Pózolj Louis Tomlinsonnal százezer forintért!
2014. június 23. 23:10
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
szánalmas. Istenem, menjenek az ilyenek már valahová! milliókat keres, de nemhogy valami értelmes dologra költené, nem, inkább fizeti a focistákat a rajongók pénzéből-.- ráadásul egyetlen nyamvadt fotóért százezer forint. ennyiből egy szűk család elutazik wellness-szelni, és többezer éhező ember életét lehet megmenteni... áá -.-"
2014. június 23. 23:36
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Dóry Directioner @ 2014.06.23. 22:49)
Lambika állítsd már le magad!! Ha ennyire utálod Louist és csak szarozni tudod, akkor húzzál el innen! Mellesleg miért van Louis az avatarodnak beállítva ha gyűlölöd? Egyébként meg rohadtul nem drogozik!! Azért mert 1x kipróbálta az nem azt jelenti, hogy drogfüggő! Szánalom!
én nem arra mondtam, az nem csak egyszeri alkalom volt, annyira naiv vagy h ezt gondolod. Nézz már rá hogy néz ki és úgy néz ki mint egy 35 éves, ez azért elég ciki és nem véletlen "öregedett" igy meg, azért gondolkozhatnál
2014. június 24. 00:16
Inkább pózoljanak egy fasírttal ingyen, az jobban megéri.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 24. 13:30
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Hát ha nyernék a lottón akkor én kiadnék ennyi pénzt egy képért, de amúgy ez nagyon sok pénz egy közös fotóért és 10 perc beszélgetésért! (főleg, hogy én még csak beszélni sem tudnék vele, mert nem tudok angolul. De ha tudnék is szerintem akkor sem jutnék szóhoz mellette!
)
2014. június 24. 13:44
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ja, amúgy Lambika elolvastam az összes kommentedet és egyáltalán nincs igazad, semmiben amit írtál!! Honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy Louis-nak ez a pénz drogokra kell, meg, hogy csak magát égeti ezzel??!! Jó lenne, ha nem írogatnál ilyen hülységeket!
2014. június 24. 14:18
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (krisztinaa 22 @ 2014.06.24. 13:44)
Ja, amúgy Lambika elolvastam az összes kommentedet és egyáltalán nincs igazad, semmiben amit írtál!! Honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy Louis-nak ez a pénz drogokra kell, meg, hogy csak magát égeti ezzel??!! Jó lenne, ha nem írogatnál ilyen hülységeket!
mert drogozik és aki elkezdte az már függő igy bármennyit kiad a drogokra. Csak nézz rá, látszik a fején h él a drogokkal. Hogy magát égeti, az csak egy saját vélemény, azért irtam mert rohadtul pofátlan is lett. Mi lett veled, Louis?
2014. június 24. 17:31
|
|
Vanessa Woodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 226383 offline
|
Én úgy gondolom hogy aki igazán szereti a rajongóit az nem kér pénzt a rajongásukért!
2014. június 24. 19:30
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Idézet
Én úgy gondolom hogy aki igazán szereti a rajongóit az nem kér pénzt a rajongásukért!
Vanessa, teljesen egyetértek!
2014. június 24. 19:46
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Imádom a One Direction-t, és imádom Louis-t... vagyis nem tudom, az, amit mostanában tesz eléggé elbizonytalanít. Akaratlanul is felteszem magamnak azt a kérdést, hogy én azt a Lout is szeretem-e, aki füvezik és aki pénzt kér el egy fotóért azoktól az emberektől, akik feltétel nélkül csodálják őt. Én azt a Louis Tomlinsont szerettem meg anno, aki önzetlen és szerény volt, nem keveredett botrányokba és végtelen hálával szerette a rajongóit. Létezik még ez a fiú? Mert akkor én nagyon szeretném visszakapni
2014. június 24. 20:35
|
LambikaCseh Banán |
|
Eszembe jutott valami.
Louis szerintem hosszú távra tervez a csapatnál, mivel tudja, hogy az 1D már nem sokáig fog létezni, így ő a csapatnál képzeli el a jövőjét. Tehát amit most csinálnak, az hosszú távra szól. A cikk szerint jobb játékosokat akarnak venni és fel akarnak jutni az első osztályba, ami évekbe is telhet, mire teljesül. Louisnak meg annyi pénze nincs, hogy fent tartson egy csapatot, ezért szoktak szerződtetni arab milliárdosokat, befektetőket a focicsapatokhoz. Mielőtt bárki letámadna, hogy hülyeség, biztosítom, hogy nem az, mivel 10 éve figyelem a focit, és az ehhez kapcsolódó híreket, kisebb szünetekkel. Louis vagyona eltörpül bőven ezek a milliárdosok vagyona mellett, ez tuti.
