30 dolog, amit (talán) még nem tudtál a Tokio Hotelről
2014. június 25. 14:25
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nekem sem a kedvenceim az biztos...
2014. június 25. 16:00
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
12-13 évesen imádtam őket nagyon sokáig addig míg el nem tűntek és meg ismeretem a Cinema Bizarre-t utána őket szerettem nagyon!
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. június 25. 18:14
Jó cikk lett...de ezekután sem lett a kedvenc együttesem.
2014. június 25. 19:04
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
jó cikk de mindet tudtam roluk..
2014. június 25. 20:24
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Köszi a cikket, jó lett!
8-9 éve ismerem őket, miattuk választottam negyedikben a németet, mint idegennyelvet, annyira imádtam őket. Vettem TH-s cuccokat, és még mindig megvannak. Sajnálom, hogy nem jutottam el egy koncertjükre sem.
Azóta már a lelkesedésem irántuk alábbhagyott, de néhanapján még meghallgatok tőlük 1-2 számot.
8-9 éve ismerem őket, miattuk választottam negyedikben a németet, mint idegennyelvet, annyira imádtam őket. Vettem TH-s cuccokat, és még mindig megvannak. Sajnálom, hogy nem jutottam el egy koncertjükre sem.
Azóta már a lelkesedésem irántuk alábbhagyott, de néhanapján még meghallgatok tőlük 1-2 számot.
2014. június 25. 20:41
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
2007 óta imádom őket
Soha nem volt kétségem,hogy 4 nagyszerű emberről van szó akik imádnak zenélni <3 Nem vagyok elfogult és a rózsaszín köd is már leszállt. Engem nem érdekelne ha kiderülne (ami elég valószínű),hogy Bill meleg. Mert amúgy sincs esély,hogy kapcsolatban legyek velük. Szóval nekem az számít,hogy boldogok legyenek , hiszen 8 éve ők okozzák nekem a boldogságot
Annyit hozzátennék:
-A Durch Den Monsun azért nem éri el még a 10 millát sem mert 2009ben lett a Vevo oldal és akkor tették fel megint. Amúgy 2009 előtt 80 milliónál volt a számláló, csak az törölve lett.
- A francia csajok az ikrek anyját megverték , ezért ütött Tom, amit én nagy örömmel néztem. Tőlem nagyobbat is kapott volna ;-)
Imádom őket, és remélem sok éven át támogathatom őket, mert ez nekem megtiszteltetés <3
Annyit hozzátennék:
-A Durch Den Monsun azért nem éri el még a 10 millát sem mert 2009ben lett a Vevo oldal és akkor tették fel megint. Amúgy 2009 előtt 80 milliónál volt a számláló, csak az törölve lett.
- A francia csajok az ikrek anyját megverték , ezért ütött Tom, amit én nagy örömmel néztem. Tőlem nagyobbat is kapott volna ;-)
Imádom őket, és remélem sok éven át támogathatom őket, mert ez nekem megtiszteltetés <3
2014. június 25. 21:02
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
De akit esetleg érdekel elmondom a teljes véleményem
Én is az elején azt tettem mint mindenki, buziztam őket meg mondtam,hogy szörnyűek, mert ez volt a menő. Utálni őket. Aztán barátnőm rámerőltette és elmentünk koncertre. Aki nem látja őket élőben, igazán nem is értheti mit érez egy rajongó. Azóta már egy régi barátnőm se szereti őket, de én vagyok a kemény mag, aki egyszerűen soha nem tudja majd őket megunni. Annyi mindent kaptam tőlük , amiért egész életemben törlesztek nekik. Ha szomorú vagyok akkor tudom,hogy bekapcsolok egy videót vagy egy számot tőlük, és jó kedvem lesz. Ha sírni akarok akkor meghallgatom a szomorú számokat. Egyszerűen mindig tudnak rajtam segíteni. És ezt egy olyan ember soha nem érti meg aki esélyt sem ad nekik, és persze a külső alapján. Ez a meleg nem meleg dolog szerintem eléggé gyerekes. Azért mert valaki esetleg a saját neméhez vonzódik lehet még normális ember. Bill sosem teregeti ki a magánéletét, ezért se tudják még a rajongók se,hogy most melyik "csoporthoz" tartozik. Engem ez teljesen hidegen hagy, mert én tudom róla,hogy egy csupa szív ember, aki soha senkinek sem tudott ártani és mindenkinek ott segít ahol tud, a többiekről nem is beszélve
