Bizarr reklámhoz használták fel a Guns N' Roses slágerét
2014. június 28. 13:52
Jó, lehet, hogy van mondanivalója, de azért ez egy kicsit durva. Nem parás, nem úgy értem, hanem ezt így nem kéne pl. gyerekeknek megnézniük...
2014. június 28. 14:19
Ez tényleg nagyon bizarr, már már a morbid határát súrolja. Igen nagyon fontos a mondanivalója és sajnos valós adatok támasztják alá a rengeteg gyors hajtás miatt bekövetkezett halálesetet. Na de azért a reklám kicsit abszurdra sikeredett.
2014. június 28. 23:07
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Lesokkolt, nyitott szájjal bámultam magam elé 5 percig... Olyan aranyosan kezdődik, aztán a vége... Jézusom... Régebben láttam egy ilyesmit csak akkor egy kislány kirepült a kocsiból miután a szüleivel nevetgélt. Nagyon durva ez a reklám...
2014. június 29. 20:21
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
OMG!! ez tényleg nagyon ....igazad van Glorita
2014. június 30. 11:24
A mondanivalója valóban komoly, de a reklám túl bizarr. Ennek a kis videónak az lenne a lényege, hogy bűntudatot keltsen a gyorshajtóknak, nem pedig az, hogy egy ,,mini-tini horrorral" rémisztgesse azokat az embereket, akik esetleg jószívűek, s megnézik.
Abszurd. Máshogyan kellett volna dramatikusnak lennie, nem így. Csak még több horrorötletet ad a filmrendezőknek. A végén beszélő hang is kissé ijesztő.
Enyhén szólva sokkot kaptam.
Abszurd. Máshogyan kellett volna dramatikusnak lennie, nem így. Csak még több horrorötletet ad a filmrendezőknek. A végén beszélő hang is kissé ijesztő.
Enyhén szólva sokkot kaptam.
2014. június 30. 11:30
lastonestanding : Úristen! Ilyen ,,reklám" is létezik?
2014. június 30. 11:40
úristen!a felnőttek meg ott nézzték a gyerekeket...
2014. július 04. 21:01
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Úristen. Ez elég durva volt, de nem akarok kritizálni, hatásvadász. Igazából van egy bűvös hármas, amivel hatni lehet az emberekre, ezek a kisgyerekek, kutyák és az idősek. De nem, nem hiszem, hogy a gyorshajtókat bármi is megakadályozza ebben a rossz szokásban, még az sem, ha kisgyerekek életét is veszélyeztetik!
2014. július 07. 20:11
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Hát ez nagyon durva
AvrilSmile szinte a számból vetted ki a szót!!
2014. július 21. 21:39
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
én is AvrilSmile-val értek egyet. ez nagyon nagyon dórva :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: