Lassan öt éve, hogy az egykori német tinibanda tagjai stúdióalbummal jelentkeztek, ám a pletykák szerint ebben az évben nagy visszatérésre készülnek. Addig is olvassunk egy csokorra való a legérdekesebb tényekről velük kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
30 dolog, amit (talán) még nem tudtál a Tokio Hotelről
2014. június 25. 11:30
Mindig messziről kerültem a zenekart, de az Automatisch nagyon szép szám. Németül. Nem is értem, mi a francért készítették el az angol változatot annyira pór dalszöveggel.
So automatisch
Wie du sagst, ich bin dir wichtig
wer programmiert dich? (Y)
na meg ez:
Du stehst vor mir
Und warst nie wirklich hier
ez mindig megtör.
Egyébként a legtöbb infó újdonság volt, köszönet a cikkért. Főleg a PETA miatt szimpatikusak.
So automatisch
Wie du sagst, ich bin dir wichtig
wer programmiert dich? (Y)
na meg ez:
Du stehst vor mir
Und warst nie wirklich hier
ez mindig megtör.
Egyébként a legtöbb infó újdonság volt, köszönet a cikkért. Főleg a PETA miatt szimpatikusak.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. június 25. 11:32
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Régen kedvenceim voltak, de most valahogyí nem szeretem őket.
2014. június 25. 11:46
Életem egyik meghatározó bandája, iszonyatosan szerettem őket. Kétszer is volt szerencsém látni őket élőben, egyszer 2007-ben Budapesten, majd 2010-ben Bécsben. Bár már nem rajongok értük, a szívemben örök helyet foglalnak, és a dalaikat is szívesen hallgatom a mai napig.
Jolie_77
2014. június 25. 11:53
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
30 dolog amit nem is akarok tudni!
AFCfan
2014. június 25. 12:09
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
jó furák lettek
Régen imádtam őket
2014. június 25. 12:25
Még mindig nagyon imádom őket, egészen kicsi koromtól kezdve életem értelmei, és még most sem tudtam őket megunni, ami nem is baj - számomra.
Bár a 28-asnál én úgy tudtam, hogy az ikrek anyja ütötte le az egyik csajt egy üveggel, vagy már nem tudom mivel... Mindegy, legalább tudom, hogyan történt igazából.
Ezek közül jó párat tényleg nem tudtam.
Jolie_77
2014. június 25. 12:35
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Jesszus, de régen hallottam a TH-ról. Annak idején emlékszem, hogy én is mennyire oda voltam értük. Aztán a második lemezükkel meg is szűnt a rajongásom. De ha már így előjöttek, szerintem tartok majd egy Schrei- hallgatós napot.
Jolie_77
2014. június 25. 12:48
Jó cikk lett,gratu
Kár,hogy manapság már kevesebbet hallani a srácokról.Mondjuk ezeknek a pontoknak a zömét már tudtam,de meglepődtem azon,hogy Bill és Tom ennyire imádják az állatokat.Én úgy tudtam,hogy "csak elviselik őket".Jó megtudni ilyeneket is róluk.
Jolie_77
2014. június 25. 12:56
Jó cikk lett, volt pár érdekes dolog benne amit eddig nem tudtam. Kár hogy mostanában már nem hallunk olyan sokat róluk..:/
2014. június 25. 13:01
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Emlékszem milyen hatalmas utálat vette körül őket, néha már megsajnáltam szegényeket, több barátnőm is szerette őket, ezért képben voltam velük kapcsolatban pár dologgal.
2014. június 25. 13:02
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Emlékszem, nem is tudom, talán ötödikesek voltunk a barátnőmmel, talán akkor volt nagyon nagy TH-láz Magyarországon. Ő nagyon odavolt értük, telerakta poszterekkel a falát, megvette a Tokio Hotel újságot, én meg valamiért rettenetesen utáltam őket
És tökre rossz volt, hogy folyton ezen veszekedtünk, hogy hogyan képes szeretni ilyen nyálas kisfiúkat
2014. június 25. 13:25
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Hú, emlékszem, mennyire rajongtam értük régebben! Aztán egyszer csak abbamaradt ez a nagy lelkesedés, most meg kicsit újra előjött, de csak a dalok iránt érzett régi rajongás, és az is csak töredékében. Nem tartom őket rossz együttesnek, szerintem a számaik és a dalszövegeik igazán jók. Mondjuk ezek közül a tények közül sokat tudtam már, de volt pár újdonság is. Remélem, Bill mihamarabb kerít magának valakit- vagy egy nőt, hogy megcáfolja azokat, akik melegnek tartják, vagy egy férfit, és akkor mindenki megnyugodhat.
Jolie_77
2014. június 25. 13:43
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (itsbubble @ 2014.06.25. 12:25)
Még mindig nagyon imádom őket, egészen kicsi koromtól kezdve életem értelmei, és még most sem tudtam őket megunni, ami nem is baj - számomra.
Bár a 28-asnál én úgy tudtam, hogy az ikrek anyja ütötte le az egyik csajt egy üveggel, vagy már nem tudom mivel... Mindegy, legalább tudom, hogyan történt igazából.
Ezek közül jó párat tényleg nem tudtam.
Állítólag az ikrek anyját megtámadták ezek a csajok, de arra nem emlékszem, hogy Simone lecsapta volna bármelyiket is. Tom fülesét viszont a saját szememmel láttam
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.