szerintem jó így a haja
hihetetlen, hogy minden nap van egy demis cikk..ami köbö ugyanarról szól mint a tegnapi vagy az azelőtti, ez is hányszor le lett már írva csak máshogy fogalmazva, jó tudjuk, nem szereti őket, de 8 cikket írni ugyanebből a problémájából...
Demi Lovatónak meggyűlt a baja a paparazzókkal
2014. június 25. 15:39
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.06.25. 09:15)
No igen, arra senki nem gondol, hogy talán a beintés történt előbb, amire aztán beszóltak neki, ugye? Ennek legalább lenne logikája, annak nincs amit ő próbál elhitetni, hogy megérkezik és kígyót békát kiabálnak rá ...
Ha már ennyire mindenbe bele kell kötni, meg megpróbálni lejáratni szerencsétlent, akkor legalább ne olyannal próbálkozzatok, ami ellen a rajongóknak van kézzel fogható bizonyítéka, amivel rácáfolhatnak. Tessék. Az egyetlen bűne max az volt, hogy kiszállt az autóból.
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.06.25. 12:04)
Mindig akadnak olyanok akik nem értik amit mond, vagy csak szándékosan kiforgatják a szavait.
Idézem a nyilatkozatát: "Arra kértem a rajongóimat, hogy ha látnak egy utálkozót online, csak annyit válaszoljanak neki: 'Szép napot!'. Ők ezt meg is fogadták, ami elképesztő!" Merem feltételezni, hogy tudod mi a különbség az online trollkodók, vagy a személyesen tett megjegyzés között. Míg az egyikre sz*rik, addig a másikat nem tűri el, mivel Ő is ember és vannak érzései.
Ha már ennyire okosnak akart tűnni, legalább keresett volna rá arra a nyilatkozatára, mielőtt hülyeségeket fröcsög.
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.25. 12:45)
Azért nagy franc az a paparazzi, hogy olyan embert sérteget, akiből lényegében megél. 
Ott a pont!
Idézet (Névnélküli @ 2014.06.25. 14:36)
Miért mit kellett volna tennie? Odamennie a paparazzihoz és adni neki két puszit, meg megölelni? Egyszerűen gusztustalan és undorító valaki betegségére megjegyzést tenni, vagy gúnyolódni. Embertelen, és lehet, hogy én NŐ LÉTEMRE nem ilyen szépen reagáltam volna.
Ámen!
Idézet (Amanda Parker @ 2014.06.25. 14:45)
a paprazzi direkt erre hajt...
A videóban be is vallja, hogy megkapta amit akartak. Undorító.
1 felhasználónak tetszik:
Névnélküli
2014. június 25. 16:34
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
Szerintem teljesen jogos volt Demi reakciója, én is ezt tettem volna. Imádom ezt a lányt. ♥ Mellesleg nem tudom, mit tudtak odakiabálni neki, hiszen gyönyörű.
2014. június 25. 17:23
Idézet (Elody @ 2014.06.25. 15:23)
hogy minden nap van egy demis cikk..ami köbö ugyanarról szól mint a tegnapi vagy az azelőtti
Idézet (Cheral @ 2014.06.25. 15:30)
De most komolyan,miért van mindennap más-más Demis cikk? xd
Azt tudom nektek tanácsolni, ha ennyire szúrja a szemetek a dolog, akkor jobban teszitek ha holnap estefelé elkerülitek az oldalt, mert klippremierje lesz, és gondoskodom arról, hogy holnap se maradjunk Demis cikk nélkül.
2014. június 25. 17:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem azért, de ha ezt Dzsásztin Bíbör csinálta volna akkor mindenki ki lenne akadva, hogy mekkora bunkó...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. június 25. 18:16
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nem mondok semmit.
2014. június 25. 18:17
|
|
Krinyoszauruszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 228260 offline
|
igaza van de azért NAAAAAAA!!!!!!
amúgy szeretem Demit!!!
amúgy szeretem Demit!!!
2014. június 25. 18:58
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
Hát ez jó! Most mit szól már be egy tapló paparazzi?! Különben imádom Demit! <3
2014. június 25. 20:23
Igaza van! Én sem értem, hogy miért kell a paparazzóknak erőszakosan közeledniük a sztárokhoz, mikor egy kis tisztelettudással, toleranciával, és együttműködéssel sokkal eredményesebb munkát vihetnének véghez a lesifotósok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.