Megjelentek az első hivatalos poszterek A kiválasztotthoz
2014. június 25. 16:18
Már amikor egy hete láttam ezeket a képeket, az jutott eszembe, hogy katasztrófa. Nem tartom rossz marketingötletnek, hogy kicsit úgy kezelik a rajongókat, mint a Kapitólium lakosait, de nehogy már ilyen izléstelen képekkel akarják kiszúrni a szemünk. Pedig nagy feneket is keritettek neki
Őszintén szólva, csalódott vagyok. Alig öt hónap van a premierig, de sehol egy rendes promóanyag...
2014. június 25. 16:30
|
|
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 159 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline
|
nagyon várom már... ez a kedvenc filmem
2014. június 25. 16:36
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Azért akad itt egy-két kép, ami bejön, de ettől eltekintve szerintem az előzőek sokkal jobban sikerültek. Mondjuk ezek a majdnem borzalmas képek nem gátolnak meg abban, hogy megnézzem a filmet, mert azt már nagyon várom. Könyvben is irtó jó volt, érdekel mit hoznak majd még ki belőle.
2014. június 25. 16:37
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Érdemes lesz megnézni.
2014. június 25. 17:10
Eléggé lehangoló, hogy alig öt hónap van hátra filmig, hatalmas körítéssel harangoznak be teljesen jelentéktelen információkat, és most is csak ezeket kaptuk. Nekem nem tetszenek a képek, inkább hajaz egy kapitóliumi álarcosbál körzetek lakóinak beöltözött résztvevőire, mint magukra, a körzetek lakóira. Az alapötlet, miszerint a promózást úgy kezelik, mintha magunk is kapitóliumiak lennék, tetszik, de a kivitelezéssel vannak gondjaim. Ahogy látom, nem csak én vagyok ezen a véleményen. De majd lázadást szítunk, mint elégedetlen rajongók, és akkor átvesszük az irányítást!
2014. június 25. 17:36
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Egyátalán nem tetszenek
2014. június 25. 17:37
Imádom a filmet,de ezek a képek nem túl...hát...ha most először látnám,hogy mi az Az éhezők viadala,ez alapján biztos nem nézném meg.
De egyébként nagyon jó film lesz!
De egyébként nagyon jó film lesz!
2014. június 25. 17:49
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Pár napja már láttam ezeket a képeket,és rögtön megtetszettek.Nagyon jók lettek,és alig várom már a filmet.
2014. június 25. 18:13
Eléggé lehangoló képek.Az utolsó képen kicsit összeszorult a torkom.
2014. június 25. 20:10
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Nagyon jók csak egyet nem értek. Ezen emberek egyike sem szerepel a könyvben. De ennek ellenére nagyon jók.
Már nagyon várom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint a könyv!
2014. június 26. 07:39
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Csak én gondolom ezt, hogy ezek elég ijesztő képek??
Igaz a második rész valamivel jobb volt az elsőnél, de nem hiszem, hogy a harmadikkal javítani tudnának a véleményemen, mindenestre kiváncsi vagyok mint hoznak ki a harmadik részből.
2014. június 26. 09:15
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Hát jó furi az egyszer biztos.. kicsit rémisztőek. de akkor is várom ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: