Demi Lovatónak meggyűlt a baja a paparazzókkal
2014. június 25. 22:22
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Felháborító egyes lesifotósok viselkedése. Ez volt a minimum tőle!
2014. június 25. 23:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Az a helyzet, ha nem hangoztatná lépten-nyomon, mennyire utálja a paparazzókat, ők sem ingerelnék Demit. Szégyen, nem szégyen, abból élnek meg, ha minél kompromittálóbb helyzetben tudnak lekapni egy-egy sztárt, ezért legtöbbször rá is játszanak, hogy kicsalják ezt belőle - nem csak a szép pózokat.. Ezt Demi tudja és tudhatná a legjobban, hiszen ebben a világban él. Minél többször mondja, mennyire nem csípi őket, annál többször fogják őt szekálni. Azt nem piszkálják, akiről tudják, hogy nem érdekli, mit mondanak, csak megy nyugodtan és mosolyog.
Remélem Deminek is sikerül ezt belátnia és nem kreál drámát ott, ahol nem lenne.
Senki nem mondta, hogy Hollywood egy szép szakma.
Remélem Deminek is sikerül ezt belátnia és nem kreál drámát ott, ahol nem lenne.
Senki nem mondta, hogy Hollywood egy szép szakma.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. június 26. 10:26
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Igaza van Deminek teljesen.
És az a kép.... IMÁDOM <3
2014. június 26. 13:28
Idézet
"Tudod fogalmam sincs, hogy a paparazzik mikor fogják megtanulni kontrollálni magukat. Megértem, hogy ez a munkájuk, el is szállt minden haragom, miután hazaértem a rendezvényről, ehelyett már csak sajnálatot éreztem feléjük, mert a megélhetésükhöz ilyen módszerekhez kell folyamodniuk. Elkeserítő, és nagyon sajnálatos, hogy vannak emberek, akiknek bántaniuk kell másokat a munkájuk miatt. Megértem azokat is, akik erre azt mondják, hogy 'Mért panaszkodsz, ha nem tetszik, tűnj el a szakmából' A probléma az, hogy szeretek zenész lenni, és élni az álmaimat. Ma már olyan társadalomban élünk, ahol a paparazzók úgy érzik, jogosultak az e fajta viselkedésre. Mikor még nem töltöttem be a 18. életévemet, nem értettem, hogy mért van rendjén az, hogy egy 35 éves férfi a házam előtt üldögél és követ mindenhova, nem tudtam felfogni, hogy ez mért elfogadott, de ha nincs nálad kamera az már helytelen, ha van akkor semmi gáz, már ha értitek mire akarok kilyukadni. Ez így még furcsább. Semmi értelme a számomra, úgy érzem, szükség lenne néhány törvényre, de ez bonyolult, és nem is tudom. Láttam, hogy a napokban Justin Bieber autóbalesetet szenvedett miattuk. Hány autóbalesetnek kell még történnie? Dianna hercegnőt már elvesztettük, mi fog még történni? Nem fogom magamban tartani a véleményem, mert szeretném, hogy a rajongóim tudják, hogy nem nézek keresztül rajtuk, egytől egyig értékelem mindannyiójukat, akik kint várakoztak rám, és üdvözölni akartam őket, de nem hozhatom magam olyan helyzetbe, ami érzelmileg vagy fizikailag veszélyeztet, ezt elmondtam nekik, ők pedig megértették. Nekem vannak a világon a legjobb rajongóim. A bemutatás nem volt túl érett viselkedés, de ez van!"
2014. június 26. 14:14
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Igaza volt Demi-nek--!!!
2014. szeptember 09. 16:17
|
|
ancsikakubikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 221513 offline
|
Teljesen egyet értek vele
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.