Ed Sheeran: 25 dolog, amit nem tudtál rólam
2014. június 29. 21:55
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
azta ezekből párat én is tudtam, de sok meglepet!
2014. június 29. 22:54
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Nagyon szimpatikus srác, aki lecsúnyázza, annak meg üzenem, hogy a legszebb hangú énekesek közül is sokan igencsak csúnyák. A külső nem minden. Egyébként én sem tudok vezetni, vagyis jogsim nincsen, pedig 5 évvel idősebb vagyok nála
2014. június 29. 23:12
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Amúgy láttam a videót, ahol kb 14-15 évesen a "mennyit tudsz egyszerre a szádba tenni" kihívásokat csinálja
Profibb, mint én, mert én csak 12 mályvacukrot tudok, ő meg 23-mat
2014. június 29. 23:19
|
|
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline
|
Köszönöm a cikket!
Végre valami értelmes cikk, a sok nulla hírtartalmú között.
Nagy kedvencem Ed, és sok dolgot nem tudtam róla. Viszont jót mosolyogtam a telefonoson, én is ugyanez vagyok... Kínosnak élem meg a telefonbeszélgetéseket.
Viszont az meglepett, hogy nem fejezte be a sulit.
Végre valami értelmes cikk, a sok nulla hírtartalmú között.
Nagy kedvencem Ed, és sok dolgot nem tudtam róla. Viszont jót mosolyogtam a telefonoson, én is ugyanez vagyok... Kínosnak élem meg a telefonbeszélgetéseket.
Viszont az meglepett, hogy nem fejezte be a sulit.
2014. június 30. 08:59
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Ténylej érdekességek, amit nem is gondoltam volna
klassz cikk
2014. június 30. 09:23
Ezek közül egyiket sem tudtam róla.
Ezzel én is így vagyok.
Idézet
10. Jobban szeret az emberekkel személyesen beszélni, mint telefonon. Telefonon számára a beszélgetések kínosak.
Ezzel én is így vagyok.
2014. június 30. 10:01
Jó kis cikk.^^
Jaj szegény pasi elég csúnya....amúgy sok mindent el tudtam ezelőtt is képzelni róla, azok közt amik ide vannak írva.xd
4. Velem is tuti ez lenne, ja elkezdenék utazgatni, mert szinte az összes családtagom külföldön él..xd
Jaj szegény pasi elég csúnya....amúgy sok mindent el tudtam ezelőtt is képzelni róla, azok közt amik ide vannak írva.xd
4. Velem is tuti ez lenne, ja elkezdenék utazgatni, mert szinte az összes családtagom külföldön él..xd
2014. június 30. 10:36
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Szuper cikk lett!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: