Biztonsági őrök állították le Sebastian Stant
2014. június 23. 18:26
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Istenem élvezet volt olvasni a cikket!
Stan-t eddig is bírtam nagyon,de ezek után még jobban.Mindenkit megölelt (már akit csak tudott és engedtek neki).Kész.Egyedül egy dolog hiányzik,hogy én nem lehettem ott
Nem gondoltam volna,hogy ennyire kétbalkezes tud lenni meg sekélyes.De hát senki sem tökéletes.
Stan-t eddig is bírtam nagyon,de ezek után még jobban.Mindenkit megölelt (már akit csak tudott és engedtek neki).Kész.Egyedül egy dolog hiányzik,hogy én nem lehettem ott
Nem gondoltam volna,hogy ennyire kétbalkezes tud lenni meg sekélyes.De hát senki sem tökéletes.
2014. június 23. 18:59
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Nem igazán ismerem a palit,de szimpatikusnak találom ezek után
De olyan vicces,hogy szerencsétlennek az az egy bűne volt,hogy szereti a rajongóit xD A Walking Dead sztárjai is szoktak ilyenekre járni,de ilyesmi ''balhéról' még nem hallottam. Ott mindenki annyit beszél velük,amennyit akar meg úgy fényképeszkednek,ahogy akarnak.
2014. június 23. 19:03
Nagyon jófej,jó tudni,hogy még ilyen sztárok is vannak!
2014. június 23. 19:17
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon jófejek
2014. június 23. 19:18
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Több ilyen híresség kellene. Ki nem állhatom az olyanokat akik nem szeretik a rajongóikat.
2014. június 23. 19:23
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Pont ma láttam az egyik közös képet (a csaj azt kérte hogy úgy álljanak be mint egy romantikus könyv borítóján a modellek
), és érdekes az egész, hogy mennyire édes ez a csávó. Egyébként is kedveltem, de így aztán végképp (és nem csak a cuki pofikája miatt
) ^^
2014. június 23. 19:26
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Nagyon bírom! Eleinte megijedtem, hogy egy Sebastiant ócsároló cikk lesz, de ettől a cikktől csak még jobban megszerettem Seb-t. És én elfogadnék egy olyan ölelést tőle
2014. június 23. 19:48
|
|
HiddleStanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 224217 offline
|
Szemét, rohadék, köcsög biztonsági őrök! Hogy esnének össze ott helyben !! Imádom Sebby-t
2014. június 23. 20:41
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Szerintem meg eszméletlen rendes volt tőle, hogy beszélgetett, és olyan pózban készítettek fényképet, amilyenbe a rajongók szerettek volna. Hatalmas nagy piros pont neki! (pedig én nem vagyok rajongó)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: