Demi Lovato: „Legkésőbb jövőre lesz új albumom!”
2014. június 24. 17:51
Nagyon várom június 26.-át! (Arianám szülinapja, Demi-klip)
Én minden hajszínét imádom
Viszont nem csodálkozom, hogy a fekete a legjobban utált hajszíne, élete legsötétebb időszakában volt fekete a haja
Várom a jövő évet is, új album és remélhetőleg európai turné
A remény pedig él, hogy hozzánk is jön (lécci, lécci, lécci!)
Én minden hajszínét imádom
Várom a jövő évet is, új album és remélhetőleg európai turné
2014. június 24. 17:54
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.06.24. 16:05)
Várható volt, hogy idén nem kapunk új albumot, hisz nincs rá ideje, plusz szerintem az ötödik albumát másik kiadóval szeretné megjelentetni, és ezért halogatja minél tovább, hogy ott tudja hagyni a HWR-ot. Vagyis szeretném azt hinni, hogy így van.
Pezsgőt bontok annak örömére, ha egyszer bekövetkezik ez a nap! [Az egyik producere akivel például a Heart Attackon is együtt dolgoztak, azt írta Twitteren, hogy decembernél előbb nem kezdik meg a munkálatokat.]
Jogos, ez az utolsó szál, a Hollywood Records valamilyen formában még mindig köti a Disney-hez (mindegyik Disney-st oda szerződtetik). Jó lenne ezt az utolsó szálat is elvágni
2014. június 24. 18:05
|
|
Liliánaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 225475 offline
|
Izgatottan várom már a klipet, és az albumot is, hiába van még messze.
Akkoriban imádtam a fekete haját, de ma már nem, mert tudom az okát, hogy mért volt fekete. A kedvencem a sima szőke, szőke + rózsaszín, szőke + kék, a világosbarna és a mostani sötét barna lilás hajvéggel.
Neki szinte minden hajszín jól áll, igazságtalanság.
Akkoriban imádtam a fekete haját, de ma már nem, mert tudom az okát, hogy mért volt fekete. A kedvencem a sima szőke, szőke + rózsaszín, szőke + kék, a világosbarna és a mostani sötét barna lilás hajvéggel.
2014. június 24. 18:37
Idézet (Arpadeus Mester @ 2014.06.24. 17:54)
Jogos, ez az utolsó szál, a Hollywood Records valamilyen formában még mindig köti a Disney-hez (mindegyik Disney-st oda szerződtetik). Jó lenne ezt az utolsó szálat is elvágni 
Az egész Hollywood Records egy vicc. Valamelyik nap azt posztolták Twitteren, hogy ők a szakma legjobb promóciós csapata. Mikor megláttam, szakadtam a röhögéstől.
2014. június 24. 18:40
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Jajj már nagyon várom az új albumot!
2014. június 25. 10:09
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Már nagyon várom az új albumát!
2014. június 25. 13:27
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Alig várom már! ♥ Demiii ♥ *-*
2014. június 25. 14:46
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
jó lesz az
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: