A gyönyörű énekesnő a Radio Disney-nek mesélt készülő albumáról, hogy mit szeret a legjobban a nyárban, de elárulta azt is, hogy melyik eddigi hajszínét utálja a legjobban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Legkésőbb jövőre lesz új albumom!”
2014. június 24. 12:52
2014. június 24. 12:56
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
A koromfekete haj tényleg nem jó, de az albumot megveszem majd amit megjelentet.
2014. június 24. 13:13
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Lesz a Really Don't Care-nek videóklippje? Úristen, de jó!
<3
És Deminek igaza van, a nyárban valóban a legjobb az úszás. <3 Amúgy meg Deminek a legjobban a régi barna haja állt.
És Deminek igaza van, a nyárban valóban a legjobb az úszás. <3 Amúgy meg Deminek a legjobban a régi barna haja állt.
2014. június 24. 13:26
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Pont gondolkoztam is rajta, hogy jó lenne lassan valami új zenéket hallani tőle. (: Bár a "jövőre" még elég messze van. :c
2014. június 24. 13:59
Remélem lesz albuma és én tuti megveszem majd.Mármint az iPodomra.Eddig az összes albuma megvan tőle.Éb remélem ez is olyan jó album lesz mint a Demi.
Úszni én is imádok.Azért is azt sportolom.
És tök jó,hogy lesz a Really Don't Care-nek videóklippje!!!
A másik meg,hogy tényleg talán a fekete haja volt a legrosszabb a mostani haja és a rózsaszín meg a kék haja tetszett a legjobban!Legalábbis nekem!!!
Úszni én is imádok.Azért is azt sportolom.
És tök jó,hogy lesz a Really Don't Care-nek videóklippje!!!
A másik meg,hogy tényleg talán a fekete haja volt a legrosszabb a mostani haja és a rózsaszín meg a kék haja tetszett a legjobban!Legalábbis nekem!!!
2014. június 24. 14:05
A jövőre még messze van.. Szívesen hallgatnék tőle új számokat.
A fekete tényleg nem az ő színe. Az összes többi imádom *-*
Legfőképp én is az úszást szereem a nyárban, no meg hogy nincs suli *-*
A fekete tényleg nem az ő színe. Az összes többi imádom *-*
Legfőképp én is az úszást szereem a nyárban, no meg hogy nincs suli *-*
2014. június 24. 15:39
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Már várom az új albumát. Úgy érzem nagyon jó lesz.
2014. június 24. 16:00
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
ÓÓÓ csak jövőre, ezt sajnálattal hallom, de persze neki is pihennie kell. A haját illetően, szerintem az a világos barna állt neki a legjobban.
2014. június 24. 16:05
Várható volt, hogy idén nem kapunk új albumot, hisz nincs rá ideje, plusz szerintem az ötödik albumát másik kiadóval szeretné megjelentetni, és ezért halogatja minél tovább, hogy ott tudja hagyni a HWR-ot. Vagyis szeretném azt hinni, hogy így van.
Pezsgőt bontok annak örömére, ha egyszer bekövetkezik ez a nap! [Az egyik producere akivel például a Heart Attackon is együtt dolgoztak, azt írta Twitteren, hogy decembernél előbb nem kezdik meg a munkálatokat.]
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: