A Kardashian-videojáték rosszabb, mint hittük
2014. június 29. 19:20
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Hat ez nem meglepo
2014. június 29. 19:34
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Undorító egy játék. Azt tanítja: legyél menő, legyél befolyásolható, gazdag, buta liba, aki tehetségtelensége ellenére is ki akarja küzdeni magának azt az elismerést, amit egyáltalán nem érdemel meg.
2014. június 30. 09:47
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
Hát nem töltöm le az biztos... Egyébként ki az aki ilyet letölt? Biztosan nagyon unatkozhat. Értelmesebb játékokat is kitalálhatnának az emberek... Látszik, hogy nagyon ráérnek.
2014. június 30. 12:50
Szerintem tök jó
D Ez csaj egy játék...nem kell ennyire kiakadni..
2014. június 30. 15:35
Hát én nem játszottam még vele ma letöltöm és megnézem hogy milyen de a kommentek alapján nem hiszem hogy szuper....Dd lehet hogy nekem tetszeni fog...Nem biztos!
De hogy sok helyet foglal az tuti!..;-)
De hogy sok helyet foglal az tuti!..;-)
2014. július 01. 20:07
nézhettek hülyének, de én szívesen kipróbálnám.
csak arra lesz káros hatással aki hülye, de komolyan xd. az ilyet nem lehet komolyan venni, csak poén xd
2014. július 01. 21:51
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
HRéka0000 valóban nagyon vicces, bár én ezen a nőn inkább sírni tudnék. Bár ha Kimről van szó, gondoltam, hogy valami ilyesmivel rukkol elő. Nem vagyok előítéletes, de Kim már tényleg az "érdekes" celebek kategóriába tartozik, hogy szebb jelzővel illessem... És nem csak vádaskodok, tudom, nem ismerem , lehet , hogy aranyos, meg minden.. De annyira buta ez a nő ! Egy valóságshow-val ismert lesz, de mivel ugye semmi tehetsége fenékmutogatós szelfikkel, és egy-két adományozással próbálja népszerűsíteni magát. Bár egy biztos: Kris nagyon jól el tudja adni a lányait, ha arról van szó...
Ja és a játékhoz visszatérve ----> Agysorvasztó baromság. Gagyi grafikával, ja és persze Kimmel. xD
Ja és a játékhoz visszatérve ----> Agysorvasztó baromság. Gagyi grafikával, ja és persze Kimmel. xD
2014. július 02. 00:13
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Nem kell véresen komolyan venni mindent, ez csak egy játék!
Én 14 éves koromban odavoltam az ilyesfajta játékokért, úgyhogy gondoltam, kipróbálom ezt is az iPad-en (sokkal jobb a nagyobb kijelzőn egyébként, mint egy mobilon), és unaloműzőnek nagyon jó! 1 és negyed óráig elvoltam vele, ameddig el nem akadtam, úgyhogy most egy kicsit félretettem, majd holnap előveszem újra. Szerintem semmi baj nincs vele, az ilyeneket nem azért találták ki, hogy annyira életszerűek legyenek.
(Habár van benne valami, hogy akadnak celebecskék, akik valóban olyan úton jutottak el a hírnévhez, mint amilyenen ebben a játékban végig kell menni, de ez egyéni dolog.
)
Én 14 éves koromban odavoltam az ilyesfajta játékokért, úgyhogy gondoltam, kipróbálom ezt is az iPad-en (sokkal jobb a nagyobb kijelzőn egyébként, mint egy mobilon), és unaloműzőnek nagyon jó! 1 és negyed óráig elvoltam vele, ameddig el nem akadtam, úgyhogy most egy kicsit félretettem, majd holnap előveszem újra. Szerintem semmi baj nincs vele, az ilyeneket nem azért találták ki, hogy annyira életszerűek legyenek.
2014. július 02. 00:59
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
" a hírnév megtalálásáról szól, ami igen nehéz, főként, ha nem igazán vagy tehetséges " írja a cikk. Hát, igen. Ezt pont Kim meg az egész Kardashian/Jenner család tudja a legjobban, hogy hogyan is kell ezt csinálni
2014. július 02. 10:34
|
|
makusz8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 190494 offline
|
A testverem jatszik ezzel es neki ez nagyon tetszik!
Szeretjuk is Kim Kardashinan-t sot az egesz Kardashian csaladod <3 Hiszen van sorozat is es azt is nezzuk <3 Elkezdi a testverem: huuuu most letoltottem Kim most nagyon gadzag lett
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: