Személy szerint nem tudom szétszedni ezt a világot Hobbitra és Gyűrűk Urára ... szívesen látnám a sztori elejét is nagyvásznon, "Ádámtól-Évától", azaz a Szilmarilokat is.
Jajj, ez nagyon jóó Erről a zenéről ez a videó jutott eszembe(lent). Nem éppen Hobbit, de gondolom szereted te is az avatarodból ítélve
Sherlock^^
Végül is Martinból és Benedictből kiindulva ez is ide tartozik! Éowyn üdv itt^^ Amúgy nektek van kedvenc képetek a Hobbitból/Gyűrűk Urából? Tudjátok ilyen rajzok,pillanatképek, blabla.
Az első vidi nagyon jó, kíváncsi lennék a történetre is. A 2.-ban minden van Nekem is van egy kedvenc Daeny&Legolas vidim Am hozhatsz még vidiket, én örülnék neki
Taurielnek szó nélkül odaadom, ő méltó rá Tényleg??? Ezt eddig nem is tudtam... Akkor lehet bepróbálkozok... Én szivesen olvasgatnám a tiedet..megoszthatnád velem és linkelhetnél a Ringersbe egy két német cuccot
Hát én is kíváncsi vagyok, de hát sajnos angol><
Itten tudsz válogatni^^
http://fanfic.hu/meriforum/viewforum.php?f=15&sid=6f57ff4908f01ab4c0a04162c16c9893 Melyik vidi? Már láttam Mivel minden nap azzal kezdek, hogy gyorsan telóról fel a youtube-ra, és beírom a keresőbe, hogy "hobbit fanfiction" Milyen vidiket még? Rengeteg van>< Kicsit konkrétabban, hogy mire lennél kíváncsi, és megnézem:)
Jajj, te jó ég, az nagyon gáz><" 13 évesen kezdtem el írni, és esküszöm, olvasás közben kedvem támad ugrálni..
le a 10 emeletes házak tetejéről Jelenleg egy Thorin/Daenerys párosítást tudok németből, ha nem baj, iderakom^^
[quote=Average Girl,2014.07.01. 14:08~4987406]Az első vidi nagyon jó, kíváncsi lennék a történetre is. A 2.-ban minden van Nekem is van egy kedvenc Daeny&Legolas vidim Am hozhatsz még vidiket, én örülnék neki
Taurielnek szó nélkül odaadom, ő méltó rá Tényleg??? Ezt eddig nem is tudtam... Akkor lehet bepróbálkozok... Én szivesen olvasgatnám a tiedet..megoszthatnád velem és linkelhetnél a Ringersbe egy két német cuccot [/quote
Nem tudja valaki a videóban szereplő zene címét?*--*
Sherlock^^
Végül is Martinból és Benedictből kiindulva ez is ide tartozik! Éowyn üdv itt^^ Amúgy nektek van kedvenc képetek a Hobbitból/Gyűrűk Urából? Tudjátok ilyen rajzok,pillanatképek, blabla.
Az ő fanartjai mindent visznek*-* Meg úgy alapjában mindent imádok, ami Megye, Thorin vagy Arwen témájú képek>< Meg amúgy alapjában minden mást, de ezeket különösen.
Az ő fanartjai mindent visznek*-* Meg úgy alapjában mindent imádok, ami Megye, Thorin vagy Arwen témájú képek>< Meg amúgy alapjában minden mást, de ezeket különösen.
Hobbitkák! Nektek van kedvenc Hobbitos/Gyűrűk Urás jelenetetek? Nekem a Gyűrűk Urából mindig is a 3. résznek a szellemes illetve az nagy csata Minas Tirilh-nél volt és az is^^ Illetve a Szövetség megalakulása az 1. részben.
A Hobbitból pedig nem tudok kiragadni^^ Minden jelenetet imádok:3
Fúú gyerekek amint vége a sorozatnak amit nézek megnézem a Hobbitot 3Dben a kis fotelemben najó nem olyan lesz mint a moziban, de már úgy várom
Nekem az a kedvenc jelenetem mikor Aragorn lezuhan a szikláról és a pacija megtalálja a parton és segít neki az gyönyörű jelenet, lehet azért maradt meg bennem mert kiskorom óta vannak lovaink c:
Hobbitkák! Nektek van kedvenc Hobbitos/Gyűrűk Urás jelenetetek? Nekem a Gyűrűk Urából mindig is a 3. résznek a szellemes illetve az nagy csata Minas Tirilh-nél volt és az is^^ Illetve a Szövetség megalakulása az 1. részben.
huhh hát nékem a GYU-ból a 3. részben az összes csatajelenet, de főleg az, amikor az antek megtámadják az orkokat *--* a Hobbitból én sem tudok kiemelni, de imádom a hordós jeleneteket, azt a részt, amikor Bomburnak dobnak valamilyen kaját és alatta összetörik az, amin ült, a Bakacsinerdős részt is imádom, amikor Bilbo először ül lovon, ááááhh száóval mindet
Most írjam le neked az egész trilógiát az elejétől a végéig? Egyszer ezzel már próbálkoztunk üziben, láthattad, hogy összehoztam egy regényt