Sajnálom,hogy kilép.
Ő volt a kedvencem.
Szabó Zsófi otthagyta a Jóban rosszbant
2014. június 26. 12:09
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
Sajnálom őt! De akkor azt tudnám hogy minek vágatta le azt a szép haját, csak azért hogy pár napig, hónapig forgasson ilyen szörnyűen nézzen ki (persze ez saját vélemény). Amúgy nem lesz nélküle olyan a Jóban Rosszban!
2014. június 26. 12:49
Őszintén...És utálom a Jóban Rosszbant
Olyan széép haja volt
2014. június 26. 13:08
|
|
Astoriousúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 227238 offline
|
Oké hogy új életet akar kezdeni. De nem kéne ilyen spontán döntéseket hoznia. Mert tuti hogy nem gondolkodott egy napot sem azon, hogy megéri-e kilépni vagy sem. (?) Én nem kötök bele a hajába, hiszen úgy érzi jól magát ahogy. ^^ De szerintem jól áll neki, csak így mellékesen. Mondjuk az utolsó kép tényleg eléggé Miley Cyrus-os...
Sajnálom az apját!
Sajnálom az apját!
2014. június 26. 13:13
Levágatta a gyönyörű haját hogy hitelesen alakítsa Betty-t, most pedig hirtelen úgy dönt, hogy kilép..
???
???
2014. június 26. 14:12
Most komolyan emberek! Az a legnagyobb bajotok, hogy levágatta a haját? Ha tényleg szépnek tartottátok, akkor most is az lenne, mert nem a rohadt a haj a lényeg! Egyébként szerintem meg jó neki! Amúgy érdekel hogy írják ki, gondolom meghal, de én sajnálom. Szerintem jó volt a sorozatban. Asszem ezért fog akkor Balázs és Roland "bunyózni".
2014. június 26. 14:28
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Zsófi igenis gyönyörű és nőies ezzel a rövid hajjal is. Ennyi.
A cikkhez hozzászólva pedig nagyon sajnálom, hogy ennyi volt, tényleg hiányozni fog a sorozatból, de remélem mérlegelt mielőtt ezt a döntést meghozta volna. Zsófi nem egyszer hangsúlyozta, hogy Betty élete szerepe, így nem lehetett könnyű neki sem, ennek ellenére bízom abban, hogy jó döntést hozott.
A cikkhez hozzászólva pedig nagyon sajnálom, hogy ennyi volt, tényleg hiányozni fog a sorozatból, de remélem mérlegelt mielőtt ezt a döntést meghozta volna. Zsófi nem egyszer hangsúlyozta, hogy Betty élete szerepe, így nem lehetett könnyű neki sem, ennek ellenére bízom abban, hogy jó döntést hozott.
2014. június 26. 14:33
Hát kár,régen néztem a sorozatot,azután rájöttem,hogy baromság
De azért Zsófit sajnálom
2014. június 26. 16:40
Én régen néztem a sorozatot,de nagyon meguntam a sok nyűgt,bajt,ezért inkább gyorsan továbbálltam.
Úgyhogy mára már fogalmam sincs,hol is tart a sztori..
Szóval nekem olyan mindegy,hogy ki lép ki,vagy ki lép be.
A cikktől eltérve: Milyen szép a szeme!*-*
Úgyhogy mára már fogalmam sincs,hol is tart a sztori..
Szóval nekem olyan mindegy,hogy ki lép ki,vagy ki lép be.
A cikktől eltérve: Milyen szép a szeme!*-*
2014. június 26. 17:26
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
tiszta Miley ..!!
2014. június 26. 20:16
kár hogy elmegy a jóban rosszbanból!
A haja nem tetszik,rossz döntés volt!
A haja nem tetszik,rossz döntés volt!
2014. június 27. 11:14
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Jól áll neki ez a haj, ahogyan Miley-nak is, nem értem, miért kell ezért leszólni. Egyébként sosem szerettem a karakterét, nem bánom, hogy kilép.
2014. június 27. 17:18
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Na vééégre! Ideje már. fdboris, neked egyik állításod sem igaz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: