Pózolj Louis Tomlinsonnal százezer forintért!
2014. június 23. 18:25
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Amúgy meg nem akarom bántani a rajongókat, de aki ennyi pénzt kifizet egy kép miatt az nem normális!
2014. június 23. 18:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Még egy ilyen öntelt hólyagot!
Oké, én elhiszem, hogy egy pasi életében fontos a foci, de ennyire? Szerintem ez nevetséges... vagy csinálja, de titokban. Mégis hogy képzeli, hogy százezret elkér a 99%-ban tini rajongóitól, akik nyilvánvalóan még nem rendelkeznek önálló keresettel? Miért nem billenti az ilyeneket helyre a menedzsere vagy valaki? Tudom már: mert mind számító és pénzéhes! Százezer forintot képes kérni azoktól, akikből megél? Inkább lesnie kéne minden kívánságukat, ha már biztosítják neki, hogy luxuskörülmények között élhessen. Én egy forintot nem fizetnék neki, legyen hálás, ha találkozhat bármelyikünkkel, de soha ne hozza a balsors, hogy egy városba tévedjek vele...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. június 23. 18:29
Egy focicsapatot támogatni 95 ezer forinttal per fő? Azért ezt ő se gondolta komolyan, ugye? Sokkal nemesebb célra is lehetne költeni azt a pénzt. Enyhén sokat kér, akár jótékony cél, akár nem.
Idézet (LexiCobain @ 2014.06.23. 18:26)
2014. június 23. 18:32
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szerintem aki olyan hülye, hogy ennyit kiadjon egy közös képre, az meg is érdemli. Nem mintha Louis-nak nem lenne annyi pénze, hogy a rajongóktól kell begyűjtenie.
Mondjuk én a srácok (mármint a focista társai) helyében totál cikinek találnám, hogy kis 1D rajongók pénzéből lettek összevásárolva a focisták. Attól, hogy vesznek drága játékosokat, még nem feltétlenül jutnak be az első osztályba. Ahhoz nem csak annyi kell. Főleg Angliában, ahol nagyon erős a bajnokság.
Egyébként nagyon megöregedett az arca, pedig milyen fiatal még.
Mondjuk én a srácok (mármint a focista társai) helyében totál cikinek találnám, hogy kis 1D rajongók pénzéből lettek összevásárolva a focisták. Attól, hogy vesznek drága játékosokat, még nem feltétlenül jutnak be az első osztályba. Ahhoz nem csak annyi kell. Főleg Angliában, ahol nagyon erős a bajnokság.
Egyébként nagyon megöregedett az arca, pedig milyen fiatal még.
2014. június 23. 18:36
|
|
Ács Fvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 135284 offline
|
Ciel eggyet értek!!!! és tényleg úgy néz ki mint egy 35 éves apuka akinek dolgozni kell menni reggel hajnali fél 5re , de otthon hajnali 4-ig sírnak a gyerekek
2014. június 23. 18:44
Én nagyon utálom ezt az énekest, One Direction-t NÉHA hallgatok meg nem olyan rossz banda, de ezt a fazont.... Olyan csúnya.><
2014. június 23. 18:49
Szerintem helyes,de akkorsem fotózkodnák vele ennyiért!
2014. június 23. 18:53
Úgy is lesz rá vevő, bár nem éri meg. Ennyi pénzből talán még koncertre is el lehetne menni, vagy annyi jobb dologra lehetne költeni. Ha milliomos lennék, biztos élnék a lehetőséggel
Nem szimpi, hogy Louis rajongók pénzén akar jó játékosokat venni. Van neki elég a zsebében.
2014. június 23. 18:58
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Miért nem saját zsebből adakozik.? Meg hát.. 10 percig elbeszélgetnek a kiscsajok vele arról, hogy "jajj Louis, te vagy a kedvencem, jajj annyira szeretlek" blablabla, azt készítenek egy közös képet, amin tök vállalhatatlan lesz az egyén feje, és ezért kifizetnek a szüleik majdnem 100 ezer forintot.
2014. június 23. 19:04
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
JÓTÉKONYSÁG emberek!!! JÓTÉKONYSÁGBÓL CSINÁLJA!!! Hogy ti folyton a rosszat látjátok azokban akiket nem is ismertek -.-
Legyen szó a 1D akármelyik tagjáról, JB-ről, Demi-ről, Miley-ről, Sel-ről... Van olyan akit én sem szeretek...de nem ítélem el!!!!
JÓTÉKONYSÁG!! BETEGEKEN, SZEGÉNYEKEN SEGÍT...
Legyen szó a 1D akármelyik tagjáról, JB-ről, Demi-ről, Miley-ről, Sel-ről... Van olyan akit én sem szeretek...de nem ítélem el!!!!
JÓTÉKONYSÁG!! BETEGEKEN, SZEGÉNYEKEN SEGÍT...
2014. június 23. 19:05
Én előbb gyújtanám fel azt a 95 ezret, minthogy neki adjam.
2014. június 23. 19:06
Bravó! Nagyon okos gyerek. Majdnem százezer forintot kérni egy nyamvadt képért vele? Ha szeretném,nem pedig utálnám,akkor biztos inkább oda photoshopoltam volna magam mellé. Ha rajongó lennék,de nem vagyok az,és szánalmasnak tartom az ilyen sztárokat.
2014. június 23. 19:07
Idézet (DirectionerLiz @ 2014.06.23. 19:04)
BETEGEKEN, SZEGÉNYEKEN SEGÍT...
Nem a rosszat látjuk benne hanem épp az a probléma, hogy nem erre, hanem egy FOCIKLUB-ra gyűjti a pénzt.
2014. június 23. 19:09
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Értem én, hogy jótékonyság, de nem keres így is eleget a zenével ? Abból tudná finanszírozni az egészet. És egyébként a Premier Liga szerintem továbbra is álom marad számukra...
2014. június 23. 19:13
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez aztán a pofátlanság, mégha a csapatának gyűjt akkor is. Sajnálom a rajongóit. Gondolom nem mindegyiknek van ennyi pénze... Sokkal több jönne össze, ha sokkal kevesebb pénzt kérne.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.