Szóval a külsőségek mögé kell nézni, és akkor biztos,hogy mindenki kedvelne egy két számot tőlük
2010ben 28 órát vártam Bécsben a stadion előtt,hogy 2 órát láthassam őket élőben, és egy percet sem bánok, mert 4 eszméletlenül csodálatos emberről van szó <3
Én is az elején azt tettem mint mindenki, buziztam őket meg mondtam,hogy szörnyűek, mert ez volt a menő. Utálni őket. Aztán barátnőm rámerőltette és elmentünk koncertre. Aki nem látja őket élőben, igazán nem is értheti mit érez egy rajongó. Azóta már egy régi barátnőm se szereti őket, de én vagyok a kemény mag, aki egyszerűen soha nem tudja majd őket megunni. Annyi mindent kaptam tőlük , amiért egész életemben törlesztek nekik. Ha szomorú vagyok akkor tudom,hogy bekapcsolok egy videót vagy egy számot tőlük, és jó kedvem lesz. Ha sírni akarok akkor meghallgatom a szomorú számokat. Egyszerűen mindig tudnak rajtam segíteni. És ezt egy olyan ember soha nem érti meg aki esélyt sem ad nekik, és persze a külső alapján. Ez a meleg nem meleg dolog szerintem eléggé gyerekes. Azért mert valaki esetleg a saját neméhez vonzódik lehet még normális ember. Bill sosem teregeti ki a magánéletét, ezért se tudják még a rajongók se,hogy most melyik "csoporthoz" tartozik. Engem ez teljesen hidegen hagy, mert én tudom róla,hogy egy csupa szív ember, aki soha senkinek sem tudott ártani és mindenkinek ott segít ahol tud, a többiekről nem is beszélve
2010ben 28 órát vártam Bécsben a stadion előtt,hogy 2 órát láthassam őket élőben, és egy percet sem bánok, mert 4 eszméletlenül csodálatos emberről van szó <3
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. június 25. 23:42
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁ DE JÓ TOKIO HOTEL *.*
Köszi a cikket, nagyon jó lett <3 <3
Bár mint egy igazi Alien, mindegyiket tudtam, kivéve a 8. és a 9.-et
Viszont az utolsó mondat nagyon szúrja a szemem: a még mindig homoszexuálisnak tartott Bill kivételével
BILL NEM HOMOSZEXUÁLIS!
Már kb. 10szer tagadta le mindenféle interjúkban. És ő pont nem arról híres hogy félénk és nem önmagát adja, szóval már rég bevallotta volna ha az lenne.
Na meg azért lehet látni hogy hogyan néz a lányokra és hogyan a fiúkra.
100% hogy hetero
Viszont az utolsó mondat nagyon szúrja a szemem: a még mindig homoszexuálisnak tartott Bill kivételével
BILL NEM HOMOSZEXUÁLIS!
Már kb. 10szer tagadta le mindenféle interjúkban. És ő pont nem arról híres hogy félénk és nem önmagát adja, szóval már rég bevallotta volna ha az lenne.
100% hogy hetero
2014. június 26. 07:01
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
missha nagyon igazad van...
2014. június 26. 07:21
|
|
AndroiDorkaúj tag |
|
missha, én is rajongó vagyok de ezt a homoszexuális dolgot nagyon máshogy látom
A járásán és a beszédén lehet látni,hogy ha nem is meleg, de biszex ^^
2014. június 26. 11:24
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
nagyon szeretem a Tokio Hotelt szinte imádom én is Alien vagyok, szinte az összeset tudtam kivétel egy kettőt.
AndroiDorka szerintem valamit nagyon rosszul láthatsz mert eleve van olyan ember akit ismerek és hasonlóképp jár mint Bill és nem homoszexuális és nem biszex. Hidd el halottam én olyan embernek a hangját hogy simán rá lehetett volna vágni hogy homokos vagy ne talántán bixesz de még sem volt az. Meg ahogy
misssha irta hogy ő pont nem arról híres hogy félénk és nem önmagát adja, szóval már rég bevallotta volna ha az lenne.
Szóval mindenki azt gondol amit akar de én nem állítanék olyan dolgokat ami lehet egyáltalán nem úgy van.
Neki minek lenne jó ha titkolná milyen is vannak sokan akik bevallották már hogy homoszexuálisak vagy biszexuálisak és boldogan élnek nincs velük semmi se. Ha Bill is az lenne ami nem igaz akkor miért nem vállalná fel magát. Ez alaptalan tény.
AndroiDorka szerintem valamit nagyon rosszul láthatsz mert eleve van olyan ember akit ismerek és hasonlóképp jár mint Bill és nem homoszexuális és nem biszex. Hidd el halottam én olyan embernek a hangját hogy simán rá lehetett volna vágni hogy homokos vagy ne talántán bixesz de még sem volt az. Meg ahogy
misssha irta hogy ő pont nem arról híres hogy félénk és nem önmagát adja, szóval már rég bevallotta volna ha az lenne.
Szóval mindenki azt gondol amit akar de én nem állítanék olyan dolgokat ami lehet egyáltalán nem úgy van.
Neki minek lenne jó ha titkolná milyen is vannak sokan akik bevallották már hogy homoszexuálisak vagy biszexuálisak és boldogan élnek nincs velük semmi se. Ha Bill is az lenne ami nem igaz akkor miért nem vállalná fel magát. Ez alaptalan tény.
2014. június 26. 11:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
és lehet hogy nem szereti kiteregetni a magán életélt ez érthető de viszont azt észre lehetett volna venni hogy mondjuk van valakije, hisz a lesi fotósok mindenhol ott vannak.
2014. június 26. 16:05
|
|
AndroiDorkaúj tag |
|
Esztike101010, Azért titkolná,mert mikor a 18. Szülinapja volt és feltörték a th hivatalos oldalát és Bill nevébe írták,hogy Meleg, akkor 4 rajongó öngyilkos lett. És számtalan rajongó végzett már magával pár hamis kép miatt. Azért titkolja. Láttad már nővel? Senki sem tudja,hogy meleg vagy sem, csak a családja. Mindenki azt gondol ami akar, de nem kell vaknak lenni ;-)
2014. június 26. 17:12
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
AndroiDorka:
Nem akarok belemenni a témába, de itt van még pár dolog ami miatt tuti, hogy Bill hetero:
- Eddig csak barátnői voltak. Vannak régi fényképek is, a Tokio Hotel TV-ben is beszélt róluk, és a Star Search-ben is még fiatal volt de már ott volt barátnője.
- Nézz részleteket a Deutschland sucht den Superstarból. Rengeteg lánnyal flörtölt, pl. Laura (belé konkrétan szerelmes is volt), Fairuz, Nora... és a csinosabb lányokkal valahogy mindig elfogultabb is volt.
- Adam Lambert már nagyon sokszor "kezdeményezett" Billnél, mert neki nagyon tetszik, de ő mindig elutasítja, sőt el is mondta hogy csak barátként szimpatikus neki hogy ne legyenek félreértések.
- Mikor átvettek egy díjat, Bill beszédet tartott amiben csak pletykákat sorolt fel, arra utalva hogy mennyire utálják őket és mégis híresek, és ironikusan beszélt saját magukról, és ebben is elmondja hogy "igen bevallottam hogy én mekkora b.uzi vagyok". Ha ez igaz lett volna, nem mondta volna így.
- Interjúkban ha megkérdezik a szerelemről, mindig lányokról beszél. Beszélhetne semlegesen is.
- Tomról lehet tudni hogy perverz, és Billel is szokott viccelődni lányokról, hogy "Bill tudna vele valamit kezdeni" meg hasonló és szerintem ha meleg lenne nem mondana ilyeneket, sőt, lehet épp fiúkkal cikizné.
- Rengeteg interjúban letagadta már. Újságban is, talk showkban is, rádiókban is, mindenhol. Soha nem érdekelte az emberek véleménye, se a stílusáról se semmiről, akkor miért ne vallaná be ha meleg lenne? A mai világban a legtöbb sztár büszkén felvállalja. Akkor pont Bill ne vállalná fel? Ugyan már..
Ez a rajongó-öngyilkosságos dolog meg szerintem csak kitaláció, nem tudom hol hallottad, de én emlékszek mekkora botrány volt az a blogbejegyzés, de halálesetekről azért nem olvastam soha.
Bill öltözködésére meg viselkedésére meg csak annyit lehet mondani, hogy metroszexuális. De az nem egyenlő azzal hogy homoszexuális, csak figyel a külsejére is szereti a divatot.
