A színésznő nem vesz részt a készülő projektben, mely immár nem folytatás, hanem spinoff lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewartot dobták a Hófehérből
2014. június 27. 15:28
2014. június 27. 15:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nekem mindegy amíg Chris Hemsworth ott van.
Amúgy az is hülye aki szerepet ad ennek a fapofa lánynak.
2014. június 27. 15:32
|
|
chelsi1212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 198967 offline
|
Régen szerettem Kristen-t, de sajnos odaáig jutotta hogy egy hűtlen k*rva. :/ Nem is bánom hogy mégsem ő kapja a szerepet.
2014. június 27. 15:36
Mi ez a kép? Jesszusom, jobb képet nem találtak? Tervezem megnézni, viszont most már biztos. Nem bánom, hogy nélküle készül a folytatás, sőt! Lehet, így többen nézik meg, hogy a kisasszonyt kihagyják. Több Chris lesz? 2016, milyen filmeket tartogatsz még a tarsolyodban?
2014. június 27. 15:48
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Charlize Theron jó hogy marad .
2014. június 27. 15:51
Biztos van valamilyen indok, amit szívesen meghallgatnék
Sok emberrel ellentétben én sajnálom, hogy nem lesz benne. Úgy érzem, hogy Kristen kezd kiesni a pályából, köszönhetően a félrelépésének...
2014. június 27. 15:53
Én szeretem Kristent a filmet is inkább csak miatta néztem meg, de nem baj azért lehet hogy így is megnézem.
2014. június 27. 16:07
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
ÓÓÓÓ pedig már nagyon vártam a második részt, nem értem mindenk kellet így csinálni holgy Spinoff lesz belőle... na majd kiderül bár Chris Hemswort-ot is szeretem úgy hohy szerintem jó lesz így is a film, de nagyon vártam hogy mi sül majd ki kettejük kapcsolatából. De hát sajnos akkor ez csak álom marad a számomra... és egy nagy rejtély... :/
2014. június 27. 16:09
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (BoTommo @ 2014.06.27. 15:51)
Biztos van valamilyen indok, amit szívesen meghallgatnék
Sok emberrel ellentétben én sajnálom, hogy nem lesz benne. Úgy érzem, hogy Kristen kezd kiesni a pályából, köszönhetően a félrelépésének...
Vagy inkább a tehetségtelensége miatt nem? Remélem kezdenek rájönni az emberek, hogy ennek a színésznőnek nevezett valaminek köze sincs a színészethez.
2014. június 27. 16:17
Oké, azért ő nem kis "valami", beszéljünk róla úgy mint egy emberről!!!
2014. június 27. 16:22
|
|
lilcsa28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178445 offline
|
Nekem nem szimpi a csaj,és szerintem nem volt sok szerepe a filmben.Nem akarom megbántani azokat akik szerint jól játszik, de a filmeben annyi volt a szerepe hogy futott,lihegett,egyszer-kétszer megszólalt és ennyi.
De az tök jó hogy lesz spin-offja
Imádom Chris Hemswort-öt
<3
De az tök jó hogy lesz spin-offja
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: