♫ You wanna play, you wanna stay...♫
Klippremier: Demi Lovato ft. Cher Lloyd - Really Don't Care
2014. június 26. 17:54
Nagyon birom a számot, már megtanultam a dalszövegét is szoval ez nálam nagy dolog!
♥♥♥
2014. június 26. 17:59
Kicsit jobbra számítottam de a dal még mindig megunhatatlan számomra.
2014. június 26. 18:00
szerintem ezzel a klippel semmi baj nincs,úgy jó ahogy van
Demi és Cher is fantasztikusan néz ki benne
nekem jobban tetszik mint a Heart Attack vagy éppen a Made In The USA.....
Demi és Cher is fantasztikusan néz ki benne
2014. június 26. 18:03
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Nagyon szeretem a számot, ahogy Demi-t is, de szerintem ezt most nem találta el, félreértés ne essék, semmi gondom a melegekkel, sőt büszke vagyok Demi-re hogy támogatja őket, de a dalnak semmi köze a videóhoz, csak ennyi a baj.
De egyébként a videó alapjába véve nem rossz..
szerk: + Demi és Cher is gyönyörű benne!
De egyébként a videó alapjába véve nem rossz..
szerk: + Demi és Cher is gyönyörű benne!
1 felhasználónak tetszik:
Liliánaa
2014. június 26. 18:07
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Igazából vegyes érzéseim vannak, mert a klip alapjában véve nem lenne rossz, de nem illik a dal jelentéséhez, teljesen mást képzeltem el hozzá, de ha ő így akarta, akkor be kell érnünk ezzel. XD A dalt ezután is imádni fogom, a klipet nem sűrűn fogom megnézni, még mindig a Give your heart a break és a Made in the USA videói a legjobbak mert azoknak legalább van története. UI: Gyönyörű a klipben, Ő is és Cher is, Wilmerrel pedig cukik.
2014. június 26. 18:07
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Miért nem lehet megvárni, hogy a hivatalos YT csatornára felkerüljön a klip? Kezdem azt hinni, hogy ez csak engem zavar.
A másik meg... egy szakítós dallal támogatja a melegeket?
A másik meg... egy szakítós dallal támogatja a melegeket?
2014. június 26. 18:09
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Demi a mindenem de tényleg, de ez a klip... Semmi köze a dalhoz. Oké, hogy "Really Don't Care", de akkoris... Én teljesen más klipet képzeltem el hozzá. Oké, hogy támogatja a melegeket, de azért ezt egy nem ilyen dal klipjében kéne kimutatnia. Pozitívum viszont az, hogy Demi gyönyörű (bár ez nem újdonság) és az is, hogy benne van Wilmer. Az a jelenet nagyon tetszett, valamint Cher is fantasztikus, imádom azt a nőt. Na de a lényeg a lényeg, az én tetszésemet nem nagyon nyerte el ez a klip...
2014. június 26. 18:11
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Nem nagyon jön be.. De tényleg a dalnak semmi köze a kliphez.
2014. június 26. 18:11
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Öööhm......érdekes lett! De attól a dal még mindig tetszetős!
♥
2014. június 26. 19:04
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
A dal szerintem nem lett rossz, de nekem ez a klipp kicsit sok lett, előre leszögezem hogy nekem nincs semmi bajom a mássággal de a klipben volt egy olyan rész ahol nekem elég volt...
2014. június 26. 19:13
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137778 Azonosító: 155975 offline
|
A dalt imádom, az egyik kedvencem és a szövege is nagyon jó
De ez a klip nem tetszik..Valami egészen másra számítottam. Sajnos azt kell mondanom, hogy talán essig ez a legrosszabb klipje
2014. június 26. 19:18
Miért Demi, miért? Az egyik legjobb dalhoz egy ilyen borzalmas klip
Amennyire vártam, akkora csalódás. Szerintem a valaha volt legrosszabb klipje Deminek
Ráadásul semmilyen formában nem illik a számhoz és túlzottan provokatív, ami jó táptalajt adhat a bulvársajtónak a durva pletykákhoz és az anti-Lovaticoknak a fikázáshoz
Ja és még valami: pontosan kiütközik az a klipben, amiért - bármennyire is megbékélek a melegekkel, transzneműekkel, stb. - nagyon elítélem ezeket a melegfelvonulásokat, parádékat. Régebben tényleg a melegek elfogadásáért tüntettek ezekkel, mára viszont a többségük nem több, mint nyílt provokáció, amivel viszont a fordítottját érik el az eredeti célnak.
Ráadásul semmilyen formában nem illik a számhoz és túlzottan provokatív, ami jó táptalajt adhat a bulvársajtónak a durva pletykákhoz és az anti-Lovaticoknak a fikázáshoz
Ja és még valami: pontosan kiütközik az a klipben, amiért - bármennyire is megbékélek a melegekkel, transzneműekkel, stb. - nagyon elítélem ezeket a melegfelvonulásokat, parádékat. Régebben tényleg a melegek elfogadásáért tüntettek ezekkel, mára viszont a többségük nem több, mint nyílt provokáció, amivel viszont a fordítottját érik el az eredeti célnak.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2014. június 26. 19:22
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Két kedvencem
Nagyon szeretem ezt a dalt
Nagyon szeretem ezt a dalt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.