
|
Kitty miauHeichou |
|
A hobbit-Váratlan utazás lesz a Digi Filmen vasárnap 20.00kor *--*
2014. augusztus 16. 11:49
|
|
|
2014. augusztus 17. 10:34
|
|
Kitty miauHeichou |
|
jelzem hogy hétfőn 9.45kor is lesz A hobbit-Váratlan utazás a Digi Filmen *ww*
2014. augusztus 25. 21:45
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Idézet (Kitty miau @ 2014.08.17. 10:34)
jelzem hogy hétfőn 9.45kor is lesz A hobbit-Váratlan utazás a Digi Filmen *ww*

Nee, lemaradtam:C Pedig pont nem is olyan régen panaszkodtam, hogy miért nem adják a tv-ben.. Még szerencse, hogy ma megnéztem
Egyébként berill99 vagyok, csak új profillal
2014. augusztus 26. 10:49
|
|
Kitty miauHeichou |
|
jelzem, hogy a holnap megjelenő Mozimániában Hobbit 3as óriásposzter lesz és Bilbó van a címlapon is *ww*
2014. augusztus 29. 13:08
|
|
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline
|
Ááá, beszereztem a Mozimániát*--* Négy hosszú oldalon keresztül csak A hobbitról írnak, ás AHWWW, csudálatos képek vannak benne*3* Bár ami kissé irritáló, hogy "Közeleg a tél" szlogennel hirdetik
Egyébként most lesz/van egy új film is, a Maze runner, vagy az Útvesztő, engem ez is érdekelne
Kicsit hasonlónak tűnik, mint az Éhezők viadala.
AHW ÚJSÁG
AHW ÚJSÁG
2014. augusztus 31. 09:40
|
|
Kitty miauHeichou |
|
Idézet (Alavel @ 2014.08.29. 13:08)
Ááá, beszereztem a Mozimániát*--* Négy hosszú oldalon keresztül csak A hobbitról írnak, ás AHWWW, csudálatos képek vannak benne*3* Bár ami kissé irritáló, hogy "Közeleg a tél" szlogennel hirdetik
Egyébként most lesz/van egy új film is, a Maze runner, vagy az Útvesztő, engem ez is érdekelne
AHW ÚJSÁG

AHW ÚJSÁG
nálunk kontértan egy helyen lehet kapni,a fürdőben o.o iiigen, a fürdőben.. pénteken szépen beslattyogtunk muterommal, kérdeztük, hogy itt hol találunk könyvesboltot vagy újságosbódét, erre persze hogy csak a fürdő belsejében, magyarán szólva fizetnem kellett volna egy köbö 800 forintos belépőárat még +ba.. úgyhogy kapják be..
2014. augusztus 31. 17:27
Idézet (Alavel @ 2014.08.29. 13:08)
AHW ÚJSÁG

AHW ÚJSÁG
És óriásposzter is van hozzá, azt ki ne hagyjuk!
(Jamm, amúgy EscalusNightray vagyok, csak új felhasználóval.
2014. szeptember 08. 16:03
|
|
Kitty miauHeichou |
|
Boldog szülinapot a mi drága Bilbonknak *--*
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.