Number one lett Lana Del Rey új albuma
2014. június 29. 14:57
sajnos ettől még nem lesz jobb a búvalb*szott korong.
2014. június 29. 15:35
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem a mélabúval, a melankóliával van a baj, hanem azzal, hogy unalmas, egyhangú, minden dal ugyanolyan, semmitmondó, erőltetett, irritáló a hangja, hadd ne soroljam tovább. Rossznak nem mondanám, de nem olyan, amit meghallgatnék egynél többször, én nem, nem azért mert juj de nehezen befogadható, meg juj de depressziós, hanem mert egyszerűen unalmas. Az alapzenéket átadnám másik előadónak, sokan még improvizálva is jobbat tudnának kihozni belőlük, mert azokért viszont kár.
2014. június 29. 17:16
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Őszintén csalódtam az új albumban. Lana az egyik kedvenc énekesnőm már-már a legnagyobb kedvencem de amíg a Born to Die-t egy félévig megállás nélkül hallgattam addig itt kemény 3/4 dalt vagyok képes egy nap többször is végig hallgatni. Az egyetlen ami komolyan nagyon bejött a Florida Kilos volt (talán még az Old Money,West Coast). Nem tetszik amikor egy dala 5 perces és az is ugyanaz végig. Persze nagyon szép dal a Shades of Cool de mielőtt elérnénk a gitár szólóhoz agyon unom magam. Nem tudom mire a nagy felhajtás pölö a Money,Power and Glory körül én egyenesen rühellem az a dalt.
Lezárva nekem ez az album egy nagy művész psychedelic rock wannabe lett. Egyébként meg gratulálok neki.
Lezárva nekem ez az album egy nagy művész psychedelic rock wannabe lett. Egyébként meg gratulálok neki.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. június 29. 20:20
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Imádom az albumot, tényleg, megérdemelte. Tényleg sok rossz kritikát kapott, csakúgy mint az előző albuma, de valahogy nem csodálkozom, mert mostanában mindenki a One direction, és Miley Cyrus szintű előadókat hallgat, akkor nyilván nem fog osztatlan sikert aratni, de szerintem,ez inkább őt dicséri, mert olyat nem nehéz alkotni, amit két hétig mindenki szeret, aztán rögtön el is felejtik. És aki azt mondja, hogy a számok ugyanolyanok, annak pedig csak gratulálni tudom.
Gratulálok!
Gratulálok!
2014. június 30. 01:09
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Lizania: most miért kell mindig mindent megmagyarázni? Oké, biztos van néhány jó szám az albumon, de alapból a számok egyhangúak és kész. Lana már nekem idegesítő. Nem értem miért kell bizonygatni az ellentét? A rajongókon kívül szerintem senki nem viselné el hosszasabb ideig ezt az énekstílust...
2014. június 30. 12:54
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
imádom ezt az albumot.aki egyhangunak érzi nem is értem mit hallgat.minden szám egy külön történetet mesél el.igaz célszerü tudni angolul és minimum 1x elolvasni a dalszöveget is.én imáááádom
2014. július 01. 09:40
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nem csoda♥
Így tovább Lana!
Így tovább Lana!
2014. július 03. 15:53
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (MachineMagic @ 2014.06.30. 01:09)
Lizania: most miért kell mindig mindent megmagyarázni? Oké, biztos van néhány jó szám az albumon, de alapból a számok egyhangúak és kész. Lana már nekem idegesítő. Nem értem miért kell bizonygatni az ellentét? A rajongókon kívül szerintem senki nem viselné el hosszasabb ideig ezt az énekstílust...
Egyhangúak?
JBT1
2014. július 07. 14:19
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Szerintem kicsit sem unalmas, hanem egyedi. Van dal, amelyik nekem sem tetszik de nem lehet minden tökéletes. Nekem a mai mixelt, semmitmondó dalok unalmasak mert mindegyik annyira egyforma, hogy különbséget nem lehet tenni köztük. Hajrá Lana! Mi rajongók szeretünk!
Lizania
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.