Az meg, hogy miből van... tudjuk már milyen emberek, azt hiszem azon kéne a legkevésbé meglepődni, hogy gyémántból van.
Gyémántfülbevalót kapott North West
2014. június 28. 17:41
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem értem egyesek mért vannak így kiakadva. Nekem négy hónaposan lett fülbevalóm, és örülök, hogy akkor csináltatták, mert mai fejjel tuti nem mennék el. Most az én szüleim is máglyára valók, vagy mi?
Az meg, hogy miből van... tudjuk már milyen emberek, azt hiszem azon kéne a legkevésbé meglepődni, hogy gyémántból van.
2014. június 28. 18:20
Idézet (Tica64 @ 2014.06.28. 13:37)
Nem szeretem, amikor a kb egy éves kislányoknak kilyukasztják a fülét.. Nekem saját elhatározásra lett kilyukasztva, amikor tini voltam már.. A nővérem 20 éves, és nincs kilyukasztva a füle, soha nem is akarta. Láttam,hogy valaki írta, hogy "ha majd nem tetszik neki, kiveszi".. Az a lyuk nem nő vissza úgy, hogy a nyoma se látszódjon.. És szerintem is m** ronda az a lyuk, ha nincs benne fülbevaló..
És amúgy is.. MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ??!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi r** van mostanság..
És amúgy is.. MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ??!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi r** van mostanság..
Nyugi már!
(kikellett csillagoznom a gyönyörű szavaidat mert különben nem engedte elküldeni a gép
2014. június 28. 23:44
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Inkább Barbie-babaként tartják a szerencsétlen gyereket.Akit lehet öltöztetni és mindenféle drága és haszontalan dologgal ellátni.
Istenem.Az emberiség a pokolba sem való lassan.
Istenem.Az emberiség a pokolba sem való lassan.
2014. június 29. 08:27
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Szép a fülbi,de nem értem hogy 1 éves gyereknek hova gyémánt fülbevaló! tuti elhagyja
2014. június 29. 11:18
Én nem vennék 1 évesnek gyémánt fülbevalót de még talán egy 7-évesnek sem mert nem tud rá vigyázni
2014. június 29. 15:49
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Csak nekem fura a kislány neve? North West...nem is tudtam hogy Északról, Délről, Nyugatról és Keletről is el lehet nevezni gyerekeket...xd
2014. június 29. 18:19
Nekem ehhz két hozzáfűzni valóm van.
1. Szeretek a sztárokról cikkeket olvasni, de szerintem a magánéletük igazán nem ránk tartozik ( ez az én véleményem)
2. Szerintem egy kicsit túlzás, hogy egy kisgyereknek gyémát fülbevalót vesznek
1. Szeretek a sztárokról cikkeket olvasni, de szerintem a magánéletük igazán nem ránk tartozik ( ez az én véleményem)
2. Szerintem egy kicsit túlzás, hogy egy kisgyereknek gyémát fülbevalót vesznek
2014. június 29. 18:21
Jó ég...ha valami történik a fülbevalóval, akkor egy kisebb vagyon vész el a kislány füléből :DDDD
2014. június 30. 15:53
Az más, ha valaki örökli a fülbevalót, mert régen ezeknek a köveknek nem volt ilyen nagy ára. De a mai világban már más a helyzet. Túl meglepő lett volna, ha ,,Kardashian" nagyasszonyka nem a méregdrága cuccokkal helyettesítené a szeretetet.
Elmondom neki, hogy a szeretet NEM anyagiakban mutatkozik meg.
Ráadásul abból a pénzből még vehetett volna (mit tudom én, mondjuk) egy kis babakaját, hiszen arra SZÜKSÉGE lenne a picinek.
Kim a külsőségek embere. Ezért őt csak sajnálni lehet.
Elmondom neki, hogy a szeretet NEM anyagiakban mutatkozik meg.
Ráadásul abból a pénzből még vehetett volna (mit tudom én, mondjuk) egy kis babakaját, hiszen arra SZÜKSÉGE lenne a picinek.
Kim a külsőségek embere. Ezért őt csak sajnálni lehet.
2014. július 04. 21:38
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Gyemant fulbevalo. Biztosan erre van szuksege egy evesen.
2015. május 23. 14:40
|
silona6333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 242241 offline
|
Sokan kiborulnak mert kilyukasztották a fülét. és akkor mi van? nekem 3 hónaposan már fülbevalóm is! mondjuk az már más hogy gyémántból! én inkább olyat vennék neki aminek fel tudja fogni az értékét, és örül neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: