Így nézett volna ki Michael Jackson műtétek nélkül?
2014. június 29. 20:30
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
nem nézett volna ki olyan jól de azért tényleg az lett volna a helyes ... nagyon sajnálom hogy ilyen hamar meghalt
2014. június 29. 23:21
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Szegény...nagy veszteség volt mindenki számára.
2014. június 30. 14:01
Júj! Így se lett volna helyesebb, de azért tűrhetőbb lett volna ha így hal meg szegénykém!
2014. július 01. 15:03
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Én sosem értettem, minek annyi műtét. Ez a fotó sokkal jobban tetszik, holott sosem kedveltem Michaelt, mégha egy "zenei legenda" is. Tehát a tehetségét nem vitatom, viszont sosem volt szimpatikus számomra.
2014. július 01. 20:33
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
szerintem felesleges ezt a HA-t feltenni! sajnos ő már nincs köztünk és nem tudja megmutatni a koncerteken az 50 éves arcát.
2014. július 01. 23:14
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Hadd tegyek fel egy kérdést:honnan veszik, hogy így nézett volna ki, ha még arról sincs fogalmuk, hogy a bőrét nem kifehérítette? Máris egy vonás kihúzva a képről!
2014. július 02. 20:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem nagyon jól nézett volna ki így, de el kell fogadnunk, hogy ő döntött a műtétek mellett és a külseje mit sem von le a tehetségéből. Ő így is-úgy is csodálatos volt
2014. július 04. 17:44
|
|
Bori2001MJúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 218525 offline
|
Én szerintem fura lett volna ha nem műtteti meg magát. Bevallom, nekem jobban tetszik műtött pofával <3 De azért nekem mindegy. Nekem 8 hogyan néz ki legjobban a szíve miatt szeretem.
2014. augusztus 15. 12:56
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Ti bolodondok vagytok és foleg aki írta a cikket hát még a képen átni hogy csak Photoshopolták!
Es nemértem hogy aki írta a cikket hogy miért tette fell azt a képet a másodikat! Hiszen ti honad tudnátok hogy így nézet volna ki!!! Nem éltek vele együtt !!!! Szánálmassak vagytok
Es nemértem hogy aki írta a cikket hogy miért tette fell azt a képet a másodikat! Hiszen ti honad tudnátok hogy így nézet volna ki!!! Nem éltek vele együtt !!!! Szánálmassak vagytok
2014. augusztus 23. 10:42
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Drága nikkibella1!
Mindenki tudja,hogy ez PHOTOSHOP.
Nem azért rakták ki ezt a cikket mert olyan fúdemenő photoshopperek hanem azért,mert néhány kutató (akik ezt a képet csinálták) a sokplasztikai műtétet összeszedve megpróbálták visszaszerkeszteni(ugyan csak gépen) Michael Jackson valódi arcát.
Nem vagyunk bolondok főleg az NEM aki írta,mert magadtól nem hiszem hogy rábukkantál volna erre a képre az internet rejtelmes szegleteiben.
Egybk. nagyon jó cikk:)
Mindenki tudja,hogy ez PHOTOSHOP.
Nem azért rakták ki ezt a cikket mert olyan fúdemenő photoshopperek hanem azért,mert néhány kutató (akik ezt a képet csinálták) a sokplasztikai műtétet összeszedve megpróbálták visszaszerkeszteni(ugyan csak gépen) Michael Jackson valódi arcát.
Nem vagyunk bolondok főleg az NEM aki írta,mert magadtól nem hiszem hogy rábukkantál volna erre a képre az internet rejtelmes szegleteiben.
Egybk. nagyon jó cikk:)
2014. augusztus 23. 10:45
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
nikkibella1: Csak úgy mellékesen, hány éves vagy?
2014. augusztus 23. 20:06
Drága nikkibella1!
Nem vagyunk bolondok se szánalmasak szerintem ez mind te vagy! Itt pattogsz mint valami gumi labda és adod a menőt. Képzel nem vagy az!! -.- Itt hordod össze vissza a hülyeségeidet és még TE szánalmasozol le minket??...Először pici szívem azt döntsd el hogy ékezettel írsz e vagy sem!,..
Ha ezt eldöntötted akkor majd beszélünk!!
Nem vagyunk bolondok se szánalmasak szerintem ez mind te vagy! Itt pattogsz mint valami gumi labda és adod a menőt. Képzel nem vagy az!! -.- Itt hordod össze vissza a hülyeségeidet és még TE szánalmasozol le minket??...Először pici szívem azt döntsd el hogy ékezettel írsz e vagy sem!,..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: