Gyémántfülbevalót kapott North West
2014. június 27. 20:40
Idézet (wattacukor2 @ 2014.06.27. 17:15)
Szerintem okosabb lett volna megvárni még a kislány idősebb nem lesz hogy eldönthesse ő szeretne-e fülbevalót, de ahogy gondolják.. végül is megtehetik. 
Ha nem akar akkor majd megfogja és kiveszi...
2014. június 27. 20:58
|
|
Kyochinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 226197 offline
|
Aranyos kisbaba , szép fülbevaló
de remélem megtanítják neki , hogy csak azért, mert neki drágább és több cucca van mint egy átlagos gyereknek nem kell nagyképűnek lenni
2014. június 27. 21:14
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
jajj olyan undorító, hogy már most a picit hibáztatja mindenki a szülei miatt....nem mintha megvédhetné magát vagy akármi -.- valószínűleg nem ő az egyetlen olyan gazdag szülőkkel rendelkező gyerek, akinek méregdrága ajándékokat adnak, ez egy pici aranyos babának való fülbevaló, attól hogy gyémántból van a gyereknek nem jelent többet
2014. június 27. 22:26
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Nagyon cukin áll neki:D
2014. június 28. 09:56
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Egyetértek Timi love.
2014. június 28. 13:35
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát megtehetik hogy ilyen szép dologgal ajándékozzák meg őt, szóval nagyon szép a fülbevaló
2014. június 28. 13:37
|
|
Tica64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 190730 offline
|
Nem szeretem, amikor a kb egy éves kislányoknak kilyukasztják a fülét.... Nekem saját elhatározásra lett kilyukasztva, amikor tini voltam már.... A nővérem 20 éves, és nincs kilyukasztva a füle, soha nem is akarta. Láttam,hogy valaki írta, hogy "ha majd nem tetszik neki, kiveszi".... Az a lyuk nem nő vissza úgy, hogy a nyoma se látszódjon.... És szerintem is marha ronda az a lyuk, ha nincs benne fülbevaló....
És amúgy is.... MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi ribanc van mostanság.....
És amúgy is.... MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni???
És aztán csodálkozunk mennyi ribanc van mostanság.....
2014. június 28. 14:20
|
|
gfatimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191672 offline
|
"MI A FRANCNAK KELL EGY NEMHOGY MÉG NEM ISKOLÁS, SE MÉG NEM IS ÓVODÁS GYEREKNEK FÜLBEVALÓ????!!!!! Kinek akar azzal tetszeni??? "
Miért te nem azért öltözködsz, hogy magadnak tetsz? Te másnak akarsz mindig megfelelni?...
Miért te nem azért öltözködsz, hogy magadnak tetsz? Te másnak akarsz mindig megfelelni?...
2014. június 28. 15:20
Mert egy 1 éves gyereknek gyémántfülbevaló kell. Gratulálok a szülőknek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: