Hajléktalant kergetett Shia Labeouf — fotók
2014. június 27. 22:59
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Hát, hogy őszinte legyek, ha egy csöves lekapja a fejemről a sapkát, akár egy van belőle, akár több én is utánamegyek visszaszerezni, szóval nem egészen értem pont emiatt miért lenne baj Shia viselkedésével.
Azt meg nem egészen hiszem, hogy a hajléktalan hapsit csak úgy megkergetne annak a sapkájáért.
Azzal érvelni pedig, hogy biztos van húsz hasonló sapkája otthon és még további ezret is vehetne akkor miért megy utána annak, aki elvette azt az egyet a fejéről orbitális nagy baromság, már ne haragudjatok.
Valaki elveszi a tulajdonotokat az utcán ti meg azért nem mennétek utána, mert van másik?
Shia minden más szempontból lehet egy kretén, de emiatt elítélni tömény rosszindulat maximum!
Azt meg nem egészen hiszem, hogy a hajléktalan hapsit csak úgy megkergetne annak a sapkájáért.
Azzal érvelni pedig, hogy biztos van húsz hasonló sapkája otthon és még további ezret is vehetne akkor miért megy utána annak, aki elvette azt az egyet a fejéről orbitális nagy baromság, már ne haragudjatok.
Valaki elveszi a tulajdonotokat az utcán ti meg azért nem mennétek utána, mert van másik?
Shia minden más szempontból lehet egy kretén, de emiatt elítélni tömény rosszindulat maximum!
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2014. június 28. 00:31
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Nem tudom, hogy tényleg az övé volt e a sapka vagy sem, de nem értem, hogy mi a baja Shia-nak mostanság hiszen igen jó színész, és jó forma is (volt..?). Bár lehet megviselte a 'sztárság', de a régi énjét jobban szerettem.
2014. június 28. 03:27
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Symor, te hol látod azt leírva, hogy azt a sapkát közvetlen a fejéről kapta le az a hajléktalan férfi? Lehet a sok házi pálesz miatt van, de nekem nem tűnik fel ilyen rész.
2014. június 28. 08:12
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Basszus ez egyáltalán nem elmebetegség kérdése! Elvette azt ami őt illeti. És bírom, hogy itt pofáznak sokan, hogy úgyis sok van belőle. Ha szeretsz egy tárgyat, szerintem nemigen örülsz annak, hogy valaki elakarja csórni...
2014. június 28. 13:14
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Idézet (caturday @ 2014.06.28. 03:27)
Symor, te hol látod azt leírva, hogy azt a sapkát közvetlen a fejéről kapta le az a hajléktalan férfi? Lehet a sok házi pálesz miatt van, de nekem nem tűnik fel ilyen rész.
Sehol sem, de feltételezem egy sapkát az ember a fején hord az utcán
De nem tudom egyébként mit változtat a dolgon, ha a kezéből vette el, vagy a nyitott kocsijából nyúlta le. Akárhonnan is vette el a sapkát tőle a hajléktalan szerintem tökéletesen természetes reakció az, ha ellopnak valamit azt megpróbálja az ember visszaszerezni, amennyiben képes rá.
Ez most lehet, hogy idétlenül fest a képeken, de bárki hasonlóan idétlenül festene ilyen szituációban. Arról nem beszélve, hogy ez a "miért nem adta neki" duma sokaktól mérhetetlenül ostoba dolog
2014. június 28. 13:22
Idézet (symor @ 2014.06.28. 13:14)
Sehol sem, de feltételezem egy sapkát az ember a fején hord az utcán
De nem tudom egyébként mit változtat a dolgon, ha a kezéből vette el, vagy a nyitott kocsijából nyúlta le. Akárhonnan is vette el a sapkát tőle a hajléktalan szerintem tökéletesen természetes reakció az, ha ellopnak valamit azt megpróbálja az ember visszaszerezni, amennyiben képes rá.
Ez most lehet, hogy idétlenül fest a képeken, de bárki hasonlóan idétlenül festene ilyen szituációban. Arról nem beszélve, hogy ez a "miért nem adta neki" duma sokaktól mérhetetlenül ostoba dolog
És mennyire igazad van!
2014. június 28. 13:47
Van olyan érzésem, hogy Shia-ról mostanában igen sokat fogunk hallani
Akár az ő sapkája volt, akár nem, most kellene megállnia és elgondolkodnia a továbbiakon, mert ez így nem oké. Az utóbbi időben csak landarírozik, de ha nem kontrollálja magát, nagyobb őrültséget fog csinálni.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.