35 dolog, amit nem tudtál kedvenc meséidről
2014. június 28. 15:22
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Érdekes, de jó cikk lett. Nem tudtam eddig egyiket sem.
Ne szórakozzanak velem!
Nekem ez volt és lesz a kedvenc Disney mesém egész életem során.
Idézet
28. A Csipkerózsika olyan kevés bevételt hozott 1959-ben, hogy a Disney 30 évig nem gyártott újabb hercegnős sztorit.
Ne szórakozzanak velem!
2014. június 28. 15:28
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
ez tök érdekes cikk lett és nem tudtam hogy 50 gyerek került kórházba mert békákat csókolgatott... Pls emberiség...
2014. június 28. 15:32
12.
Tényleg hasonlítottak...
Na és a 34. húú...kemény..
Na és a 34. húú...kemény..
2014. június 28. 15:33
Ismét egy érdekes cikk az animációs filmekről
Mindig szívesen olvasom őket. Aranyhaj és Flynn a Jégvarázsban azért ez nem semmi. Na meg Goofyék A kis hableányban
A pici Oscar szobrocskák nagyon aranyos és kedves gesztus volt.
2014. június 28. 16:00
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Goofyékat már felfedeztem a kishableányban, mert vagy 100x láttam már, de például az Alladin-ban pedig a szörnyeteg tűnik fel
De érdekes lett, volt amit még nem tudtam!
2014. június 28. 16:00
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
A 4. jogos,
az 5.-en kicsiként sokat gondolkoztam, úgyhogy jó tudni,
a 23. szomorú, de kedves
A 31. ötletes és jó pofa
A többi is érdekes volt és újdonság, de a felsoroltak fogtak meg leginkább. Nagyon jó cikk lett!
az 5.-en kicsiként sokat gondolkoztam, úgyhogy jó tudni,
a 23. szomorú, de kedves
A 31. ötletes és jó pofa
A többi is érdekes volt és újdonság, de a felsoroltak fogtak meg leginkább. Nagyon jó cikk lett!
2014. június 28. 16:13
Mindjárt csekkolom, hogy Aranyhajék ott vannak-e.
Eddig fel se tűnt. Igaz, hogy csak néhányszor láttam a filmet, de az ilyeneket sose veszem észre. Amúgy jó cikk lett.
2014. június 28. 16:34
|
vercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 437 Csatolások: 3 Azonosító: 183258 offline
|
Ezeket végképp nem is gondoltam volna:Aranyhaj és Flynn megjelennek a Jégvarázsban is.,Mickey egér, Goofy és Donald kacsa rövid ideig feltűnnek A kis hableányban.,Sid karaktere a Toy Story 3-ban is feltűnik – kukás lett belőle.,és gondoltam,hogy sok lufi kepp a ház felemeléséhez.!-nagyon jó cikk,grat
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: