Klippremier: Radics Gigi - Barna lány
2014. június 24. 11:48
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Engem mindig ráz a hideg, valahányszor meghallom őt énekelni. Nagyon tehetséges lány, bár szerintem nem ez a legjobb dala. No de nem lehet mindig "tökéletes" számokat gyártani - az már szabálysértés lenne.
2014. június 24. 11:49
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.06.24. 11:24)
Igazad van Elody. Valahogy olyan szörnyű a hangja, hogy az egyszerűen kritikán aluli. Menjen el inkább énektanárhoz.
hiába megy énektanárhoz szerencsétlen, ha borzasztó hangszínnel született, azzal az se fog tudni semmit kezdeni
2014. június 24. 12:46
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Azt hittem eddig velem van a baj, de ahogy így olvasgatom a kommenteket, látom mást is irritál a hangja, úgyhogy megnyugodtam
Meg mondjuk nekem ez az egész lány úgy ahogy van, sosem volt szimpatikus, és szerintem jogtalanul túl nagy a felhajtás körülötte. Ez a dala is semmi extra, mindenében felejthető
2014. június 24. 13:02
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nem igazán tetszik a dal.
2014. június 24. 13:06
kristálytiszta hangja van, de a dal semmitmondó, gigi pedig (még mindig) nem hiteles előadó, - hogy is lehetne az amikor azt se tudja miről énekel
2014. június 24. 13:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
"Tobbnyire szerencsere en vagyok a szerzo" - Mintha ez szerencse kerdese lenne
Amugy meg minek eroltetik ezt a mindenszamotkikelladniangolnyelvenis dolgot, amikor o maga sem tud angolul? Meg mindig nem jottek ra, hogy ebbol SEM lesz vilagsztarsag?
A magyar verzio eleg volt, ilyen sablonos szoveget, ahol TUDOD mi lesz a kovetkezo sor/rim mar tenyleg majdnemhogy muveszet irni.
Amugy meg minek eroltetik ezt a mindenszamotkikelladniangolnyelvenis dolgot, amikor o maga sem tud angolul? Meg mindig nem jottek ra, hogy ebbol SEM lesz vilagsztarsag?
A magyar verzio eleg volt, ilyen sablonos szoveget, ahol TUDOD mi lesz a kovetkezo sor/rim mar tenyleg majdnemhogy muveszet irni.
2014. június 24. 13:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.06.24. 13:13)
"Tobbnyire szerencsere en vagyok a szerzo" - Mintha ez szerencse kerdese lenne
Pont erre gondoltam, mikor meghallgattam először, hogy meg se néztem a dalszöveget, de tudom a következő sort, mert annyira klisés.
Amúgy a refrénben szerintem kifejezetten idegesítő a hangja, de maga a dal se nagy szám.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. június 24. 14:25
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Én még emlékszem hogy csodáltam a hangját. Pff. Borzalmas dalokat ír saját magának.. Egyszerűen borzalmasan áll neki ez a hangszín amit kierőszakol magából.. A szöveg sem tetszik, tipikusan mintha egy tízéves írta volna..Szörnyű
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. június 24. 16:09
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
A hangja most is jó, de szerintem ez kicsit unalmas lett. Egyébként fura, hogy a bőrszínről énekel, hiszen szerintem őt pont elfogadják, sokakat meg nem, mondjuk én azt gondolom, hogy sokaknak meg is van az okuk, hogy miért ne szeressék őket...
2014. június 24. 22:07
Nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. És már azt is unom, hogy mindig ilyan lassú számokat énekel.
2014. június 25. 10:05
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Jó klipp lett,és a dal is jó lett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.