Nem akarok belemenni a témába, de itt van még pár dolog ami miatt tuti, hogy Bill hetero:
- Eddig csak barátnői voltak. Vannak régi fényképek is, a Tokio Hotel TV-ben is beszélt róluk, és a Star Search-ben is még fiatal volt de már ott volt barátnője.
- Nézz részleteket a Deutschland sucht den Superstarból. Rengeteg lánnyal flörtölt, pl. Laura (belé konkrétan szerelmes is volt), Fairuz, Nora... és a csinosabb lányokkal valahogy mindig elfogultabb is volt.
- Adam Lambert már nagyon sokszor "kezdeményezett" Billnél, mert neki nagyon tetszik, de ő mindig elutasítja, sőt el is mondta hogy csak barátként szimpatikus neki hogy ne legyenek félreértések.
- Mikor átvettek egy díjat, Bill beszédet tartott amiben csak pletykákat sorolt fel, arra utalva hogy mennyire utálják őket és mégis híresek, és ironikusan beszélt saját magukról, és ebben is elmondja hogy "igen bevallottam hogy én mekkora b.uzi vagyok". Ha ez igaz lett volna, nem mondta volna így.
- Interjúkban ha megkérdezik a szerelemről, mindig lányokról beszél. Beszélhetne semlegesen is.
- Tomról lehet tudni hogy perverz, és Billel is szokott viccelődni lányokról, hogy "Bill tudna vele valamit kezdeni" meg hasonló és szerintem ha meleg lenne nem mondana ilyeneket, sőt, lehet épp fiúkkal cikizné.
- Rengeteg interjúban letagadta már. Újságban is, talk showkban is, rádiókban is, mindenhol. Soha nem érdekelte az emberek véleménye, se a stílusáról se semmiről, akkor miért ne vallaná be ha meleg lenne? A mai világban a legtöbb sztár büszkén felvállalja. Akkor pont Bill ne vállalná fel? Ugyan már..
Ez a rajongó-öngyilkosságos dolog meg szerintem csak kitaláció, nem tudom hol hallottad, de én emlékszek mekkora botrány volt az a blogbejegyzés, de halálesetekről azért nem olvastam soha.
Bill öltözködésére meg viselkedésére meg csak annyit lehet mondani, hogy metroszexuális. De az nem egyenlő azzal hogy homoszexuális, csak figyel a külsejére is szereti a divatot.
2014. június 26. 17:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (misssha @ 2014.06.25. 23:42)
ÁÁÁÁÁÁÁÁ DE JÓ TOKIO HOTEL *.*
BILL NEM HOMOSZEXUÁLIS!
100% hogy hetero
BILL NEM HOMOSZEXUÁLIS!
100% hogy hetero
Félreértettél. Azt írtam, hogy "homoszexuálisnak tartott" - magyarul sokan azt hiszik róla, de ez nem megerősített tény. Ha melegnek tartanám, akkor azt írtam volna, hogy homoszexuális - "tartott" nélkül.
Egyébként szerintem nem feltétlenül vallaná be, hogy meleg, végülis nem tartozik senkire, (még a rajongóira sem), aki pedig személyesen ismeri őt, az úgyis tudja az igazságot.
Személyes véleményem szerint heteroszexuális, viszont nagyon ügyesen rájátszik a "meleg" szerepre.
2014. június 26. 19:30
|
|
|
Ez világos és tény én is tudtam ezekről de amint irtam titkolhatja is hogy meleg de én aztkétlem ahogy irtad az okokat mind igaz és egyikbe se lehet kifosást találni. Viszont azt már nehéz felfogni hogy valaki azért lesz ögyilkos mert álitolag Bill b*zi, ha még is az lenne én nagyon meg lepődnék de lefogadnám őt olyanank amilyen. NA mindegy szerintem nem b*zi és ez a fontos bárki bármit állit.
2014. június 26. 21:07
|
|
AndroiDorkaúj tag |
|
Jólvan majd idővel úgyis kiderül, de azért az látszik,hogy mennyire nem tudnátok őt elfogadni melegen. Annyira tiltakoztok ez ellen,hogy az már szomorú ^^ Én is ilyen voltam 13 évesen, azóta felnőttem és máshogy látom a dolgokat, majd egyszer ti is
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.