Starity

Minden ami Hobbit

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 29. 22:46 #1
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
Sziasztok!
A cím magáért beszél:D Ez a topik minden Hobbit rajongónak nyílt,hogy kialakítsunk egy kis közösséget. Itt kibeszélhetőek a jelenetek,szereplők,filmzenék és minden ami a filmmel kapcsolatos így tántán még a színészek is.
Mindenkit szívesen fogadok hiszen minél több a rajongó annál jobb a közösség. Remélem sikerül kialakítani egy jó kis légkőrt és minden a Hobbitról fog szólni:D
Ennyi is lenne az előszó!smileeee.gif thumbsup.gif Mindenkit szeretettel várok!
4 felhasználónak tetszik: Kitty miau, Réka18, LovelyBarbaraPalvin, menthol
2014. június 29. 22:49 #2
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Szívesen csatlakozok, a Hobbit az egyik legkedvencebb filmem laugh.gif Nagyon köszi hogy megnyitottad a topikot meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Kitty miau, LovelyBarbaraPalvin, Stay Strong Bogi
2014. június 29. 22:50 #3
- törölt felhasználó -    
Én nagyon szeretem a filmet is és a könyvet is ^^ mondjuk a könyvet sikeresen még nem sikerült elolvasnom, de ami késik nem múlik ^^ A filmet pedig annak is megéri megnézni akit Tolkien csodavilága nem köt le, mert technikailag és grafikailag is nagyon ott van.
2 felhasználónak tetszik: Kitty miau, menthol
2014. június 29. 22:56 #4
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Idézet (zombeeStar @ 2014.06.29. 22:50)
Én nagyon szeretem a filmet is és a könyvet is ^^ mondjuk a könyvet sikeresen még nem sikerült elolvasnom, de ami késik nem múlik ^^ A filmet pedig annak is megéri megnézni akit Tolkien csodavilága nem köt le, mert technikailag és grafikailag is nagyon ott van.

Máris kettő tag:D Szuper^3^ így talán nem megy csődbe a topik:) ZombeeStar ajánlom a könyvet:) Én már jópár lappal túlmentem a felén és tapasztalatból mondom eszméletlen jó könyv:) Előtte azonban a filmet érdemes megnézni, hogy azokkal tud elképzelni a könyvet akik úgy a képernyőn is vannak:D Most tartok ott amikor úsznak a hordók Tóváros felébiggrin.gif A pókos részét nagyon aranyosan írta le Tolkien. Bilbó a hős és a törpök gógyik, szédülnek és eldőlnek a pókméreg miatt!smileeee.gif Tényleg csak ajánlani tudom a könyvet is:D
2014. június 29. 22:59 #5
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Mar 3 xd rohog.gif
Szerintem ez jobb lett mint a Gyuruk Ura xd
Pedig azokat is mind lattam
2 felhasználónak tetszik: Kitty miau, Stay Strong Bogi
2014. június 29. 23:03 #6
menthol
menthol
killer queen

Nekem a könyv is nagyon tetszett smileeee.gif Hogy őszinte legyek, először nem is akartam megnézni a filmet, de aztán mégis elmentem, hogy na lássuk milyen. És már az első 5 percben imádtam laugh.gif A könyvet meg utána olvastam el. Mondjuk az érdekes, hogy egy ilyen vékony, párszáz oldalas könyvből csináltak 3, kétórás filmet biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Kitty miau, Stay Strong Bogi
2014. június 29. 23:04 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.29. 22:56)
Máris kettő tag:D Szuper^3^ így talán nem megy csődbe a topik:) ZombeeStar ajánlom a könyvet:)

Elkezdtem bár...nem tudom, hol tartottam biggrin.gif de idén sokat kellett tanulnom érettségi ilyenek reklamalo.gif úgyhogy most, hogy van időm szerintem elkezdem elölről. Viszont az én kiadásomban Azogot koboldnak írja folyamatosan ez úgy megzavart meg bosszantott :\
1 felhasználónak tetszik: Kitty miau
2014. június 29. 23:13 #8
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Idézet (zombeeStar @ 2014.06.29. 23:04)
Elkezdtem bár...nem tudom, hol tartottam biggrin.gif de idén sokat kellett tanulnom érettségi ilyenek reklamalo.gif úgyhogy most, hogy van időm szerintem elkezdem elölről. Viszont az én kiadásomban Azogot koboldnak írja folyamatosan ez úgy megzavart meg bosszantott :

