A platinalemez státuszát elért harmadik kislemeze, a Neon Lights után megérkezett a 21 éves énekesnő legújabb klipje, amit Cher Lloyd közreműködésével készített el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato ft. Cher Lloyd - Really Don't Care
2014. június 26. 17:21
2014. június 26. 17:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nekem nagyon tetszik ,de azért a klip lehetett volna jobb is!
2014. június 26. 17:28
Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni a munkájára, de ez katasztrofálisan sz*r. Az egészben egyetlen jelenet tetszik, még pedig amikor kb 2 másodpercre együtt mutatják Wilmerrel. Elhiszem, hogy támogatni akarja a melegeket, mivel több legjobb barátja is meleg, és a nagypapája is az volt, de a dolognak semmi köze a dal szövegének jelentéséhez, azon kívül hogy 'Really Don't Care'. Inkább maradok a hivatalos dalszövegvideónál, pedig abban sincs semmi extra, még is mérföldkövekkel jobb és aranyosabb, mint ez. Persze ettől függetlenül továbbra is imádom, de ezt most nagyon benézte.
2014. június 26. 17:31
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ezt se fogom még egyszer meghallgatni, a refrén nagyon gépies és valamiért zúgott tőle a fülem a kicsit miközben hallgattam
nem is tudom, melyiküket kedvelem jobban. maradjunk annyiban, hogy egyiket sem. mikor meghallottam cher hangját pedig olyan gyorsan állítottam le mintha belém vezették volna a 400 voltot...tényleg meg sem fordult a fejemben egyszer se, mi lenne, ha kedvelném, rettenetes egy nyavalygós és rikácsolós ""énekes""" mindkettő csajszinak teljesen átlagos hangja illetve hangszíne van szerintem. de persze ízlések és pofonok.
2014. június 26. 17:31
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Bár a számot nagyon szeretem, a klip nem lett nagy szám. Jobbra számítottam.
2014. június 26. 17:34
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jobbat vártam, de Demi csodaszép benne!
2014. június 26. 17:40
Idézet (Cheral @ 2014.06.26. 17:36)
A Youtubera mikor kerül fel?
Szerintem csak az amerikai tévé premier után, ami magyar idő szerint este 11 órakor lesz. Bár ha van egy kis eszük, akkor már most azonnal ki kellene tenni a Vevo csatornájukra.
2014. június 26. 17:43
Sokkolt. Imádom Demit, példakép, és Cher-t is szeretem de ez....nem erre számítottam
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
Ez a száma tényleg baromi jó!!
A lyric video-ja is nagyon tetszett, és ez a mostani klip is.
A klipnek olyan fesztiválos hangulata van. Szerintem nem ez lett a legjob,b de ha a tvben megy nem fogok elkapcsolni csak a klip miatt. A számot még mindig szeretem
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
A dalt eddig is imádtam a szövege miatt, és mert fülbemászó, de ez a klip hatalmas csalódás. Nem ez lesz a kedvenc klipem tőle az tuti..
2014. június 26. 17:49
Érdekes... A dalt nagyon szeretem, de a klipp... Nem erre számítottam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.