Tehát ez tuti hosszú távú, mert ha mondjuk adna saját zsebből x összeget, annak nem biztos, hogy értelme lenne, abból max 1-2 játékost tudnának venni és többet nem, illetve többször sem. Mindennek van oka. Egyébként a véleményem nem változott, de még közlöm, hogy nem az utcán csinálja, hanem erre szerveznek egy programot, időpontja is van, megveszik a jegyet azt csá. Ez olyasmi, mint amik a koncertek után szoktak lenni, hogy 10 percig beszélgethetnek vele, majd közös fotókat csinálnak. Ha valakinek ez megéri, akkor vegye meg, de én biztos nem tenném. Biztos lesz rá kereslet.
Érdekes, hogy a focit és az éneklést egyszerre csinálja, ilyennel még nem találkoztam, a kettő nem igazán fér meg együtt.
Majd ha eszembe jut valami, akkor majd azt leírom.
Louis szerintem hosszú távra tervez a csapatnál, mivel tudja, hogy az 1D már nem sokáig fog létezni, így ő a csapatnál képzeli el a jövőjét. Tehát amit most csinálnak, az hosszú távra szól. A cikk szerint jobb játékosokat akarnak venni és fel akarnak jutni az első osztályba, ami évekbe is telhet, mire teljesül. Louisnak meg annyi pénze nincs, hogy fent tartson egy csapatot, ezért szoktak szerződtetni arab milliárdosokat, befektetőket a focicsapatokhoz. Mielőtt bárki letámadna, hogy hülyeség, biztosítom, hogy nem az, mivel 10 éve figyelem a focit, és az ehhez kapcsolódó híreket, kisebb szünetekkel. Louis vagyona eltörpül bőven ezek a milliárdosok vagyona mellett, ez tuti.
Tehát ez tuti hosszú távú, mert ha mondjuk adna saját zsebből x összeget, annak nem biztos, hogy értelme lenne, abból max 1-2 játékost tudnának venni és többet nem, illetve többször sem. Mindennek van oka. Egyébként a véleményem nem változott, de még közlöm, hogy nem az utcán csinálja, hanem erre szerveznek egy programot, időpontja is van, megveszik a jegyet azt csá. Ez olyasmi, mint amik a koncertek után szoktak lenni, hogy 10 percig beszélgethetnek vele, majd közös fotókat csinálnak. Ha valakinek ez megéri, akkor vegye meg, de én biztos nem tenném. Biztos lesz rá kereslet.
Érdekes, hogy a focit és az éneklést egyszerre csinálja, ilyennel még nem találkoztam, a kettő nem igazán fér meg együtt.
Majd ha eszembe jut valami, akkor majd azt leírom.
2014. június 24. 20:36
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Mille @ 2014.06.24. 19:46)
Imádom a One Direction-t, és imádom Louis-t... vagyis nem tudom, az, amit mostanában tesz eléggé elbizonytalanít. Akaratlanul is felteszem magamnak azt a kérdést, hogy én azt a Lout is szeretem-e, aki füvezik és aki pénzt kér el egy fotóért azoktól az emberektől, akik feltétel nélkül csodálják őt. Én azt a Louis Tomlinsont szerettem meg anno, aki önzetlen és szerény volt, nem keveredett botrányokba és végtelen hálával szerette a rajongóit. Létezik még ez a fiú? Mert akkor én nagyon szeretném visszakapni
soha sem létezett csak egy imidzs volt
2014. június 24. 21:09
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (Hailie95 @ 2014.06.24. 21:08)
Wow, megeri. Marmint ez egy jo szandek amit persze a cim nem mutat..de a gazdag rajongoknak ez megse kottyan, es meg jo celert megy vegulis.
nem hinném h ez olyan jó cél lenne
2014. június 24. 23:24
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Gratulálok hozzá, de komolyan. A rajongókon pénzt keresni elég viccesnek hangzik. Pénzt kérni egy képért és 10 perc beszélgetésért. Azoktól, akik mindent megtesznek egy koncertjegyért és minden CD ott sorakozik a polcukon, minden kacat a falon, a dobozokban a karjukon stb. Olyanoktól, akik szeretik elvileg őket.
Blah, a hideg is kiráz az ilyenektől.
Blah, a hideg is kiráz az ilyenektől.
2014. június 25. 09:16
Rendben, imádom Louist az apró dolgaival együtt (pl füves dolog), sőt, ez miatt sem fog zsugorodni a szememben. Na de százezer forint? Jó, értem én, a fránya szerződés lejárta után folytatni kell valahol ezt a karriert, ki tudja, ha sikerül, talán megszeretem a focit.
De... Nem lehetne a zenekar által keresett összegből fizetni? Azért nem keresnek keveset, és a többi fiú úgyis megértené. Mindegy, ez csak saját vélemény. Oké Louis, vedd el a gazdag rajongók vagyonát (hogy úgy mondjam). Személy szerint inkább selfiezek egy Lou poszterrel, minthogy fizetnék (az utolsó mondatom egy pillanatra megbántam, de azért másra is kell a pénz).
2014. június 25. 13:29
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Ebből a fele sem igaz! ÉS egyébként is az ő élete
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.