Egy világhírű harmonikás azzal vádolja a Timber előadóit, hogy az ő egyik dalának nyitó riffjét engedély nélkül használták fel a dalban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalt lopott Kesha és Pitbull?
2014. június 26. 11:19
2014. június 26. 11:24
Tényleg nagy a hasonlóság..De amennyit kerestek ezzel a dallal,meg sok fog nekik kottyanni a hárommillió dollár
2014. június 26. 11:33
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Gondoltam ,sőt tudtam Pitbull mindenkitől lopja és Kesha is úgy szintén!
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. június 26. 11:40
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
De durván hasonlít!!!!
2014. június 26. 11:45
tényleg nagyon hasonlít de nem hiszem hogy tényleg loptak volna vagy legalábbis nem rosszindulatból
2014. június 26. 11:47
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Ez nem csak hasonlít, teljesen ugyan az! Éppen csak pár hangot írtak át, meg felpörgették. Mondjuk az tény és való, hogy nem Pitbull és Ke$ha hibája.
2014. június 26. 11:56
Hát tényleg ugyanolyan. Csak egy kicsit felpörgették, de azon kívül ugyanaz.
2014. június 26. 11:59
Hát szerintem a Timber eleve egy nagy f.s (már elnézést, de engem Pitbull rohadtul idegesít), így meg még rosszabb, hogy "loptak".
1 felhasználónak tetszik:
Vivcsiiiihh
2014. június 26. 12:06
Szerintem Keshát meg sem kellett volna említeni, eredetileg nem is neki szánták a dalt. Amúgy tényleg nagyon hasonlít.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.