A fekete és a piros kötetet kell akkor megvenni:D Az tuti nyerőbiggrin.gif Nekem is az van és hibátlan, semmi nem zavarhat össze!smileeee.gif
BarbieFan rád számítottam a csoportba ^^ Légy üdvözölve:D
Hobbitosan. Mindenkinek Jó este:D

Idézet
Mondjuk az érdekes, hogy egy ilyen vékony, párszáz oldalas könyvből csináltak 3, kétórás filmet

Tudod jó a rendező és az egész gárda^3^ I
2014. június 29. 23:20 #9
menthol
menthol
killer queen

Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.29. 23:13)
A fekete és a piros kötetet kell akkor megvenni:D Az tuti nyerőbiggrin.gif Nekem is az van és hibátlan, semmi nem zavarhat össze!smileeee.gif
BarbieFan rád számítottam a csoportba ^^ Légy üdvözölve:D 
Hobbitosan. Mindenkinek Jó este:D
Tudod jó a rendező és az egész gárda^3^ I

Igen, tudom hogy jók. De még mennyire laugh.gif
Nektek van szereplőtök? smileeee.gif
2014. június 29. 23:26 #10
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Idézet (menthol @ 2014.06.29. 23:20)

Ha kedvenc szereplőre gondolsz , természetesen:)
Örök kedvencek és egyben legnagyobbak Bilbó a nagyon aranyos és bátor hobbit, Thorin a kissé önfejű de szerethető törp és persze Kili a szexi törp:DD. Rajtuk kívül nagyon szeretem Bardot,Smaugot,Azogot,a Koboldkirályt,Radagastot, és alapvetően mindenkit unsure.gif Nektek?biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: menthol, Kitty miau
2014. június 29. 23:30 #11
menthol
menthol
killer queen

Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.29. 23:26)
Ha kedvenc szereplőre gondolsz , természetesen:)
Örök kedvencek és egyben legnagyobbak Bilbó a nagyon aranyos és bátor hobbit, Thorin a kissé önfejű de szerethető törp és persze Kili a szexi törp:DD. Rajtuk kívül nagyon szeretem Bardot,Smaugot,Azogot,a Koboldkirályt,Radagastot, és alapvetően mindenkit  unsure.gif  Nektek?biggrin.gif

Ja igen, kedvenc szereplőre gondoltam xDD
Nekem Bilbo, Gandalf, Kili és Bofur a kedvenceim, de természetesen a többieket is szeretem smileeee.gif
2014. június 29. 23:34 #12
- törölt felhasználó -    
Nekem Kili és Fili *u* és Thorin blush.gif Radagaston és a nyulain mindig olyan jókat nevetek rohog.gif persze az összes tündefiút is nagyon szeretem, de Azogot is biggrin.gif Szóval elég vegyesen
2014. június 30. 00:03 #13
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Én a gonoszokért is oda vagyok^^ Smaugért különösen:D Mindig is szerettem a sárkányokat de Smaug Benedict Cumberbatch-el egyszerűen eszméletlen:D
ZombeeStar: a nyuszik tényleg nagyon cukik^^ Én radagastot azért bírom mert olyan kis gyagya:D De a süniket megeszem olyan cukik, amikor ott a házba vannak^^
2 felhasználónak tetszik: menthol, Kitty miau
2014. június 30. 10:08 #14
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Én imádom a könyvet és a filmet is. biggrin.gif Annyira megszállottja vagyok ennek a világnak, hogy azt szavakba már nem nagyon lehet kifejezni. rohog.gif wub.gif

Idézet
BarbieFan:
Szerintem ez jobb lett mint a Gyuruk Ura xd

Ez azért nagyon merész állítás. smileeee.gif
2014. június 30. 10:11 #15
- törölt felhasználó -    
Jaj de szeretem ezt a filmet.♥ A könyvet még nem olvastam, cak a barátnőm mesélt róla, hogy az is szuper.^^
Nagyon tetszett, amikor moziba néztem az első és a második részt, a harmadikat pedig úgy de úgy várom.♥
Amúgy én sokkal jobban szeretem a Hobbit filmet mint a Gyűrűk urát. Ebben valahogy jobbak a karakterek..^^
2014. június 30. 11:06 #16
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Jó reggelt!smileeee.gif Újabb 2 tag^^ Úgy látszik alakul a csoport:D Nektek amúgy Richard Armitage és a törpök éneke a "Misty mountains" vagy Ed Sheeran "I See Fire" dala tetszik jobban?smileeee.gif
Misty mountains
I See Fire
3 felhasználónak tetszik: Kitty miau, menthol, Average Girl
2014. június 30. 12:15 #17
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.30. 11:06)
Jó reggelt!smileeee.gif Újabb 2 tag^^ Úgy látszik alakul a csoport:D Nektek amúgy Richard Armitage és a törpök éneke a "Misty mountains" vagy Ed Sheeran "I See Fire" dala tetszik jobban?smileeee.gif 
Misty mountains
I See Fire

Minden dalt imádok A hobbitból de a nagy kedvencem a Far Over the Misty Mountains Cold. Imádom Richard változatát(Misty mountains) és Neil Finn változatát is(Song of the Lonely Mountain).
De a nagy kedvencem ez a feldolgozás:

Nem tudom hallottátok/láttátok-e már biggrin.gif A teljes dalt feldolgozták. biggrin.gif wub.gif Nézzétek meg, megéri. smileeee.gif

A napokban megjelent tőlük még egy feldolgozás, igaz ez nem lett olyan jó, mint az első, de szerintem megér egy misét. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Stay Strong Bogi, Kitty miau, menthol
2014. június 30. 12:38 #18
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 0
Azonosító: 168976
Idézet (menthol @ 2014.06.29. 23:20)

nah Szép Nap hobbitkák, koboldok, orkok, törpök, tündék és sájkányok *ww* (én valahol a sájkány és a hobbit keverékénél lehetek :3) mint nagy rajongó, azt hiszem itt az idő, hogy én is idecsatlakozzak hozzátok :3 idestova olyan 10 hónapja imádom a filmet és minden egyes szereplőjét *ooo* mindkét rész megvan DVD-n, a könyv is megvan, amit sajtos még nem tudtam elolvasni, de hosszú még a nyár wink.gif hát a kedvenc szereplőm egyértelműen Bilbo és Smaug wub.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: menthol, Stay Strong Bogi, BarbieFan
2014. június 30. 12:41 #19
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 0
Azonosító: 168976
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.06.30. 11:06)
Misty mountains
I See Fire

nem tudok választani, annyira imádom mindkáttűt *--* wub.gif heart.gif viszont majd szolgáltatok egy GYU-s zenét, szerintem tetszeni fog nektek wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
2014. június 30. 12:46 #20
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Idézet (Average Girl @ 2014.06.30. 12:15)
Minden dalt imádok A hobbitból de a nagy kedvencem a Far Over the Misty Mountains Cold. Imádom Richard változatát(Misty mountains) és Neil Finn változatát is(Song of the Lonely Mountain). 
De a nagy kedvencem ez a feldolgozás:

Nem tudom hallottátok/láttátok-e már biggrin.gif A teljes dalt feldolgozták. biggrin.gif wub.gif Nézzétek meg, megéri. smileeee.gif
A napokban megjelent tőlük még egy feldolgozás, igaz ez nem lett olyan jó, mint az első, de szerintem megér egy misét. biggrin.gif

Minkettő eszméletlen *-* Én igazából még a Hobbitok dalát és Tóváros dalát szeretem. Tóvárosnak annyira jó a dala:o*--*
Kitty miau üdv itt^^
Én abszolúte Hobbit vagyok xd Pici vagyok és olyan Hobbitos. De nem göndör a hajam és nem csupa szőr a lábfejem ,de szerintem a kicsiségemet tekintve lehetek Hobbit.
Mottóm: "Én nem kicsi vagyok, én egy Hobbit vagyok!"
3 felhasználónak tetszik: menthol, Average Girl, Kitty miau
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!