Pózolj Louis Tomlinsonnal százezer forintért!
2014. június 23. 17:46
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Azért olvassátok már el, hogy mire gyűjt álmaitok csókája! Nem saját zsebre....mondjuk megnyithatná a saját bukszáját is, de egyszerűbb a rajongói pénzét költeni. Ügyes.
Angliában ez a pénz nem egy túl nagy összeg, biztosan sokan kapva kapnak majd az alkalmon.
2014. június 23. 17:51
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Na még mit nem!
Röhög a májam!!
Pénzt máshogyan is gyűjthetett volna,nem pedig szerencsétlen rajongókról húzni le a bőrt... Akik nem mellesleg biztos hogy összetörik a malacperselyüket,csakhogy egyetlen fotó legyen az imádottjukkal..
Pénzt máshogyan is gyűjthetett volna,nem pedig szerencsétlen rajongókról húzni le a bőrt... Akik nem mellesleg biztos hogy összetörik a malacperselyüket,csakhogy egyetlen fotó legyen az imádottjukkal..
2014. június 23. 17:56
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Szeretem Louis-t de ez azért már sok volt. De kajak ha összefutsz vele az utcán pénzt fog kérni? vagy a koncertek után mikor találkozol végre és fizetned kell? Igaz hogy külföldön nem nagy pénz de itthon valakinek kb. fél évi fizetés 100.00 ft...
2014. június 23. 17:58
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Manapság már minden pénzbe kerül....Szeretem Louis-t de azért na Louis ezt te se gondoltad komolyan....Ha elmennék Londonba és véletlenül pont ő jön velem szembe és fotót szeretnék készíteni vele akkor is pénzt kérne??? Képes lenne 100 ezer forintot elkérni mindössze egy képért???? Nem hiszem el hogy az ő fizetéséből nem tud adományozni. Külön kéne választani az énekléstől a focit.A rajongók nem azért vannak hogy egy foci csapatnak dobjanak ki ennyi lóvét.Én személy szerint még koncert jegyre se fizetnék ki ennyit nem hogy egy képre. Azt veszem észre Louis már nem a régi.
2014. június 23. 18:01
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Ez csupán marketing... Annak nem rossz, hisz Louis híresség és a Doncaster Rovers nem épp fénykorát éli, ezért van gondolom ez. De ha az utcán valaki összefut vele akkor biztos nem kér pénzt egy közös fotóért. Ez is adománygyűjtés, csak most a focicsapatnak. Különben meg nem Louis kér, hanem gondolom ez meg van beszélve a marketingesekkel..és őszintén szólva a Donny tulajdonosai hülyék lennének nem kihasználni, azt hogy Louis Tomlinson játszik a csapatukban, mennyivel népszerűbbek most a sok 10-14 éves agyatlan Directionerek körében, már elnézést ezért a megjegyzésért de azért valljuk be, egyes Directionerek nem épp IQ bajnokok, nem látnak ki a rózsaszín ködből.
Én azért belátom, nagy pénz van a 1D-ben, gondolom Louis is jól jár ezzel a kampánnyal, meg a csapat is. Nem kell ezen meglepődni, sok ilyen volt már hogy valaki az arcát adja ehhez-ahhoz..stb. de még lesz is, és ennél voltak már bugyutább dolgok is amiért pénz gyűjtöttek..
Én azért belátom, nagy pénz van a 1D-ben, gondolom Louis is jól jár ezzel a kampánnyal, meg a csapat is. Nem kell ezen meglepődni, sok ilyen volt már hogy valaki az arcát adja ehhez-ahhoz..stb. de még lesz is, és ennél voltak már bugyutább dolgok is amiért pénz gyűjtöttek..
2014. június 23. 18:04
WTF ? Egyedül Justin kér 130 000-ret, a többiek mind 75 alatt!!!
2014. június 23. 18:07
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
És azt nem mondtam h a koncerten be is mutat a rajongóknak csak mert lelocsolták vízzel, de ő piszkálhat mindenkit. Volt olyan is h vki hozzáért és fel volt háborodva
2014. június 23. 18:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nem mintha az én feladatom lenne védeni Louist, hiszen nem vagyok directioner, de nem hobbiból számol fel ennyit, hanem a focicsapata megsegítésére.
Bár az tény, hogy kevesebbért is adhatná magát, akkor többen fotózkodnának vele és hamarabb meglenne a kétmillió.
2014. június 23. 18:17
Szandi0820-al értek egyet.
Bár én tuti nem fizetnék ennyi pénzt,főleg neki..
Bár én tuti nem fizetnék ennyi pénzt,főleg neki..
2014. június 23. 18:18
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Lambika talán finomabban is fogalmazhatnál.
2014. június 23. 18:19
Lehet hogy szeretem meg minden de azért anyit én se adnék csak egy fótojért .
2014. június 23. 18:19
Én se fizetnék ennyi pénzt,még egy tizest sem
Szerintem ettől jobb helyre is tehetné ezt a "selfie" képekből összehozott pénzt
2014. június 23. 18:22
|
|
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline
|
Hát... mit is mondjak.. Louis sem a fénykorát éli (pletykák terén) és a Doncaster sem. Igen egyetértek Csöppség-el tuti nem kér ennyi pénzt egy fantól ha összefut vele az utcán.. Akik akarják kifizethetik de nekem elég lenne az is ha visszakövetnének Twitteren vagy egy koncert... Én ezt majd csak akkor hiszem el ha valaki megerősití.
2014. június 23. 18:23
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Bírom Louist de ezzel már túl messzire ment. Az kedves hogy pénzt akar gyűjteni a csapatnak de nem így kéne. Louis ezzel már túl messzire ment. Nagyon megváltoztatta őt a hírnév!
2014. június 23. 18:25
hát ennyi pénzért hídról sem ugranék le nem hogy vele fotózkodnék.. pff
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: