Az amerikaiak egy új ötlettel álltak elő, mégpedig a főzőműsorok és valóságshow-k kombinációjával készítenek új műsort fiatal, amatőr tehetségekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Főzős valóságshow-val rukkol elő az MTV
2014. június 26. 14:34
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Jók ezek az MTV-s műsorok úgyhogy kíváncsi leszek erre.
2014. június 26. 14:44
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Ilyesmi az RTL-en is indul, nem? Valami reklámot láttam róla, az is főzéssel kapcsolatos...
2014. június 26. 14:44
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Szerintem már több bőrt nem kéne (és már nem is nagyon lehet..) lehúzni sem a valóságshow-król, sem a főzős műsorokról. Mind a kettő lerágott csont már, így nem hiszem, hogy a kettő ötvözete tudna bármi újat vagy érdekeset mutatni..
2014. június 26. 15:20
Ostoba, amerikai tömeggyártmány, ami valójában nem nagyon különbözik egyik valóságshow-tól sem. Csak így akarják eladni, hogy mekkora szenzáció, mekkora újdonság, pedig pontosan ugyanazt kell nézni minden egyes percében, mint egy egyszerű valóságshow-ban, ahol néhány idegen embert összezártak. Csak itt főznek is hozzá. Ezek a műsorok nem jók másra, mint szociólógiai tanulmányt végezni unalmas perceinkben, vagy egyszerűen elkapcsolni.
2014. június 26. 15:49
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
érdekesnek tűnik, és legalább nem egy olyan "mindenki kavar mindenkivel" műsor, mint pl. VV, de ahogy az amerikaiakat ismerem ez messze nem csak a főzésről fog szólni
2014. június 26. 19:23
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez szerintem tok jo lesz ! Nagyon szeretem az Mtv-t amugy, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a fozesrol fog szolni.. sot!
A kedvenc musoraim a csatornan nekem a Tulkepzetlenek, de a Tini mamik is jo. Meg neha 'benezek' Kardashianekhoz is, de azt a musort kivaltkeppen utalom.
Jobban tetszett az Mtv amikor inkabb meg a zenerol szolt..
A kedvenc musoraim a csatornan nekem a Tulkepzetlenek, de a Tini mamik is jo. Meg neha 'benezek' Kardashianekhoz is, de azt a musort kivaltkeppen utalom.
2014. június 27. 00:12
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Érdekesnek tűnik, szeretem a főzős műsorokat, és a valóságshowkat is valamennyire, szóval lehet, hogy belenézek.
2014. június 27. 18:08
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
ezis biztos ilyen elb@szott Jersey Shore lesz... A 25 perces sorozatból "főznek" 5 percet a többi meg káromkodás, meg szexualitás, tipikus MTV-s gagyi sorozat...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: